Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Neatkarīgo deputātu frakcija septembrī dibinās savu partiju

Rīgas domes Neatkarīgo deputātu frakcija, kurā apvienojušies no partijas Saskaņa izslēgtie deputāti Valērijs Petrovs, Vitālijs Dubovs, Vadims Baraņņiks un Aleksejs Rosļikovs, nolēmusi septembrī dibināt savu partiju, aģentūrai LETA pastāstīja pats Rosļikovs.

Lai partija varētu piedalīties pašvaldības ārkārtas vēlēšanās, ja tādas notiks, ir nepieciešams savākt vismaz 200 biedrus, viņš norādīja. Politiķis pauda pārliecību, ka partijai nebūs grūtību iegūt nepieciešamo biedru skaitu, jo viņus atbalstot sportiskās sabiedrības pārstāvji, kā arī frakcijas deputāti darbojoties dažādās ,piemēram, ar apsardzes jomu saistītās, arodbiedrībās.

"Plus, pieļauju, ka daļa gados jaunāko Saskaņas aktīvistu varētu mums pievienoties, jo viņi visu laiku aktīvi interesējas, kad dibināsim savu politisko spēku," sacīja Rosļikovs.

Patlaban domnieki vēl nav vienojušies par iespējamo partijas nosaukumu un tuvākajā laikā, visticamāk, ar sociālo tīklu starpniecību lūgs arī iedzīvotāju viedokli par to.

Rosļikovs norādīja, ka sākotnēji partija darbosies pašvaldības līmenī, taču neizslēdza iespēju, ka laika gaitā varētu pilnveidoties un nākotnē, iespējams, startēt arī valsts līmeņa vēlēšanās.

Kā ziņots, frakcijā apvienojušies deputāti no Saskaņas tika izslēgti maija beigās, kad īsi pēc Daiņa Turlā (GKR) ievēlēšanas mēra amatā viņi atteicās balsot par Saskaņas virzīto vicemēra amata kandidātu Sandri Bergmani (S).

Top komentāri

Dens
D
Līdz šim ar partiju dzemdināšanu galvenokārt nodarbojās latvieši, tagad arī krievi pārņem stafeti
mans ieteikums:
m
Čaļi, brauciet mājās! Pasprukušās kolonijās krievu cilvēkam nav ko meklēt. Un vadonim Pūķinam būs mierīgāka sirds.
NLO
N
Klasisks administratīvo resursu izmantošanas piremērs: "Politiķis pauda pārliecību, ka partijai nebūs grūtību iegūt nepieciešamo biedru skaitu, jo viņus atbalstot sportiskās sabiedrības pārstāvji, kā arī frakcijas deputāti darbojoties dažādās ,piemēram, ar apsardzes jomu saistītās, arodbiedrībās".
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas