Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Vienotības politiķi Pabriku redz kā vēlamāko premjera kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pits
p
Skumji, ka neviens komentētājs neiedomājas par to, ka būs jāsēž pie klavierēm un jākomentē par vieniem un tiem pašiem MŪŽA GARUMĀ. Jo nekur jau TIE NEPAZUDĪS!! Kurš no jums ir komentējis 20 gadus, būs jākomentē vēl 3x20 gadus, un nekas nemainīsies. Vai neapniks? Cirks mūža garumā.....Jo VIŅI jau nekur neizgaisīs....skumji...
rekrutejamais
r
Šis karakungs,kurš izmanto katru iespēju,lai aiztriektu latvju zēnus nolikt savas galvas svešu zemju karalaukos.Vienīgi pats neizmanto šo iespēju savai galvai - nu,Pabrik,dodies tak pats uz Mali,vai Afganistānu pēc ordeņiem !
ivars graudums
i
Pabriks buutu piemeerots premjeera amatam. Manupraat vinjsh ir gudrs un godiigs. Vinjsh ciiniisies pret paarkrievoshanu, vinja vaacu sieva vinju "stabilizees", tam kaadreiz ir liela noziime. Redzeesim nu, ko krievmiilis Berzinjsh izdomaas!
Senais
S
Ja paraugās viņa polisko trajektoriju, kas tāda, maigi izsakoties oportūnistiska, skaidrs, ka viņa principialitāte ir visai diskutabla. P.S. Kaut Sipenieces kundzi ir grūti vērtēt kā politisku ekspertu, publisku Pabrika kunga kvalificēšanu par meli nāktos ņemt vērā, jo tika pateikts tas, par ko daudzi zināja, bet "delikāti" klusēja. Tātad var atcerēties aksiomu - kas, būdams pieaudzis, kaut vienreiz melojis, tam nieks ir vēl un vēlreiz to pašu darīt(tas attiecas arī uz kādu jaunas partijas taisītāju).
vilis
v
Visnotaļ cienījams kandidāts.Taču vai 10 premjerēšanas mēnešiem ir vērts sabojāt cilvēkam politisko karjeru EP?
Solvitas lielās intrigas
S
Vienotība iznīcināja visas latviskās partijas. Kas man pateiks kas ir nodevīgie olšteiniesi? Esmu pret Zatleru,kas nelietīgi rakstīja Rīkojumu Nr.2, bet Olšteina sešnieks? Viņi nedrīkst būt saeimā.
Pabriks ir o.k.
P
Tehnoloģiju laikmetā valsts izmeriem mazāka nozīme. Un esot Abrenē- jūti,ka visi grib būt Krievijā. Latviju nosargās latviešu valoda un patrioti.
Pozitīvi
P
Vienotībai nav savu kadru. Pabriks ir Tautas partijas izaudzinats. Jauns censonis. Patriots. Pozitivi.
Ameba
A
Vairs nav NEVIENAS partijas kurai es šobrīd spētu iedot savu balsi. Nē, nu zinājkām,ka tur augšā dzīvo citā piena krastā, bet to,ka arī ķīselis ir visapkārt.... BAISI
rekur
r
Es vēl aizvakar koment. rakstiju, ka Piebalgs 99%, ka atteiksies un būs Pabriks. Pabriks arī būs. Rezultāts- Latvija tiks nolaista gar kāju, Vienotībai politiska nāve un pēc 2 gadiem uz Pabriku uzkārs visus sprāgušos suņus. Pabriks būs vainīgs visās Latvijas nelaimēs un tā būs viņa politiskā nāve, tāpat kā Kristovskim un Elertei. No Pabrika rokas pēc 2 gadiem pat suns neēdīs. Toties tas būs milzīgs pakalpojums Sudrabai un SC.
Andron Mc
A
Nu šitāda pajola vadībā daudz pamuļķi ar LV psēm uzbruks Francijai! Es pieteikšu karu Dānijai un padšos!
yes
y
lai notiek
Lai veicas
L
Šaubu nav, ka Pabriks, dalderi varētu aizvakt uz Liepāju, lai nemaksā gaisu
Jānis
J
Pabrika kungs varētu būt teicams premjers.
Doks
D
Vajag iedzert un dzīve būs rožaina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas