Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Jaunā Vienotība un Latgales partija vienojas par kopīgu startu Saeimas vēlēšanās

Pirmdien, 2.jūlijā, partiju apvienības Jaunā Vienotība valdes priekšsēdētājs Krišjānis Kariņš un Latgales partijas valdes priekšsēdētājs Aldis Adamovičs parakstīja sadarbības līgumu par abu partiju kopīgu startu 13. Saeimas vēlēšanās, portālu Diena.lv informēja partiju apvienības Jaunā Vienotība pārstāvis Sandris Sabajevs.

Līdz ar Latgales partijas pievienošanos, partiju apvienībā Jaunā Vienotība kopīgai dalībai 13.Saeimas vēlēšanās gatavojas sešas partijas - Vienotība, Kuldīgas novadam, Tukuma pilsētai un novadam, Valmierai un Vidzemei, Jēkabpils reģionālā partija un Latgales partija.

"Esmu gandarīts, ka mūsu sarunas ir vainagojušās ar vienošanos par kopīgu startu Saeimas vēlēšanās. Līdz ar Latgales partijas pievienošanos Jaunās Vienotības komandai esam ieguvuši plašu pārstāvniecību Latvijas novados. Esmu pārliecināts, ka kopīgiem spēkiem vēlēšanās iegūsim arī plašu pārstāvniecību Saeimā," uzsvēra Kariņš.

"Latgales partijai jau vēsturiski ir izveidojusies veiksmīga sadarbība ar Jauno Vienotību veidojošām politiskām partijām, tādēļ esam izlēmuši to turpināt arī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās. Šis sadarbības līgums skaidri apliecina, ka Latgales partija kā politisks spēks 13.Saeimas vēlēšanās startē kopā ar Jauno Vienotību," pauda Adamovičs.

Laikraksts Diena pirmdien vēstīja, ka pēc lēmuma startēt kopā ar Vienotību 13.Saeimas vēlēšanās daži Latgales partijas biedri plāno iekļauties citos sarakstos.

Top komentāri

Juris >
J
Šitie kungi laikam ļoti zemu vērtē Latviesu balsotāju, ja cer, kapa viņiem balsos.
Hmm
H
Ja divus akmeņus sasiet kopā, laiva no tiem nesanāks.
GoodMan&ParexK&K
G
LPSR čekisti ar PSKP boļševikiem atkal vienojās kopīgi piedirst pārapdebilizēto pilsoņu paurus, lai vēlreiz tiktu nobalsots par komūnistiem, naclopiem un svoločiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas