Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vienotību turpinās vadīt Ašeradens

Partiju apvienībā Jaunā vienotība ietilpstošās partijas _Vienotība_kārtējā kongresā par partijas vadītāju uz nākamajiem diviem gadiem atkārtoti ievēlēts Arvils Ašeradens. Kongresa delegāti pārvēlējuši partijas domes vadītāju un šie pienākumi uzticēti Hosamam Abu Meri, savukārt viņa vietniece partijas domes darbā būs Agnese Zagurilo.

Ašeradens, partijas Vienotība valdes priekšsēdētājs savā uzrunā teica, ka viņa uzdevums būs nostiprināt partijas vietu Latvijas politikā. "Vēlētāju atbalsts partiju apvienībai Jaunā vienotība, kurā mums ir spēcīgi reģionālie partneri, nostiprinās un mūsu stratēģiskais uzdevums ir sasniegt izcilus rezultātus 2021. gada pašvaldību vēlēšanās, īpaši Rīgā. Tikpat svarīga ir paaudžu maiņa partijā Vienotība – lai realizētu mūsu politiskos mērķus,  nepieciešami cilvēki, kuri tās īsteno. Partija uzkrājusi daudz zināšanu un prasmju, ko nodot nākotnes Latvijas veidotājiem. Tāpēc viens no svarīgākajiem uzdevumiem tuvākajos gados ir uzrunāt tieši jaunus, sabiedriski aktīvus cilvēkus iesaistīties partijā.”

Hosams Abu Meri, partijas domes priekšsēdētājs saka, ka ir "komandas cilvēks un mana pārliecība ir, ka tikai esot kopā varam būt stipri un jaudīgi. Partijas dome ir mūsu politisko ideju kalve un es strādāšu tā, lai katrs biedrs justos vajadzīgs un patiešām piederīgs Vienotībai. Domes vadītāja amatā apņemos stiprināt partiju un strādāt, lai dome būtu tribīne visiem biedriem."

Kongresā tika pārvēlēta partijas Vienotība valde, kurā nākamos divus gadus strādās Raimonds Čudars, Edgars Ikstens, Edmunds Jurēvics, Krišjānis Kariņš, Vilnis Ķirsis, Ainars Latkovskis, Olafs Pulks, Jānis Reirs, Edgars Rinkēvičs, Uģis Rotbergs, Jānis Rozenbergs, Kārlis Šadurskis, Elīna Ieva Smule, Inese Vaidere.

Partijas biedri ievēlējuši arī jaunu revīzijas komisiju, kurā darbosies Roberts Jurķis, Jānis Lazdāns, Gatis Puriņš, Dina Romanovska, Māris Rudaus-Rudovskis, Ansis Saliņš, Jānis Upenieks, Ilze Vergina, Jānis Zariņš.

 

Top komentāri

REX
R
Ja partijas ''Vienotība''biedri par līderi ievēlējuši Ašeradenu, tatad vairumu partijas biedru apmierina Ašeradena aferas....Citu skaidrojumu te laikam būs grūti sameklēt...
Miks
M
Man patiess grūti saprast tos cilvēkus, kas pēc visiem Vienotības izraisītajiem skandāliem korupcijas atkal ievēl tos pašus kas bija klāt pie tām korupcijām. Mans prāts to neņem pretīm.
Tenis
T
Sis cukveidigais bandits Aserdans izraks kapu Vienotibai...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas