Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Ābele: Demokrātiju var salīdzināt ar sapni, ko sapņojam visi kopā

Rakstniece Inga Ābele sestdien piedalīsies referendumā par Saeimas atlaišanu. "Piedalīšos referendumā. Man šķiet, ka labākais un svētākais, ko valsts saviem pilsoņiem var dot, ir brīvība. Arī - brīvība piedalīties vai nepiedalīties referendumā," Dienai pauž I.Ābele. "Demokrātiju var salīdzināt ar sapni, ko sapņojam visi kopā.

Un, ja šis sapnis ir slikts kādai sabiedrības daļai, tad tas kļūst par ļaunu murgu visiem. Gluži dabiski, ka no tāda ir jāpamostas aukstos sviedros un ne reizi vien," saka rakstniece. "Atceros, kā kopā ar draugiem līksmojām, kad rudenī ievēlēja Vienotību. Taču izrādās - ar to vēl par maz, izveseļošanās process būs ilgāks un sarežģītāks."Viņasprāt, referenduma iznākums var nest tikai pozitīvas izmaiņas. "Savās virtuvēs cilvēki gadiem ilgi ir runājuši - zog, zog! Tagad to atklāti pateicis Valsts prezidents."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas