Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Saskaņas vēlēšanu kampaņu vadīs Liepnieks

Partijas Saskaņa kampaņu 12.Saeimas priekšvēlēšanu periodā vadīs polittehnologs Jurģis Liepnieks. Par noslēgto vienošanos vispirms liecināja Nila Ušakova Twitter kontā publicēts ieraksts. Sadarbību ar Saskaņu portālam Diena.lv telefonsarunā apstiprināja arī Liepnieks, norādot – viņam uzticētais uzdevums nebūs no vieglajiem.

"Situācija ir diezgan grūta. Atkārtot pagājušo Saeimas vēlēšanu rezultātu faktiski uzskatu par tikpat kā neiespējamu vai ļoti grūtu uzdevumu. Nāksies ļoti cītīgi pastrādāt, lai rezultātu atkārtotu," pauda Liepnieks, piebilstot, ka tāpēc viņam šis piedāvājums arī šķitis interesants.Sarežģītā Saskaņas situācija ir skaidrojama ar vairākiem faktoriem, skaidroja jaunais partijas kampaņas vadītājs. "Ir pastiprinājusies konkurence krieviski runājošo vēlētāju segmentā. Tāpat demogrāfiskā situācija turpina mainīties par sliktu Saskaņas centra vēlētājam," klāstīja Liepnieks. Viņš arī neslēpa, ka pašreizējā ģeopolitiskā situācija polarizē vēlētājus. "Partijai, kura orientējas uz integrācijas lozungiem, šajā situācijā būs grūtāk konkurēt."Liepnieks sadarbību ar saskaņiešiem apsvēris arī iepriekšējo vēlēšanu laikā, taču toreiz sadarbību nav sanācis uzsākt.

Top komentāri

bidzho
b
nožēlojami kārtējais pārdodas par jūdasa grašiem
Fredis
F
Kur tādu nosaukumu raduši "" polttehnologs ", kuru piešķīruši šim jefiņam? Ko grib panākt SC, ja saistās ar šo mēslainē izmesto ļetraku?
Gudrs nodevējs visos līmeņos
G
Viņš jau savā Puaro to sen vada. Ik pa brīdim zākājot Nacionālo apvienību. Esot galvenais latvietis, jo pie pirmās izdevības visur runā krieviski. Kāds tēvs tāds dēls. Tēvs arī padevīgi kalpoja.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas