Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Āboltiņa deputātiem novēl atgūt vēlētāju uzticību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu beidz
n
kurš uzticēsies ar spid slimajiem, tas gan būtu stulbi
Vienotības Klibā pīle
V
Saeimas priekšsēdes Āboltiņas k-dzes runa bija LABA! _____________________ LABA, LABA, jo sprauda batonus tautai, bet paši ar meršiem turpina laist.... Nabadziņi.
ļ
ļ
Paši taču IEVĒLĒJĀT šo 10.saeimā! Vēlēšanas taču bija tik nesen - ...vai STULBAM latvietim prātiņš jau IZKŪKOTS, vai kā? Saeimas priekšsēdes Āboltiņas k-dzes runa bija LABA!
J
Arī ši valdība strādā savā labā, nevis tautas. Nepilda solījumus, ko deva pirms vēlēšanām. Pensionāriem pensiju krietni noēdīs PVN palielinājums. Progresīvo ienākuma nodokli ieviest negrib, sevi žēlo, tautu izģērbj.
Anka
A
Kapec sai matitei pie kruts nav Latvijas simbols sarkanbalt sarkana lentite, bet vinai ta vieta ir kaut kads dzeltans monstris piesprausts pie laba pupa?
Juhans
J
Ja jau ievēlēti, tad ir uzticība uz 4 gadiem un var dzīvot nost.
Heino
H
Pat neceriet - vismaz "vecie' politiķi. Kas neglābjami zaudēts, to nav iespējams atgūt. Protams, kad amati sadalīti, viens otram gandrīz vai pŗraujot rīkles, tad sāk domāt par tautas uzticības atgriešanu. Nekā nebija. Tā tas nenotiek, Solvita Āboltiņas kundze. Tikai ar darbiem to pierādot, var atgūt uzticību, bet vārdi ir saldi kā medus, bet aiz muguras indīgi dzeļ. Labāk paklusējiet, jūs esat viena no tām personām, Kurai es NEKAD neuzticēšos. Nekad.!!!!
Memory
M
- '' www.diena.lv neuzņemas nekādu atbildību par viedokļiem, kas pausti portālā publicētajos lasītāju rakstos un komentāros.'' Ja jau atklāti tiek paziņots par atbildības neuzņemšanos (bezatbildību), tad kas atliek komentāru rakstītājiem, kā vien nepārtraukti mainīt nikus - te Laiks Tautai, te Mehāniskā Televīzija, te Memory ?
Memory
M
Kāpēc ''gānīties'', ja var baudīt demokrātijas labumus ? Kad es skolā gāju baisi briesmīgajos padomju okupācijas gados, tad gan tā nevarēja kaifot - mūsu ciemā par milicijas pilnvaroto/učestkovij strādāja Jānis Reiniks. Bandītus mūsu ciemā nemanīja, huļigāni lielīties ar ''varoņdarbiem'' nevarēja - likumi bija bargi, tiesu izpildītāji vēl bargāki. Tagad cita lieta - tagad var kārtīgi izvērsties, īpaši jau vietnēs, kuru uzturētāji atklāti to apliecina - - '' www.diena.lv neuzņemas nekādu atbildību par viedokļiem, kas pausti portālā publicētajos lasītāju rakstos un komentāros.''
Jukums
J
Ar runām vien vairs uzticību neatgūsiet, bet to darbu joprojām vēl kā nav, tā nav.
blēņas
b
galēji slikti sākusi jaunā Saeima ar valdības veidošanu un vēl cer atgūt Tautas simpatijas
Memory » K.Rancāns
M
Bet paskatieties, kā pretojas "tiesiskā" mafija pret kārtību tiesās, uz ko vērš uzmanību Aigars Štokenbergs! Ja kāds aiztiek aploksnes - vai, vai, vai - sabruks ekonomika, kliedz pa visu pagastu. Valsts taču pārņemta masveidā ar korupcijas sērgu, to iznīdēt ir gandrīz mūža darbs. Pareizi, svētku reizē lai Aboltiņa celtu naidu pret kampēju izdarībām, valsts izlaupītājiem un tautas iznīcinātājiem, nosauktu vārdus? Tā diplomātijā nav pieņemts gānīties šādā reizē. Darbs Saeimā pierādīs vai koruptīvie likumi tiks laboti un ka jauni interešu konflikta likumi netiks pieņemti - tas ir galvenais. Gānīties mēs varam tikai šeit, komentāros, ja patīk, ja pietrūkst apziņas un kultūras.
Memory » K.Rancāns
M
Par DENACIONALIZĀCUJU. Pilsonisko brīvību pazaudējām drīz vien, jau 1991./1992.gadā, sevišķi godmaņa valdīšanas laikā, protams, arī visus nākamos gadus bijām pazemoti un apsmieti kā tauta. Dibināja arī SIA - lasi: Sanākam, Izlaupam un Aizlaižamies ( bankrotējam ar milzīgiem parādiem, kuri ņemti villu būvēšanai, lidmašīnu iegādei utt.) 1991.gada 30.oktobrī Augstāka Padome pieņēma lēmumu, ar kuru uzdeva godmanim izstrādāt kompensācijas likumu denacionalizētajiem īrniekiem, bet viņš "aizmirsa", laikam to tagad cenšas izstrādāt Briselē. Bet zini, Eiropa, kur es piketēju pie parlamenta, spļauj virsū cilvēku problēmām, bet gādā, lai cūkām būtu tīra mītne, labklājība utt., denacionalizētos ļauj spīdzināt kā vergus. Pat ECTiesa atmet sūdzības.
pariss
p
Kapec Aboltina nepiemineja sakidru un viesiem Latvija redzamu amoralu piemeru tam, ka uz sodienu Saeima sez zagli un banditi Skele, Zalans, Sleseris, kuri ir piedalijusies Latvijas valsts izlaupisana un iedzivotaju apzagsana un to iznicinasna? Kur tad ir sis vins likums un viena taisniba? Aboltinas karteja divkosiba un bezatbildiga plurkstesana.
nnn2
n
P.S. Dievs svētī Latviju!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas