Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Nepilsoņu kongress organizēs alternatīvas vēlēšanas, lai nodrošinātu nepilsoņu tiesības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elizabete Krivcova
E
Veidojām normālu pilsoniskās sabiedrības instrumentu. Ir Zemnieku Saeima, Latgolys Saeima, Jauniešu Saeima. Būs arī nepārstāvēto parlaments, ko veidosim kā ietemīgu NVO.
Andris
A
Vini vienkarsi paliek par IZSMIEKLU seit Latvija ,Igainija .Tada tauta vel uz zemeslodes ir japamekle b.....Cik jus KRIEVI tomer variet but APROBEZOTI ,kadreiz ta nedomaju ....Tadel ari sezat uz gazes -naftas adatas jo nu nav tai jusu GALVINA nu nekas.......
Busot elektroniska balsosana?
B
Un ka vares parbaudit? bus kadi personas apliecinosi dokumenti? ja nav nekada kontrole es neizbrinisos ka kadi 140% nobalsos..
Driz Riga bus cirks!
D
nepilsonu kongresssssssssssssssssssssssss! ka tik nesanak ka ar Lindermana izbazuneto autonomiju ka 70% atbalstot Latgales autonomiju bet uz ,,,,kongresu,,,,atnaca kadi 30 cilveki.. bet par Kremla naudu jau var akstities!!!
x
x
Krivcova jau resnaka palikusi Kremla maize apvelusies, bet ari jasaka klaigat par nepilsonu it ka pazemosanu nav tas pats ka aiziet pie Usakova un pajautat vai akures tarifu pieaugums nav saistits ar Usakova notrillinatajiem ires naudas miljoniem naudas mijeju kantori. Mums ir loti daudz erzac tipa aizstavji bet maz tadu kas tiesam iestajas ka par latviesu ta ari par krievu tiesibam.
Labais!
L
Šis raksts padarīja manu dienu jautrāku! Nu tādi muļķi! :D
interesanti,
i
par ko tu uzjautrinies; vai par savu pazemību un "5.kolonnas" nekaunību?
  • 1
  • 1
ha ha ha
h
Mees Anglijaa arii veeleesim pagriides ministru kabinetu...ha ha ha Kad vienreiz shitos muljkjus pasludinaas aarpus likuma ???
Buba
B
Ko īsti nozīmē dialogs ar šo laužu kopu, kas NEVĒLAS kļūt par šis valsts pilsoņiem ( jo vismaz 80% tādas iespējas ir)? Un vai šiem Kremļa projekta - skaldi un valdi - īstenotājiem tiešām būtu vēlama mierīga līdzpastāvēšana un integrācija?
V.
V
1) чемодан 2) вокзал 3) родина.
jauājums
j
Nu paliek galīgi nekaunīgi. Vai tiešām negrib braukt atpakaļ uz dzimteni!
jautājums
j
un kur skatās drošības policija? nez krievijā varētu uzrīkot vēlēšanas mazākumtautību tiesību risināšanai? tatāriem pat rakstību atņēmuši un liek ar krievu burtiem rakstīt, bet te latvijā mums nezin kāpēc ar krieviem jāauklējas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas