Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Vienotība premjera amatam uzrunājusi arī lielāko valsts uzņēmumu vadītājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Santīms
S
Uzskatu, ka piemērotākais kandidāts premjerministra kandidāts ir "Dzintara" bijušais direktors, tagadējais valdes priekšēētājs Iļja GERČIKOVS. Iļja GERČIKOVS ir saglabājis Latvijas rūpnīcu "Dzintars"' Neuzskaitīšū visus viņa nopelnus, bet tikai pāris - "Dzintars" ir viens no veiksmīgākajiem Latvijas uzņēmumiem, kas piedāvā arvien jaunu, konkurētspējīgu parfimēriju un kosmētiku. Gerčikovs norāda, ka jārada veselīga un konkurētspējīga vide. «Tas nozīmē konkurētspējīgus nodokļus darbaspēkam un vienlīdzīgus apstākļus visiem. Pašlaik daži maksā visus nodokļus, bet citi ne. Dažiem saskaņā ar likumu par mikrouzņēmumiem atļauts saņemt neto algu 500 latu apmērā, citi maksā ienākuma un sociālo nodokli 59% apmērā no jebkuras algas. Kāda te vienlīdzība!» tā viņš. Uzņēmējs savā viedoklī runā arī par enerģētiku: «Jāpārtrauc akcīzes nodokli gāzei izmantot par līdzekli budžeta papildināšanai. Vajag pārtraukt, nevis veidot, jaunu piemaksu par zaļo enerģiju projektu. Kāpēc visiem jāmaksā vienam privātajam biznesam? Vai tā ir demokrātija? Kāpēc mēs atkal un atkal pakļaujamies katram Briseles lēmumam? ASV nav ratificējušas Kioto protokolu, Japāna, Ķīna, Krievija un dažas citas valstis to vispār nav parakstījušas. Ko mēs šajā situācijā varam izdarīt? Ja lielākā daļa valstu neko nedara, veltīgi to darīt dažām citām. Nešaubos, ka Eiropa to izdomājusi, lai naudas masas kustība atbalstītu pašas Eiropas ekonomikas, kas arī veiksmīgi tika darīts.»
šie nebūs tie
š
Tāda rīcība ir Vienotības bezizeja, viņi nesaprot, ka pēc viņu stabules šie vīri nedancos.
Blūderhofs Ā.
B
Arprāts! Nu kā var magoņāku kaut kur bīdīt, ja viņam pirms gada vismaz bija jābūt arestētam par 20 reizes lielākas algas nolikšanu sev kā faktiski pienāktos. Tagad laikam ir tikai kādas 10 reizes lielāka. Nu ja izlaupītājiem zaļā gaisma dota, tad ko mums gaidīt, ko, a !!!!!???????
Ārijs
Ā
Kučinski varētu likt činā un tad, kad atkal viņš izkristu, tad varētu dibināt, teiksim, Urinētāju asociāciju, lai viņam būtu priekšsēdētāja vieta, kā tas bija, kad pēc tautas partijas izjukšanas taisīja augšā lielpilsētu asociāciju, lai Kučinskim būtu vieta, kur tūkstošus sagrābt, jo strādāt taču viņš neietu.
Maigurs
M
Kāpēc nekur nav pieminēts Nasing Spešels, jo viņš jau pilnīgi visu ministru amatos tomēr ar savu kombainiera diplomu tā arī nepaspēja pabūt? Lielākajā daļā gan pabija, bet, piemēram, ārlietu ministra amatā ar savām izcilajām angļu valodas zināšanām tā arī nepabija.
Podberjozovikovs
P
a kur miķelsons , kameer nav aiz resteem iemests , laii sastaada ministru kabinetu , viņš nav muļļa , naudu skaitiit maak , vane ger beerziņ?
bubulis
b
Ina Druviete par IZM vadītāju, labāk tad vienkārši aizvērt visas LV augstskolas un aiztaupīt rektoriem mocības ar šo stagnātisko valodnieci.
Nata
N
Uģi Magoni!!! CIK CILVĒKIEM ĪSA ATMIŅA!
kājiņu ķēķis
k
Jānis Dūc Labs
Traģiski
T
NA āži atkal tiks kāpostu dārzā par dārzniekiem
Ja, nedod Dievs, būs
J
ŠIE ministri, tad Latvijai beigas noteikti, jo pagājušajā valdībā bija DAŽI ministri, kas vēlējās kaut nedaudz lietas uzlabot - Pavļuts, Vj.Dombrovskis, Sprūdžs, Bordāns, tad tagad atkal "vecie buki- naudas grābēji". PIETIEK!!! Reirs - TUKŠA VIETA!!! Bezjēdzīgas runas, nekad neko nav ne izdarījis, ne pateicis būtisku!!!
Kaparšmits
K
man patiik DūklaBs... redzams ka kompromiss ar lembi , tieslietas un varams atdots lembes kabataspartijai,
anno
a
Dūklavu ???!!! Latvijai vajag vēl 1 ''kolhoza priekšsēdētāju'' un ''nothing special,. par kuru visa Eiropa smiesies ? Bet to jau SC arī grib, lai par mums smejās! Un tas būs tas premjērs , kas labāks par Dombrovski ???!!!
@jānis
@
Tev labs joks sanāca. Ko pīpē? ;)
Jānis
J
Kad vienreiz par ministriem beigs likt bijušos komunistus?Piemēram, Dūklavu, kurš neprot valodas un jau no padomju laikiem meklē miljonu, ko nevar nekādi atrast. Tālāk par alus brūzi nav ticis un balstīs tikai lielsaimniekus. Lauki atkal stagnēs. Ir taču jauni, uzņēmīgi cilvēki ar mūsdienīgu skatu uz laukiem, bet nē, grupējumu intereses atkal ir noteicošās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas