Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Āboltiņa: Mērķa vārdā politikā jāmēž arī dubļi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Manuprāt
M
Jānīt,Jūs aizmirstat,ka politiķi par visu nes tikai POLITISKU atbildību,bet labumi-algas un piemaksas un kompensācijas ir ļoti reālas.Tā kā no praktiskā viedokļa tas ir ļoti kārdinošs mērķis.Nez kādēļ tad visi vecie vēži ir tā sarosījušies?
Jānis
J
galvenais mērķis Āboltiņas izpratnē ir par katru cenu iekļūt 10.Saeimā ------------------------------- Vai ir vērts kādai saprātīgai partijai tagad iekļūt Saeimā, JO tuvojas ekonomiskais sabrukums. Lai to izstrebj tie ,kas To savārījuši !
Manuprāt
M
galvenais mērķis Āboltiņas izpratnē ir par katru cenu iekļūt 10.Saeimā.Un tā dēļ jau var arī tos dubļus mēzt.Kā nekā atkal četri trekni gadi bez rūpēm.
csdd
c
Ta ir viena pretiga BABA. jau visi muziki apkart nomierinajas,a vinja vel vaaavuljo.
gaiļiem un
g
jāpakašājas pa vecām govs pļekām utml. vietām, kur labi, tyrekni tārpi dzīvo, ja precīzāk.
kaligula
k
Nu ko tā satraucies? Nepatīk, ka pieminu faktus? Ja jau runā par visiem 20 gadiem, tad pasaki, cik valdības, kuras vadīja JL, vai atradās JL ir pieņēmušas bezdeficīta budžetus?
?
?
Kas ir Āboltiņas mērķis? Kasīties ar visiem sev apkārt?
AD
A
"Vienotības triumfs", "kaligula", "Miks", "Imants" - vai nav grūti tādā tempā mainīt nikus?
izbijis valsts patriots
i
Izguli dzērumu tas ko JL varēja ietekmēt ir kakī zem astes SAPRATI. PROTAMS es daudzus no viņiem labāk redzu ejam nekā nākam,bet pagaidām no visiem sliktiem variantiem šis ir labākais. Es vērtēju vissu sākot no 90 gada ,nevis kaut kādus pēdējos divus budžetus .Latviju gremdē jaU 20 GADUS.
Oskars
O
Man nevajag Latvijā NEGODĪGUS pilsoņus ar negod''igām PARTIJĀM.......
kaligula
k
Par ko ar Tevi lai diskutē, ja uzreiz iebrauc melos, JL bija Kalvīša valdībā un piedalījās divu budžetu pieņemšanā? Vairāk ēd biezpienu vai arī vienkārši nekarini te makoronbus uz ausīm.
izbijis valsts patriots
i
Beidzam te dirsties--ne JL ne TP ir tie kuri izvedīs valsti no krīzes. Vienīgā atšķirība ka JL nenoveda valsti līdz sabrukumam.Viņi pašlaik dara to cik saprasšana atļauj.valsts sektora fijasko ir apstādināts Privātā ---DIEMŽĒL NĒ. Tādas naudas latvijai nav. Pagaidām Latvijai nav arī nekā labāka par Dobrovska valdību.ŠAJĀ sasaukumā neko citu nevar izveidot. Bļaut mēs vienīgi mākam viens uz otru. Ne vienmēr es varu piekrist dzerim vai velkādam,bet jāsāk domāt kāpēc viņi tā saka. Es tā izsakos tāpēc ka ATKĀRTOJU VĒLREISZ---NEESMU NEVIENS PARTIJAS KUSTĪBAS VAI TICĪBAS 100% DEGRADĒTS FĀNS. Tāpēc cenšo TP --nesaukt par tauklmūļiem,ne arī JL par jēlīšiem. pamēģini ar skatu no malas.BŪS VESELIGĀK.
Vienotības triumfs
V
Dzeris - jaun-p-ups tikai rej, bet neko paskaidrot nespēj. JL tukšā muca, tāpat kā viņa ābolaine.
kaligula
k
500 miljonus kā samazinās, ko darīs ar 250 miljonu lielo budžeta deficītu? Paskaidro, JL fanātiķi?
dzeris
d
šoreiz par tiem dubļiem nesapratu, kāds sakars tam, ka nodokļu ieņēmumi piepildās, tas ir tikai normāli. Tam Imants un pirmajiem trijiem - viņa neko nedara un tarkšķ, bet, ko jūs paši darat? Pie tam tarkšķat daudz muļķīgāk par Āboltiņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas