Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Āboltiņa: iespēja, ka tiesībsarga amatā neievēl nevienu no kandidātiem, ir reāla

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jenoti jāpadzen!
J
Jenoti ir jāpadzen! Laikā, kad VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) ir brīvas telpas, Kultūras ministrija (KM) daļu departamentu izvietojusi tā sauktajā Rīgas klusajā centrā, nomājot no privātuzņēmuma telpas par sešiem eiro (4,2 lati) kvadrātmetrā, piektdien informē laikraksts "Neatkarīgā".
Buba
B
Kam, paskatoties vien uz Jansonu, nav skaidrs, ka atkal tiksim pie vilnīš/jakānveidīgā nepadzenamās kakas.
MX
M
Pietika Kovaļevskai tikai izteikties pret valdības pieņemtajiem lēmumumiem un Vienotības vadoņi jau met plinti krūmos. Sakiet vēl ka Latvija ir demokrātiska valsts.
zvirbulēns
z
Jā, grūti Jums te nepiekrist, desmitniekā! SC lakstīgala, tā tas ir! Lai jau parunā, nav vairs aiz kalniem laiki, kad viņa kritīs no saviem augstumiem!
pamela
p
Viss iet greizi,jo tieši jūsu neapdomātās muldēšanas dēļ.Jūs bijāt pirmā SC atbalstošā lakstīgala,kura slavēja SC,ZZS nosaukto Jansonu.Jūs arī viņu labi pazīstot,kopā strādājuši,feins čoms utt.Reizēm pēc jūsu intervijām rodas sajūta,ka esat SC biedrene,ne no Vienotības.Tas jau bija jūtams tūliņ pēc vēlēšanām.Arī ambīcijas jums ir stipri par daudz.Paskata ties kaut vai uz sevi šinī bildē - tāda Latvijas guru,politikas sfinksa. CIRKS gatavais.Kā amats maina cilvēku!
zvirbulēns
z
Ar saviem meliem, ar negodīgumu, fantastisku nekaunību!
Jenoti jāpadzen!
J
Ko tad tavi jenoti siltajās vietās jau trešo gadu dara , ka budžetam nozog simtus miljonus"? Paši pa sili rušinās. Jenoti ir jāpadzen!
melots!
m
Gribu dzirdēt kaut ko vairāk par šo posteni ! Tā vien liekas, ka tas ir pilnīgi nevajadzīgs tādos "mēra laikos", kad murgo par pensijām no 70 gadiem, kad atņem bērnu pabalstus un kad cilvēki nezin, kā savilkt galus kopā !
Jānis Kūla
J
Par ko tad viņi saņem lielās nevienam NEPAMATOTĀS ALGAS un dažādus citus LABUMUS.... ---------------------- Oskar , kuras lielās algas - uzrādītās algas vai īstās algas par kurām ir radīta kārtība ,k a likumigi katru gadu nozog budžetam vismaz vairākus simtus miljonus ?
Jānis Kūla
J
Jā, Āboltiņa reti nepatīkams radījums! --------------------- Ar ko zvirbuļiem Āboltinā ir nepatīkama ?
vienotības ētika
v
Vienotība pirms vēlēšanām stāstīja, ka partiju cilvēku likšana amatos ir nepareiza, bet tagad gan vienotība, gan ZZS bāž visās iespējamās vietās savus partiju valžu, padomju un pat ētikas komisiju locekļus
Pipo
P
Rižaja, nomierinies, nomierinies, sūdos neviens nav nosities.
neder
n
šobrīd tiesībsargs nav vajadzīgs, tā ir institūcijas čaula, bez jebkāda satura! lielas algas, nekādas reputācijas sabiedrībā, tikai siltas vietas nejēgām kā slaidiņa ja Latvijā tiesībsarga amatam nav iespējams izvirzīt cienītu un pazīstamu personu ar pieredzi un zināšanām cilvēktiesību jomā, nevajag vilkt no atkritumu spaiņiem kaut kādus 'puskoka lēcējus' - likvidatorus un administrāciju vadītājus! vai iesācējus tiesnešus! varbūt kovaļevska ir laba, bet viņa ir tikai iesācēja un nenobriedusi tiesībsarga amatam! lai pastrādā 10 gadus par tiesnesi, lai tiek līdz AT vai ST, tad skatīsim, vai ir cienīga būt par tiesībsargu! visdrīzak, ka nebūs par sc/zzs marasmu ar jansona izvirzīšanu neviens nebrīnās, kārtējais "šofera dēls/tēvs/māte/meita", bet, ja vienotībai būtu nedaudz smadzeņu un pašcieņas jansona kandidatūra Saeimā nemaz netiktu skatīta , iemeslu pietiek! bet kovaļevskai jau nu arī būtu jāapzinās, ka viņa neder šādam amatam, par jansonu, protams, nemaz nerunāsim, tad jau no ielas var jebkuru paņemt un iecelt par tiesībsargu! (tā jau gan arī notiek)
Oskars
O
Par ko tad viņi saņem lielās nevienam NEPAMATOTĀS ALGAS un dažādus citus LABUMUS....
gio
g
Kas tad nu? Tiešām PLL atkal kādai vārgulīgais reklāmas aģentūrai būs samaksājusi par anti-Vienotības spamu? Vārgulīgai, jo dažādu komentētāju imitācija sanākusi apkaunojoši tizla. Pat tad, kad ar šo rūpalu nodarbojās nu jau izputējušās TPJO aktīvisti, izdoma bija kaut nedaudz lielāka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas