Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

Āboltiņa: Prezidents savus pienākumus veicis "pēc labākās apziņas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LL
L
Ja Āboltiņu izmet pa durvīm,viņa ielien ar viltu pa logu.Sirdsapziņa viņai nav pat blakus stāvējusi.
Juris T.
J
Uz ko jūs tur , liekuļi, blenžat? Pavērsiet savus skatus vēl par grādiem 10 augstāk!
laba, bet maza sirdsapziņa
l
un drusku ar sarkano biļeti, druku ar nelikumīgu ES naudu, drusku ar laulības lietām kak ņibuģ
lana
l
tur jau tā nelaime, ka tā bērza sirdsapziņa nemaz tīra nav. Un tās pagātnē bijušās netīrās lietas nāk līdzi. TĀDS KĀ BĒRZIŅŠ, TĀDS TIPIŅŠ AR TĀDU PAGĀTNI, NEVAR BŪT PREZIDENTS.
Derglis
D
Es arī dziedu pēc labākās sirdsapziņas, bet uz operas skatuves mani kā neņem, tā neņem. Ļoti respektēju operas skatuvi, taču prezidentam tomēr ir jābūt kaut kam vēl mazliet vairāk.
arm88
a
Sirdsapziņa un apziņa ir tomēr dažādas lietas ;) un kā reiz par Bērziņa apziņas stāvokli es visvairāk šaubos. Man šķiet, ka viņš vienkārši nav spējīgs daudz lietas apzināt, tāpēc tik nesakarīgi arī darbojas :)
Tas
T
Kāda nu katram sirdsapziņa. Jārunā būtu par Valsts prezidenta lomu valsts tautsaimnieciskajā, ārpolitiskajā un iekšpolitiskajā stiprināšanā.
Bambaks
B
Kundzei, kuru no Saeimas tauta izmeta pa durvīm, bet viņa ielīda atpakaļ caur logu, vajadzētu izmantot iespēju paklusēt. Cinisma kalngals. Cinismam vajadzētu ieviest mērvienību Solvita. Viena Solvita varētu būt maksimālā iespējamā cinisma vērtība.
kur tad Jenoti?
k
Āboltiņai jasak shemot un intrigot, varbut ka tomer izdodas tikt par prezidenti iebiedejot, kompromitejot, saridot.... To tak kundze mak vislabak. Bet laikam soreiz bus par isu. Ceriba mirst pedejaa!
Adatiņa
A
Bērziņš jau gan izdarīja visu iespējamo,kas bija viņa spēkos,ko nevar teikt par Āboltiņu,kura vispār nerēķinās ar tautu,abas ar Straujumu dragā pār latviešu tautu un dzen nabadzībā arvien tālāk!
Jūlis
J
Paldies Bērziņam. Izskatās, ka viņš ir izpratis situāciju Latvijā. Lai nu Dievs dod, ka arī nākamais prezidents būtu ar tādu izpratni. Latvijā valsts prezidents ir ar tik mazām pilnvarām, ka sevi cienošam cilvēkam ne visai gribas sevi šaja postenī iesaistīt. Pretenzijas, kā likums, pret prezidentu ir lielas, bet pilnvaras minimālas.
LĻKJS KIROVA
L
RAJKOMA SEKRETUTKA. Skatās uz Lielo ļēņinu.
dg
d
uz ko viņi tajā bildē tur skatās? Uz to angāru, kurš izmocīts tajā Daugavas pusē. Bibliotēka viņiem, ibio. Šie tur sadzirdējuši, pamanījuši, stāvot apakšā, pie tā Mistrojuma, ka vārnas jumtā caurumus izknābājušas. Nu tas par to angāra jumta brāķi!
re
r
Āboltiņu izsvilpa! Vajadzēja vēl viņu ar olām nomētāt pie Saemas. Lai Vecrīgā vairs kāju nesper. Bet Kardināls negrimst! No viena piesēdētāja krēsla viņu nocēla, Bet tāpat viņa tur vadošā, lēmēja jūtas! Jāprasa viņai ir tagad! Ko Jūs visi esat Vērtīgu izdarījuši, itīpaši viņa, Padsmit gadus, Trinoties Saemas telpās! Ir Rasta Likumdošana?, kura iznīcinātu Korupciju, konvertu algas, Nodokļu zagšanu??? Ir dzemdēta, Uzbūvēta Neatkarīgās Latvijas Industriāla ekonomika un Plausktoša Lauksaimniecība? Ir? Nabagmāja! Ubagi! Nesen vēlēšanās simtiem tūkstošiem iedzīvotāju, Latviešu svītroja viņu, visur laukā! Bet re negrimst! Kardināls! Par tiem Pienākumiem. Plikus pienākumus. Nu tā, vienkārši viņi ir jābīga un viss. Bet Āboltiņas pienākums un visu citu simtiem piesēdātāju bija, kā tautai ievēlētiem - Rast Labklājību Latviešu zemē, ekonomisko izaugsmi! Tur kādam ir izaugsme? Kādā nabadzībā, maksātnespējā dzīvo 70% Latviešu! Un Saems ir pieļāvis, Noteikti daži piesēdātāji ir V Doļe, ar tiem Nolādētajiem ātro kredītu Midzeņiem! Pamet sunim kaulu! Un šis protams aizrijas! Jo Nopelnīt nav kur, ar ko atdot! Daudzi bērneļi tūlīt pabeigs, izmocīs studijas, daudzi arī Nofufeļos! Milzīgs skaits ir iegrābušies ātrajos kredītos! Kuri arī devuši atbalstu, tām venēriskajām firmelēm! Uz visiem stūriem. Un šie Bērneļi, lai būtu spējīgi paredzētajā laikā atdot, Ņems Koferi no Latvijas! Ar savu Fufeļu izglītību retam, kuram darbs spīd labi apmaksāts! Tikai pa blatam, vai savu pēcpusi izstutējot, laipnajam onkulim nolaišanai. Kautgan sitoties, kā pliki pa nātrēm ar tiem pagrābtajiem Fiksajiem kredītiem, tiem ņēmējiem jau nav naudas par ko aizbraukt uz ārzemēm. Protams atkal jāaizņemjas. Bet nekur jau vairs nedos to kredītu. Tikai afēristi dos. Lūk, un ko tā Āboltiņa ir izdarījusi??? ar saviem pēdejo 20 gadu piesēdētājiem? Ko? Lai šāds sabrukums, Pilnas ielas ar dzērājiem, Nepiedzīvotu Latvijas ikdienu! Kautvai tas pats skats uz Rīgas visurieni, ielām trotuāriem/ielu apmalēm, mājām, tā, itkā šeit arī būtu bijis karš, kā Ukrainā. Šie purni, uz Rīgas ielām. Latvijskaja respubļika. Un cerams, šis "valsts vadītājs", būs Pēdejais no Sociālisma laikiem!
Svetlana Jaboltiņa
S
Tāpēc dodiet man tagad parullēt bļa! Varbūt te var arī kaut ko nozagt. Mēs Jeģinstvā mīlam zagt bļa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izraēla šobrīd cīnās par Eiropu

Par to, kādas sajūtas un emocijas valda Izraēlā gadu pēc teroristu asiņainajiem uzbrukumiem, un par to, vai un kā iespējama situācijas atrisināšanās, Andis Sedlenieks sarunājas ar Izraēlas vēst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas