Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Āboltiņa: Latvija izkļuvusi no "nesekmīgā" reputācijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Un vēlos norādīt vēl uz vienu milzīgu problēmu - cilvēkiem ir grūti un pat neiespējami ar saviem argumentiem, komentāriem, jautājumiem, ierosinajumiem utt izsisties cauri politikāņu vienaldzības, arī muļķības mūrim un piespiest viņus argumentēti atbildēt. Vara cilvēkus vienkārši ignorē.
Jukums
J
Diemžēl, fakti un reālā situācija visapkārt apliecina, ka Āboltiņa vēlamo uzdod par esošo. Visa aizņemtā nauda iebāzta banku caurumos, biezie dzīvo zaļi un tiek krīzes nav, lielie algu saņēmeji joprojām saņem to pašu, attīstības nav un pat plānu nav - tieši otrādi - ekonomika tiek apzināti mazināta, nodokļu sistēma joprojām ir netaisnīga un pat nerunā par tās maiņu, bezdarbs pieaug, firmas izput, cilvēki aizbrauc, dzīvo nu jau pusbadā, vai degradējas, neredzot izeju. Bet Āboltiņa tik slavē notiekošo. Secinājumus varat izdarīt paši.
Kā tad
K
Viens no iemesliem, kāpēc izmetāt no JL partijas Tītavu, bija teiktais, ka pēc vēlēšanām jāizstrādā jauns Vēlēšanu likums. Par šo jautājumu debatē domubiedru KOPA. Viņi aizsteigsies Jums priekšā. Āboltiņas kundze, Jūs neejat laikam līdzi, atpaliekat, gribat pa vecam vadīt valsti. Ir nobriedis laiks izmaiņām. Jūs neredzat? Ejiet pa priekšu, tad balsos par Jums.
Vērts
V
Āboltiņas kundze, parādījās domubiedru grupa KOPA. Lūdzu, uzmanīgi iepazīstaties ar KOPAS iniciatīvām. Tur izskan vērtīgas idejas. Ja ir runa par Satversmes grozīšanas jautājumiem, tad vērts apspriesties. Tauta gaida jaunas iniciatīvas arī no VIENOTĪBAS. Jūs dzīvojat ar pagātnes vērtībām, jauna pienesuma Juma nav. Deputātu kandidātu sarakstā vēlamies redzēt uzņēmēju, zemnieku, zinātnieku, inteligences vārdus, jaunus, gudrus cilvēkus, profesionāļus. Ja mums patiks saraksts, tad balsosim par Vienotību.
re kā
r
Man ir jautājums: kādēļ nevienai no Vienotības partijām, kā arī visam blokam ir tik miegaina publiskā komunikācija? Šleseru rāda visos kanālos piecas reizes dienā. Apraksta visos mēdijos.
Lelle
L
Tev žetons!
Tauta
T
Atradusi, pamuļķe, par ko priecāties! Viss uz nabadzīgākās tautas daļas rēķina izdarīts. Paši gan nav jostas savilkuši nemaz, valsts un pašvaldību uzņēmumi turpina kolosāli zagt, toties mazais un vidējais uzņēmējs jau ir pilnīgi iznīcināts! Dombrovski, kur tu skaties?
...
.
Kur strukturālās reformas? Viss smagums uzlikts uz nabago gala. Resnais gals pat nav neko vēl pamanījis. Kā atdosim? Vēl tik tērējam un tērējam. Bet, vienalga, visu cieņu JL ka viņš uzņēmās šo grūto un nepateicīgo darbu!
bimbam
b
Pagajusajos 20 gadus varijamies, ka maz nelikas, nu maksajam rekinu un viss!
Vēlētājs
V
Piekrītu Tev par to labklājību un profesijām, bet daudzi no viņiem saņem naudu no nodokļiem, ko ienes uzņēmēji. Kā var radīt darba vietas nelabvēlīgā vidē? Tas ir tā pat kā kāju iebāzt ūdenī, kur mudž no piranjaām...
traductrice
t
"izkļuvusi no reputācijas" - interesants frāzējums...
Pipo
P
Šitā kundzīte cep pašslavinājumu odas Pietuka Krustiņa manierē, pietrūkst tikai darbībai saskatāma rezultāta.
Karlo
K
Būtu labāk paklusējusi, Āboltiņa. tu savas iespējas esi izsmēlusi. Ingrīda Ūdre Nr. 2. Eirokomisāre - hi-hi.
ābolītis
ā
no zaļa zara norāvās jau mazliet iepuvis ābolītis, bet, krītot tas paspēja ieķerties ābeles lapās, kādu brīdi ābolītis sevi par varoņdarbu skaļi slavēja un visiem klāstīja, ka pēc kāda laika viņš noteikti būšot atpakaļ uz zaļa zara! pienāca rudens, lapas nobira, un abolitis nomauca zemē, nu jau pilnīgi sapuvis morāle? ne visi puvušie ābolīši nokrīt vienlaicīgi, bet agri vai vēlu - nokrīt visi..
šofjor
š
Pēc jūsu paustā iznāk,ka valstī jāsaliek tikai profesionāļi ministri un viss ies augšā.Man ir gluži pretējs uzskats,ka viss atkarīgs no mūsu uzņēmējiem un darbu ņēmējiem,no profesionāļiem skolotājiem,ārstiem,tiesnešiem un profesionāliem zemākā līmeņa ierēdniem.Viss atkarīgs no mūsu valsts sabiedrības,kad ikviens sab.locekļis pagriezīs savu seju,prātu un labestību viens pret otru,tad arī ekonomiskais vilnis sāks mūs celt augšā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas