Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Āboltiņa: Ēlertes grupai par politiķiem vēl jāizaug

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
valium
v
viena aviize atreferee otras aviizes "kaut ko". Tagad lasiitaajam jaakomentee it kaa fakti it kaa viedokli ko vinjs ir dzirdeejis kaa paarstaastu no starpnieka.
archivārs
a
Latviešu vēlētāji saviem politiķiem piedod daudz vairāk nekā eiropieši,taču dažkārt tomēr prasa arī atbildību.Turpretī Ēlertei kā avīzes redaktorei un īpašniecei par savu politisko darbību nebija jāatbild.Tas miljonārei Saeimā vismaz sākumā var radīt problēmas. Ne par ko neatbildēt un uzņemties atbildību ir ļoti atšķirīgi stāvokļi.
Aģitator
A
Ar īpašnieka Koziola gādību Diena jau jūtami soli pa solim pārvēršas par PLL žurnālu Aģitātors un kļūst nebaudāma,būs jāķeras pie pakalpojums atsaukšanas procedūrām.
Ko cepaties!
K
Redz kā Vienotība atbalsta tautu! Bankas atbalsta, bet tautu pliku taisa! Pēc "Bloomberg" sniegtās informācijas, lielākās banku tirgus dalībnieces Baltijā Zviedrijas "Swedbank" akcijas cena kopš 2009.gada marta ir cēlusies teju sešas reizes, bet Baltijā otrās lielākās bankas Zviedrijas SEB tirgus vērtība - vairāk nekā trīs reizes.
brīnums
b
Nelabvēli grib sanaidot divas Vienotības kandidātes uz 10 saeimu un viņas kandidē katra savā apgabalā t.i. Sarmīte..Zemgales un Solvita Kurzemes apgabalā.Gan Diena lv,gan speciālie klakieri saskatījuši kaut kur odā ziloni un tagad sāk gudri apspriest ,kas tas ir. Raksts un komentāri ir šķidri ,kā ūdens jeb AŠdivio
ōmiš
ō
Nepatīk man tā iedomība, kā tad viņa tika par politiķi- piedzima Saeimā, vai? Visi mācās no tā, ko dzīve noliek priekšā. Visu laiku. Un šobrīd nebūt nav tas brīdis, kad atkal kašķis jāmeklē.
Lelle
L
Jaunā laika un tai skaitā arī Āboltiņas lielākā māksla ir "apcūkāt" sabiedrotos. ____________________ TAS GAN TĀ MAIGI TEIKTS. īstos apmērus mēs vēl pēc vēlēšanām redzēsim. Tur gan būs ķīnītis par brīvu kā šie vienotībēni savā starpā par sili cīnīsies.
Par jaunajiem
P
Te nu paradas tas, ka mes tie istie, izaugusie, vienotie, bet citi...? Citi mums velas nonemt balsis, lai mes (tie izaugusie) varetu tik siviret. Ne velti rodas jaunas partijas, lai piedavatu jaunas sejas, talantus, iespejas veletajiem. Es esmu izlemis balsot par Pedejo partiju! runa, ka
spēle ar uguni
s
Jaunā laika un tai skaitā arī Āboltiņas lielākā māksla ir "apcūkāt" sabiedrotos. Citādi viņi nemaz nemāk. Tā tas bija 2003.gadā ar JL tuvākajiem sabiedrotajiem LPP, tā tas bija 2009.gadā ar JL tuvākajiem sabiedrotajiem TP, tā tas ir tagad un tā tas būs vienmēr
spēle ar uguni
s
Ēlertes grupa nodrošināja to, ka tika gāzta Godmaņa valdība un izveidota Dombrovska valdība. Bet tagad izrādās, ka viņiem vēl jāaug.
человечиковс
ч
ak šī rudā bestija! viņu es izstrīpošu ar vistreknāko strīpu
breta
b
Pilnīgi piekrītu. Vairākos gadījumos varēja izmantot iespēju paklusēt.
Visi Prinči un Princeses
V
Piedodiet, Solvita - es neticu, ka tāds vietu sadalījums ir dēļ tā, ka Ēlerte kaut kur pievienojās un SCP ir jaunākie, jo tā nu gan nav. Visticamāk ir tā, ka vienkārši JL vajadzēja kaut kur likt savus vecos vēzīšus...
(!)
(
paskaidrojums - (8) pirmie kom.
(!)
(
8 īsteni latvieši. Malači!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas