Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Saskaņa pretendē uz latvisko partiju vēlētāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jožiks
j
tur jābūt galīgam pajolam lai balsotu par šo debilo partiju! un jā tie kas balso par suteneru ceļu ARĪ zema intelekta klauni, kas neapzinās ka viņus TOTĀLI muļķo!
Jānis Pakalnišķis
J
Varbūt daļa latviskā elektorāta arī balso par Saskaņas centru. Aptaujas gan liecina par nemainīgu SC vēlētāju procentu plus mīnus. Katrā ziņā es neesmu SC mērķauditorijas daļa. Mani viņu aicinājumi atstāj vienaldzīgu. Nepārliecinātu arī breaušana par brīvu sab.transportā. Neesmu no tā ģenētiskā materiāla, kas XX gsm 40.gadā bučoja tankus un viņu pēcnācēji tagad bučo tramvajus un trolejbusus. Bet gribu arī teikt, ka latviešu partiju sīko kašķu rezultātā skaidri samanāms ideālu trūkums un līdz ar to arī skaidra nākotnes mērķa uzstādījuma. Tādā situācijā lai visas esošās un nākotnē vēl topošās latviskās partijas zina - es nebalsošu ne par vienu.
latvieši nebalsos
l
bet pūlis, ka nemetas
Zemo aprindu hroniķe - eksperte
Z
Bilde par veselu rubli. Priekšplānā 4 pudeles. Laikam ausaiņbara caurkritušā megabiznesplāna par krānūdens tirgošanu t.s. sausais atlikums?
Putlers
P
Latvijas krievnacisti liekulība pārspēj par Aģitpropu.
nekad
n
nekad muuzhaa Maskavas kalpi nedabuus manu balsi!
Dauka
D
Vēsture atkārtojas: savulaik daudzi latvieši pieslējās boļševikiem, jo tie solīja visu ko var vēlēties. Kas notika ar tiem, kas viņiem noticēja un Krievijā sāka celt komunismu? 1930-jos gados tika iznīcināti! Tie latvieši, kas šodien cer, ka Saskaņa (kas ir boļševiku mūsdienu variants) viņus aicina pievienoties, lai deleģētu varu Latvijā, liktenīgi kļūdās.
Saskaņai
S
Kā jūs sēdējāt opozīcijā tā arī sēdēsiet, jo jūs gribat divvalodību, neatzīstat okupāciju un cenšaties nodrošināt privelēģijas Rīgas krieviem. Latvieši to visu nepieļaus, lai arī cik "sociāli taisnīgi" jūs arī nerunātu savos saietos.
Dr.xy
D
To: saskanai. ( 10.11.2013. 07:54 ). Nekada opozicija SC / Vienota Launuma imperija & GKR & Bela Russ nesedes ! Vienigas vietas,kur vini vares sedet ir: 1.Centralcietums. 2. Karatavu Laukuma,gaidot savu kartas Nr. 3. Vai labakaja gadijuma uz gridas lopu vagonos,kuri dosies austrumu virziena.
  • 2
  • 0
>>>vilis
&
otkuda ti vilis? tu esi tas vilis s kuja kas gribeja iestaties kompartija?
vilis>>>
v
He,he,he!Tev laba atmiņa.Gribēšana Dieva dota,pašam jādabū tā dabūšana.Toreiz tur uzaicināja,ar gribēšanu bija par maz.Izdevība rodas reti,zūd ātri.
  • 0
  • 0
vilis
v
Kaut esmu visulaik balsojis par vienotību,pēc Elertes,Čigānes un Ašeradena politikas Rīgas biļešu jautajumā,vairs par vienotību nebalšošu.Un ceru,ka tā darīs visi rīdzinioeki(pierakstītie).Tā nav mūsu partija,kas aizstāvmūšu-trūcīgo nodokļu maksātāju,sabiedriskā transporta lietotāju intereses.Par jebko,tikai ne par vienotību!
balsos par lielzagli Usakovu?
b
Krievi varbut nobalsos jo viniem vienalga zog vai nezog galvenais ka krievs, bet kapec latvietis balsos par krievu kas izshemoja 5 miljonus valutas kantori, 10 miljonus osta, miljoniem celu parvalde un so sarakstu var turpinat, kapec Usakovs doma ka latviesi balsos par lielzagli?
Velesanas tiek viltotas?
V
Es personigi nevaru saprast kapec SC vislaik savac velesanas it ka 100% krievu balsis un pat it ka Latviesi balso par Latviesu valodas iznicinatajiem SC, ir liela dala Krievu kas izmanto brivibu brivas robezas un saprot ka Usakovs ir Kremlists un iedzis Latviju atpakal Krievija un robezas atkal bus ciet, vienkarsi logiski domajot izskatas ka velesanas tiek viltotas.
x
x
Vajadzetu pieskatit Cimdaru, normals cilveks un Krievijas vestniecibu neiet kaviaru stopet maga, man jau likas aizdomigi divainibas sajas velesanas kad Nacionalai Apvienibai pie exit polls bija 23% balsu bet kad Cimdars ,,pareizi saskaitija,, sanaca vien 18%, ja Cimdars bus velesanu komisijas prieksedis nebus jabrinas ,,ja godigi uzvares SC,,
Velesanu komisijas prieksedetajs Ci
V
Ko jus cepaties? Es jau visu sarunaju Vesnakova kaviara ballite.
Uzticiigais
U
Manu balsi Saskanas Centrs jau sen ir nopelnijis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas