Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Āboltiņa: mans pienākums bija tikties ar protestētājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Roma
R
Romas Impērijā sarkanmatainas sievietes bija ... kādas senas profesijas pārstāves. (Solvita - laikam to nezin)
dumpis
d
Vai tad Aboltina vel nesaprot, ka vina ir vien no tam zaglem, idzivotaju un Latviajs valsst izlaupitajam? Aboltina sedot saeima, neko ipasu nedarot, sanem loti lielu algu, izmanto valsts automasinu, lai vinu atvestu uz darbu un no darba uz majam, vinai ir miesas sargi un viss tas ir apmaksats uz nabadziba un trukuma nospiesto Latvijas iedzivotaju rekina. Latvijas valsts parvalde, ministri, prezidenti, ieredni ir Latvijas valsts iedzivotaju tragedija un posts, kuri nekaunigi un ciniski izlaupa Latvijas valsti, apzog Latvijas iedzivotajus. Latvijas valsts parvalde dzivo ka paraziti, pasi nespeja veikt savus tiesos darba pienakumus, bet sevi nodrosina uz citu rekina, jo vini ir pei valsts maka, un vini naudu sev sadala pec pasu vajadzibas.. Vai kads vispar var iedomaties kas butu Latvija, ja ta nesanemtu milijardiem eiro no ES budzeta? Tiesi tapec, ka sis milzigas summas ir pieskirtas no ES Latvijas prezidenti, ministri, Saeiams deputati sev pasi pieskir lielas algas, jo viniem nav jadoma par to ka naudu nopelnit. Latviajs valsti pedejos 20. gados ir iznici9nati desmitiem tukstosu Latvijass iedzivotaji, kuri ir Godamna un LC, Skeles un TP, Ulmana, frei9bergas realizetas noziedzigas politkas upuri.
Kontrakts
K
Es balsošu par Kristīgajiem demokrātiem. Viņi pirmie paziņoja, ka iesniegs tiesā pret Latvenergo tarifiem. Pārējie pievienojās, kas arī labi.
Zigis
Z
Visumā labi, tikai tu izlaidi dažus posmus: Tātad: Priekš kam tur Saeimā strādā deputāti, kas ievēl Prezidentu, kurš uztic veidot valdību Ministru prezidentam, kurš uzaicina ministrus, viens no kuriem kļūst LE kapitāldaļu turētājs, kurš pēc tam rīko LE vadītāja konkursu, kurā piesakas gribētāji, kurus izvērtē komisija, kas ieceļ LE vadītāju, kas izstrādā tarifus, kurus iesniedz regulatoram, kas ir Saeimas ievēlēts un kurš pēc likuma tarifus nedrīkst noraidīt.
vecis
v
Nemuldi. Striķis kaklā ir gāzes cenas. Ja tu biji tik tups, ka grābi kredītu un pirki māju pļavas vidū, kur viss ir tikai uz elektrības, tad pats esi vainīgs.
Žetons
Ž
""viens no būtiskākajiem politiķu pienākumiem ir pieņemto lēmumu pilnvērtīga izskaidrošana""-savelku striķi ap kaklu un izskaidroju....:((((((((((((((((
tieši tā
t
Latvenergo tarifi jau ir tikai striķis (turklāt, ne vienīgais), kas apmests cilvēkiem ap kaklu - līdzeklis iedzīšanai vēl dziļākā nabadzībā. Un striķa gals atrodas politiķu rokās.
starp citu
s
paskatieties,cik apmierināta madāma izskatās bildēs starp apsargiem-čipendeiliem.Uzreiz redzams,ka cilvēciņš sasniedzis to ko redzējis zilajos sapnīšos.
ziniet ko
z
Necien.kundze! Tavs pienākums ir nemelot,nebūt divkosīgai sabiedrības grupu kūdītājai un nebraukt uz citu mugurām,ja esi nespējīga valsts vadītāja un problēmu risinātāja. Vāvuļot tukšu par demokrātiju un citām smalkām matērijām,pēc tam to visu mīdīt kājām tikai plikas varas dēļ, tas ir nožēlojami. Tāda nu mums ir Saeimas priekšsēdētāja-politiskā Oļiņiete. "Lai es ietu kur iedama,demokrātijas vārda man vajaga mutē."
Andris
A
Āboltiņa pilnīgi izgāzās TV kamerā pasakot vienu vienīgu frāzi - Saeima nelemjot par Latvenergo tarifiem. Jūs, kas balsojāt par šo vienotību, padomājiet - kam tur Saeimā strādā jūsu deputāti, ja viņi nelemj par valdību, kas ieceļ LE amatprsonas, kas izstrādā tarifus, kurus pēc Saeimas pieņemtiem likumiem apstiprina Saeimas apstiprināts regulators. SAEIMAS PRIEKŠSĒDĒTAJA NESAPROT, KAS VIŅAI TAI MĀJĀ DARĀMS!!!
U2
U
..tā ''uzstāšanās'' ar smīniņu(starp citu stipri riebīgi bija skatīties!!)..ĻOTI līdzinājās ..ŽESTAM ''draugam'' ..viena deputāteļa izpildījumā..ne tā???? pienākums??? ''pienākums'' būtu = nemelot,nebūt divkosei, pildīt to ko SOLĪJĀT pirms vēlēšanām utt ne tā???? nu vēl varbūt =ATKĀPTIES un atkal ''slaucīju grīdas'' (S.Ā.)
db
d
piekrītu teroristam , bet tik bezcerīga ir mūsu tauta , pa kaktiem lādamies , bet kad vajag protestēt ,tad maza saujiņa, nu nekas te nemainīsies , ar ko mēs labāki par tiem kas sēž pilī vai saeimā - noželojami
Terorists
T
Viņi jau ir parādījuši ne tikai LEGZDIŅA ŽESTU vien,bet arī pliku pakaļu visiem tiem kas stāv pie staba un bļauj.Tā kā kamēr nebūs jaunas SAEIMAS vēlēšanas un šitie nebūs mēslu kastē ar visiem vecajiem lielākiem kretīniem varēsiet stāvēt pie staba un bļaut,-TĀ PAT NEKAS NEMAINĪSIES.
Gunārs
G
Nevajadzēja iet uz kafūzi pļāpāt ar draudzeni, tāpēc izgāja.....bet varbūt arī bija ceļa gaitās, bet te saspiedušies pinkvīni kaut ko bļauj... Saeimas deputāti gan ir maitas, aizlaidās un nebija kam parādīit pa Saeimas logu "Legzdiņa žestu"....
Jukums
J
1. Labi jau, ka Āboltiņa iznāca uzklausīt. 2. Vēl labāk būtu, ja viņa to darītu ne vien pienākums, bet arī pārliecības dēļ. 3. Nezinu gan kā viņa saprot neizskaidojamās sociāli-ekonomiskās politikas izkaidrošanu. 4. Latvenergo tarifi jau ir tikai striķis (turklāt, ne vienīgais), kas apmests cilvēkiem ap kaklu - līdzeklis iedzīšanai vēl dziļākā nabadzībā. Un striķa gals atrodas politiķu rokās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas