Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Reģionu aliansei šonedēļ pievienojušies 38 jauni biedri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bumers
b
Jūs cilvēki paši redzat, ka tie latvieši, kuri lien politikā ir mantrausīgi, slinki, divkosīgi un melīgi. Līdz šim tā ir bijis vienmēr!!!! Ka tikai atkal šī nav kārtējā partija, kura no citām neatšķiras ar neko, tikai vēl nav piezagušies. Tikai plāno to darīt. Jo mums jau nav normāli politiķi un dzimtenes patrioti - ir tikai Latvijas izzadzēji un neprofesionāļi. Stulba Tauta īstenībā kopumā ņemot - ar verdzības un nabadzības kompleksiem. Kā tiek pie galda , tā sāk negausīgi rīt!!!
Nensija
N
Un,ā Jūs domājat, tos deputātus kāds no citas planētas atsūtīs? No pašu vidus vien būs jāvēl. Tāpēc, ja nevēlos apšaubāmu prātu pieņemtos lēmumus pildīt, eju un startēju pati. Tā kā nevajag. nav man mērķis zagt un laupīt. Skumji, ka tikko kāds grib ko darīt, tā no rīta pamostas jau nelieša statusā.
  • 0
  • 0
biedrs
b
Tikai neejat kopā ar Krauķiem Ventiem armandiem un beigās nesalūztat pret ZZS piedāvājumu. Jums vajag spēcīgu centru, kurš ir tikpat spēcīgs kā reģioni un kopīgu - jaunu polittehnoloģiju, lai to attīstītu. Jūs centīsies izbeigt visas varas partijas, bet I.Sudraba ir lamatas milzu lempjiem.
Magdalena
M
Skumji, ka jūsu partijā, kurai ir laba slava, tiek uzņemti tagadējie Māruoes novada domes deputāti, kuri ir sasmērējušies un graus jūsus partijas godu un slavu tagad un turpmākā darbībā.
škelisti pulcējas
š
kamaniņu braucēja būs ekonomiste pa pirmo, izsitīs sev naudu
LPP/LC
L
Uģis Mitrēvis LPP/LC???????
Voldemārs no Kandavas
V
Lai ko te muld daži neveiksminieki, bet man patīk Reģionu alianses ideja par vietējo cilvēku spēku apvienošanu, lai nav jāklanās Briseles pakalpiņam Dombrovskim+Vienotībai, vecu komunistu un shēmotāju aizstāvim Brigmanim+ZZS, pseidonacionāļiem no NA, krievu šovinistiem un Latvijas ienaidniekiem no SC!!! Lai veicās un esmu pārliecināts tam ir liels sabiedrības atbalsts.
Lelde
L
Visi pārbēdzēji, vecie funkcionāri no LC/LPP, pašvaldībās jau nav svarīgas lielo partiju jumts, bet gan sejas sarakstos.
  • 0
  • 0
Eižens no Mārupes
E
Voldemār! Problēma jau ir tā, ka aiz šīs skaistās idejas slēpjas tie paši vecie konjunkturščiki, kuriem visas idejas labas, ja vien ar tās palīdzību var saglabāt stagnējošo un sapuvušo sistēmu. Neaizstāvu Briseles pakalpiņus, bet novēlu arī exkomunistiem, oranžajiem utt. noiet pa skuju taku. Pēc gada neviens pat neatcerēsies, ka kāds no pie varas bijušajiem vispār ir eksistējis, ja vien drošības iestādes, kas lielu daļu iesēdinās.
  • 3
  • 1
Ventspils Muļļ
V
vo mai*as kaa pieķeerušies pie beņķiem , lembem ar bail ka vecais Ventspils rajons šo izpirdiis laukaa no izpilkomitejas priekšseedeetaaja seedekļa
Andrejs
A
Esmu dzirdējis par glumiem tipāžiem Babītes,Jurmalas,Ķekavas,Stopinu,Carnikavas nod.u.c.Cilveki ar mazvērtības kompleksiem veido alianses:D
Skat,
S
tūliņ tur pielīmēsies arī vecais nelietis malējs no Alūksnes, kuru nu ir izmetušas kādas visas partijas, kurās viņš pabijis(LC;Bites, TB/LNNK; ZZS)
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas