Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Vienotība atgriežas pie Straujumas; ZZS nav gatava tabu tēmām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Adatina
A
Andra k-gs,kā pusē esi Dombrovska vai Repšes.Nekadigi nevaru saprast.
Andrim 18-50
A
Vispar jau nav tik slikti bet vel dikti jūtama ir Tava dievinātās palīgskolas ietekmeNeko darīt freijer-pret taisnību neko neizdarīsi.
Vārds
V
..."ja ZZS neiegūst ne Ekonomikas, ne Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, pret ko arī varētu kādam partnerim būt iebildumu, Brigmanis atbildēja, ka pirms iesaistīšanās sarunās ZZS ir svarīgi pārliecināties, ka ir beigušās runas par oligarhiem un partneru attiecības ir koleģiālas" ..................................................................... Nekaadaa gadiijumaa ZZS rokaas nedriikst nonaakt shiis ministrijas, jo seviskji VARAM!!! Ja tas notiks, taa buus V nodeviiba pret saviem veeleetaajiem!
Juris T.
J
Interesanti salīdzināt lauksaimniecības ministrijas pārziņā esošās nozares spēlētāju attieksmi pret Laimdotu Straujumu. Atcerieties, kā ir tikuši lamāti visi iepriekšējie lauksaimniecības ministri. Bet par LS neesmu dzirdējis nevienu sliktu vārdu. Tas kaut ko nozīmē...
Andris
A
Kādēļ ta būtu JĀLAMĀ ,ja nav PAMATOJUMA ,pat SC KRANČI ir PIEKLUSUŠI......
  • 0
  • 0
rekur
r
Straujuma ir politiski ideāls premjera kandidāts. Paskatieties uz viņas dzimšanas gadu- 1951. Viņa ir pensionāre ar 1500 ls pensiju. Viņa pilnīgi ne ar ko neriskē. Rudenī viņa aizies pensijā pilnīgi. Vai pa to laiku Latvija uzplauks kā Honkonga vai nodegs kā koka šķūnītis nevienu neuztrauc. Galvenais - kaut kā novilkt laiku līdz vēlēšanām! Bet pati prem.kandidāte ir ļoti godkārīga, paskatieties- no valsts sekretāriem ielīdusi akadēmiķos! Kāpēc gan pēc 10 mēnešiem neaiziet pensijā, kā premjerministram. Un tad visi mazbērni varēs sacīt- skatieties- mūsu omīte bija premjers!
eu
e
nerej, nerej - gan jau esi liberasts, ka giribēji Papriku vai Riņķi dabūt iekšā :)
  • 4
  • 1
PAR
P
PAR STRAUJUMU! Nav ne vainas!
$$
$
Nevajag fantazet-circene nepaliks amata
LL
L
Domāju, ka Pavļuts arī NEDER!
  • 5
  • 1
!!!!!!
!
Varbūt uzrunat freieru Andžu tam amatam.Visas īpašības ir-Daudz muld,nevisai gudrs,nevar aizmirst palīgskolu,repšists vispār īsts čuriks
Guntis V.
G
Dīvaini, no Pabrika atteicās Zvārdes dē'ļ, bet galvenais , kurš šobrīd atbild par Zvārdes zemi ir - Zemkopibas ministrija nevis Aizsardzibas ministrija.
...
.
zemkopības ministre Laimdota Straujuma parakstījusi dokumentu, no kā izriet uzdevums atkārtoti vērtēt Kargina un Krasovicka mierizlīguma priekšlikumus, rodot visām pusēm pieņemamus risinājumus. "Es neatceros, ko tur esmu parakstījusi, tā taču bija tehniska rezolūcija," raidījumam "de Facto" sacīja Straujuma. Izbrīnīts par rezolūcijas tapšanu ir ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts: "Valsts šo jautājumu nerisina. Man rezolūcija maigi sakot ir neizprotama." Ekonomikas ministrija par premjera pienākumu izpildītājas Straujumas parakstīto dokumentu neesot bijusi informēta un par šādu vēstuli uzzinājusi tikai nesen.
GMMm
G
Vai tas ir VIENĪGAIS< ko pārmest??? Tad jau nekādu citu argumentu nav?
  • 5
  • 1
Nu gan
N
Tā vienkārši svētdienas vakarā iestājās Vienotībā, kā bērnu pulciņā. Bez rekomendācijām , izvērtēšanām. Cik vērtas tad ir tās mūsu politiskās partijas? Izklausās nenopietni, tāpēc jau arī Latvijā tā politika tāda pilnīgi nevarīga un absurda
Selma
S
Aktaa, neies vis rizhaa bestija Dombrovska vietaa, laikam tachu izmisiigi cer uz Eiropu...
:)
:
Valdību veidos Vienotība un Pievienotība :)))
Dr.xy
D
Visu cienu Straujumas kundzei ,bet vai vina ir piemerota Premjera postenim ?! Kadel tiek nemtas vera ,betongalvas no viesu nama " Komunisma Kajinas", nepamatotas pretenzijas pret Pabrika kungu ?! Cik ilgi vel nesoditi Latvijas Valsti vares darboties Valsts ienaidnieki ?!
REdiz
R
Pabriks atbalstīja Rīgas praidu! Tāpēc neder!
  • 4
  • 1
Marks
M
Blamāža Latvijai! Tantuks pie varas svirām! Vienotība zaudējusi pēdējās kauna paliekas!Tālāk vairs nav kur iet!
Piekrītu - tantuku laist pie varas
P
Jāliek onkulītis Brigmanis - būdams reiz rajona komunistu 1 sekretārs, viņš studējis Marksu un Ļeņinu! Ļoti gudrs cilvēks!
  • 1
  • 7
Andris
A
Mark ,---Kaut kas ar tevis nav KĀRTĪBĀ ,--Komenti tavi visur Vārds vārdā VIENĀDI ,arī PIE UŠAKA --URBANOVIČA RAKSTA .Tas viss ko pa nakti varēji SACERĒT ,lai DUBĻUS NEPAMATOTI gāztu ...???Tādus ---Aiz Zilupes ....!
  • 5
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas