Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Āboltiņa: Latvija izkļuvusi no "nesekmīgā" reputācijas

Mums ir izdevies izkļūt no "nesekmīgā" reputācijas, uzskata Jaunā laika līdere Solvita Āboltiņa. Šādi viņa izteikusies pēc Starptautiskā Valūtas fonda lēmuma par nākamā aizdevuma daļas piešķiršanu Latvijai. S.Āboltiņa norāda, ka, lai arī sarunas ar starptautiskajiem aizdevējiem ir bijušas smagu un nepopulāru lēmumu pilnas, tām ir tieša saistība ar Latvijas nostāšanos uz "abām kājām".

"Lai arī reizumis esam kritizēti par skarbumu, līdzīgi kā ģimenē, arī valsts vadīšanā ir situācijas, kad ģimenes galvai ir jābūt dūšai pieņemt drosmīgus lēmumus. Tieši šī - noteiktā un uz attīstību vērstā iešana uz mērķi, ko pacietīgi ir īstenojis premjers un finanšu ministrs, Latvijai ir palīdzējusi nostāties uz droša izaugsmes ceļa un nekrist ekonomiskās krīzes bezdibenī," uzskata JL līdere. Pēdējā gada laikā premjera komanda uz saviem pleciem esot iznesusi smagākos krīzes lēmumus, kas tagad ļaujot cerīgi raudzīties uz pirmajām ekonomikas atveseļošanās pazīmēm. Esot noturēta lata stabilitāte un neesot pieņemti daudzi nepopulāri lēmumi.

Starptautiskā Valūtas fonda valde trešdien vienojās turpināt sniegt atbalstu Latvijai un piešķirt nākamo starptautiskā aizdevuma maksājumu 200,3 miljonu eiro apmērā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas