Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Āboltiņa darba laikā piedalās Bārbiju izstādes atklāšanā lielveikalā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ta nu gan
t
Diena, lūdzu uzrakstiet, vai viņa tādēļ kavēja kādu plenārsēdi, vai kādu komisijas sēdi, norunātu tikšanos ar kādu? Izstādes atklāšana ir izstādes atklāšana. Ja būtu piedalījusies mākslas salona atklāšanā, rekonstruētā biržas nama atklāšanā, ebreju memoriāla, Rīgas markas izstādes utt. atklāšanā tad varētu piedalīties? Mazas meitenes un viņu mammas ir tādi paši cilvēki, kā citi, saeimas priekšsēdētāja drīkst tikties ar tautu.
DD1
D
Muļķīgs gājiens no Āboltiņas puses tāpat kā tie miesassargi ar iepirkumu ratiņiem un tīkliņiem. Kaitē Vienotībai.
He he...
H
ne tikai muļķīgs.... he he.... tā ir dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana sautīgās interesēs par ko vārds būtu jāsaka deputātiem un jāatbrīvo tā Vienotības jenotu rižā bārbija no zaeimas priekšsēža vietas hi hi....
  • 2
  • 0
Igors
I
Kādas nu kuram intereses - K. Ulmanis apmeklēja laukus . Tagad laikam svarīgākas bārbijas , nekā pārtika. Jocīgi , Latvija varētu saražot pārtiku , kuras pasaulē trūkst .... bet te bārbijas ?
Oskars
O
Tāpēc jau mana Latvija ir BANKROTĀ un tauta BADĀ !!!!!!!!!
Vilis
V
Kurš muļķis DIENĀ šitādu stulbību pasniedz kā ziņu? Deputātiem nav normēts darba laiks, viņi katrs savu uzdevumus pilda kā paši to saprot. Protams, ka Āboltiņai arī jātiekas ar tautu, kaut vai bārbiju izstādē. Bet DIENA tiesām kopš Ēlertes laikiem ir degradējusies.....
purveklis
p
blakus bārbijai viņa izskatās baigi coini, pilnīgi spārnos, žēl, ka drusku pārsalusi.
Šineida O'Konora
Š
Stulbās blondīnes (un rudmates). Par valsts naudu un bez Kena?
lellīte Baibiņa
l
Priekšvēlēšanu laikā varēs pastāstīt par saviem dižajiem darbiem tautas labā.
JulijaM
J
Pavisam nesen kopā ar nelielu pieaugušo entuziastu komandu - esam izveidojuši projektu vārdā - LEĻĻUPLAUKTS. Šajā projektā, kas ir domāts pieaugušajiem (protams bērni arī laipni aicināti), cenšamies apvienot gan nopietnos autorleļļu un mīksto rotaļlietu darinātājus, gan to kolekcionārus un vienkārši piekritējus. Vēl ir daudz darba priekšā un daudz plānu uz nākotni. Katru mēnesi notiek pa kādam konkursam kur var vinnēt patīkamas dāvanas. (rokdarbu, fotomākslas vai vienkārši aktīvo lietotāju konkursi) Katru dienu entuziasti papildina informāciju par pasaules leļļu un rotaļlietu pērlēm. Dalās ar savas kolekcijas atklājumiem un rozīnītēm. Ir izveidota bode - kurā var izlikt savas lietas pārdošanai, kā arī apskatīt citu piedāvājumus.. Pie mums reģistrācija ir vienkāršota un ļoti ātra. Nāciet kaut vai ciemos kopā ar savu tasi tējas vai kafijas... un caur savu ekrāna logu..paveriet sev brīnumu pilnu pasauli, tā pasaule vienmēr eksistēja.. vienīgi mēs savā steigā paskrienam tai garām.. atstājam šo interesanto parādību.. kas patiesībā spēj sniegt daudz iedvesmas un iespēju visdažādākajiem cilvēka kreatīvajiem lidojumiem! Apstāsimies uz brīdi.. lai tas iekšējais, skaisto mīlošs, bērns mūsos, uzņem jaunus spēkus! http://lelluplaukts.latvianforum.net http://www.draugiem.lv/lelluplaukts/.
cony
c
Jā pilnīgi pareizi,jo Saeimas priekšsēdētājai jāpaspēj arī Barbiju sanāksmē,izstādē,vai tad deputāti ir skaistāki,gudrāki par Bārbijām..Tādi tie ir karaliskās kalpošanas tautai pienākumi Deputātiem,jāpaspēj visur.
uldis
u
NU whatever; ak šausmas , kā tā varēja, es jūtos tik aizskarts, un DIENA .... kā pirmā ziņa ... common
:::
:
ar visiem miesassargiem???
HR
H
Nu kā tā var rakstīt! Laikam nesapratāt mājienu – KNAB nāksies nākamnedēļ vēl nedaudz pakratīt redakciju.
Dīzels
D
tas tik nozīmē kad šo skaitu no 100 jāsamazina uz 60 . Ja ir darbā un nav ko darīt tos sauc dīkdieņiem slaistās neko nedara.
cool
c
Tā ir īstā vieta Āboltiņas kundzei. Varētu domāt, ka bez Āboltiņas kundzes klātbūtnes Bārbijas vecāki bērniem vairs nepirks, ja reiz viņas biroja vadītāja to sauc par "uzņēmēju centienu atbalstīšanu".
Pastulba piekasīšanās.
P
Es gan nezinu, ko nozīmē jēdziens Saeimas priekšsēdētāja darba laiks. Baidos, ka tas nekādi nav saistīts ar Andropova laika noteiktām stundām pie konveijera, bet vairāk ar noteiktu pienākumu izpildi.
  • 0
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas