Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Āboltiņa pēc Šlesera paziņojuma aicina sabiedrību nebūt lētticīgai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zigis
z
Loti pareizi aboltinas k-dze.Sen vajadzeja mistkaste tadus Skeles un Sleserus.Vins jau tagad rada,ka RD uzskata par savu privatu boditi,kur var seftet,kaa tik velas.Kas bus vel velak..Melo Slesers un Skele nekaunigi,pretigi.
pensionārs
p
Divkose-Āboltiņa!!!pensiju laupītāja!...kā nav kauna vēl gudri ļurināt...
petris
p
Tās partijas ir visvairāk saistītas pie Latvijas posta.
He he...
H
Ne jau maskaVIJA IZVAROJA LATVIJU, BET GAN EUROPA AR LETIŅU PAKAĻLAIŽĀM...
johaidi
j
Es nedomaju ka tauta piekritis ka naks atpakal tie kas Latviju izvaroja visus sos 20 gadus un tagad saka naks un varos atkal, bet tikai soreiz smagaka forma piepalidzot Maskavas marionetem. Ja Sleseram Skelem Lembergam nav bails ka tauta varetu uztaist pie vinu villam to pasu ko jau izdarija pie saeimas LAI NAK UN PAMEGINA..
Buba
B
Šlesera plāns jau nav sarežģīts, balstīts uz folkloru:" (šoferim) Ādamam bij' septiņ' dēli..." Visus par ministriem un "gāzi grīdā", - drang nach osten!
Berta
B
Starp citu, vēl tai ir apskaužami resna pakaļa:)
Mazulis
M
Solvita smuka.
Berta
B
Šlesers ir jau parādījis, ka nav nekāds saimnieks: izmest miljonus par tūrisma nozares reklāmu, lai tūliņ pēc tam paziņotu, ka RD nespēj dotēt sabiedrisko transportu - tas ir tiešām tikai nekaunīgā valsts nodevēja Šlesera cienīgs gājiens! Pakārt tādu aiz pautiem vajadzētu! Ja nejēdz kaut ko vadīt, tad jāsēž mājās. Visur, kur vien Šlesers ir pieķēries, ir tikai paša personīgais miljonu grābiens un milzu zaudējumi valstij. Pasarg dievs ar šitiem neizglītotajiem auniem! Starp citu, Solvitai ir apskaužami skaisti mati:)
Mjaa
M
Kur vēl tālāk? He he..., 17.12.2009 13:42 Nu, dombīt, Tu pārspēj pats sevi! Dot mūsu VOLDIŅAM kādu darbu darīt tas nozīmē to tūlīt arī izgāzt. vakar skaidri tika pateikts, ka apgriezīs sociālo sfēru, jo kam tad vēl nauda ir? Pensionāriem! Tātad griežam! Ražošanai? Tādas nav un nebūs Latvijā vairs un einīša murgi par rūpniecību ir no tēmas kā var nesolīt. Nākošgad būs ap 250 000 bezdarbnieku... Nu un? Cilvēku uz ielām nav, politiķi dzīvo siltumā un paēduši, ko vēl labāku var vēlēties? Griežam, lai resnie runči priecājas ! Gods kalpot!
Kā JL var nemelot!
K
Par to SVF un EK vienošanos JL zakītis labāk būtu paklusējis. Joks tur tāds, ka 2011.gadam samazinājumi paredzēti tieši sociālajam budžetam un pensijas vecuma pagarināšana ir tikai ziediņi, kas zem tā slēpjas. Jau no 2011. gada tiks pielietots cits pensiju aprēķinu algoritms un tā būs jau par 20 procentiem mazākas kā šobrīd, tāpēc arī patreizējais JL sojuzņiks ZZS arī sācis atklāti melot, ka vēl esot par šo lietu jādiskutē, bet īstenībā tas jau ir nollemts. Tāpat ir nolemts, ka pagaidu pabalstu samazināšana (bezdarbniekiem, māmiņām u.t.t.) no pagaidu pasākuma kļus par normu, bet visu to pasludinās tūlīt pēc vēlēšanām, bet līdz tam JL kopā ar ZZS batonus tautai ausīs bāzīs. TP ir bijuši un ir nelieši, bet mazāki nelieši nav JL ar ZZS, jo melo , lai tik pie siles noturētos!
aprobežotajai KAKAI
a
Tu tiešām esi īsta KAKA. Ja cilvēki nīst tavus mīluļus, tad tu atradīsi tam iemeslu. Pamosties un izberzē acis un paskaties, kur dzīvo un izbeidz melot sev. Arī man patīk Dombrovskis un zini kāpēc?? Tāpēc, ka viņš ir vienīgais ministru prezidents, kurš neizskatās pēc zagļa, skaidrs tev?
ha
h
Tad jau viņu labi zini. Var radzēt ka skauž.
Zelma Birzniece
Z
Viss ir vienkārši - kangari,mankurti ,proletariāta paliekas apvienojušies un gatavi pārdot kā tautā saka pat savu māti pārdot par lēcu virumu un gaida kaulu no sava saimnieka galda.Tādi ir visās tautās,un pie mums nav labākiKrieviem ir labs sakāmvārds "gorbatovo mogila izpravit"
Zane Grīnberga
Z
Šloseru cietumā - cik uzņēmumus jau viņš ir izčakarējis rupji sakot....?? Latvijas pastu, Latvijas dzelzceļu, ceļu kvalitāte kāda Rīgā, bērnu māmiņām atņemti pabalsti, viņš ir riktīgs nagu maucējs...bijušais bandīts, bet nu labi, cilvēki jau mēdz laboties... bet neiet viņam biznesa lietas, neiet....!!! Tikai cerēt uz valsts dotācijām visos biznesos ir traki...:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas