Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Āboltiņa: Saeimā regulāri visiem kopīgi būtu jāspriež par Latvijas turpmāko izaugsmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ABC
A
Dievs, sargā Latviju no tās lielākajiem ienaidniekiem, - Šķēles, Lemberga un sarkanmatainās fūrijas!
Viktors
V
Bla bla bla bla. runā bet neko nesaka. latvijas politķi ir prasti, mantkārīgi huļigāni ar skolēni mentalitāti
es
e
man jau šķiet, ka viņi tur tik spriež un spriež, neko nedara un ik pa mirklim pakasa sasvīdušo ežiņu un nolaiž gaisu.
Es
E
Katrai no pusēm – valstij, uzņēmējiem un sabiedrības grupām. Nu smuki sadalīts !! Tikai grupas ir divas-valsts un pārējie! Lai 2030.gadā Latvija būtu plaukstoša aktīva valsts, kurā ikviens jūtas drošs un piederīgs . Vienkārši sapnis!! Es par !!! Bet ar steigu jābūvē māja ,kur varētu sēdēt kādi 5000 deputātu ar palīgiem utt. ,tad visiem būs savējie pie varas un būs viena grupa -valsts. Jo pa labam jau neviens pie siles tas ir valsts ,klāt nelaidīs.
Ezis
E
Mjā ! Diezkas jau nav tie paši no 2000-3000 cilvēku partijām ievēlēti sponsoru kalpi,spriedīs par atīstību ,kam???? Sponsoriem??? Kāds tur sakars ar tautu?? Ja valsts ir ierēdņi un sponsoru pārstāvji ,ieskaitot prezidentu un ministru kabinetus,tad kāda interese tiem pārējiem par to ka jūs spriežat par savu uzplaukumu !!! Tas nozīmē par domu kā vēl vairāk noslaukt no mums tiem ,kas nav valsts ,bet kuriem ir jāapgādā valsts un jānodrošina viņai labklājiba. Domāju ka pietiek ar vienu rievu ,lai saprastu ,ka jāmaina sistēma un kārdināli jāsamazina valsts pārvaldes izmaksas,ko jūs neesat gatavi darīt un nedarīsiet. Tātad nodokļi paliek pa vecam un tuvākajos gados vēl jāsāk atdot godmaņa ,slaktera un co ,parāds .Tātad būs vēl vairāk jāmaksā un par nodokļu atlaidēm neies runa. Tad par kādu labklājibu pie siles tas ir varas neesošajiem mēs runājam???
XYZ
X
Atklāsme – ūdens ir slapjš! Bet kādēļ slapjš, to nevar zināt... Ja tā vienkopus analizētu politiķu saražotos izteicienus, šķistu, ka esam kastē, kur cep smilšu kūkas...
I.Gr.
I
Latvijai ir jaakljuust par industrijas naaciju, ja gribam savus latvieshus patureet Latvijaa. Biezhi ir jaaizveelaas, vai nu neskaarta daba, vai arii iedziivotaaji, kuriem ir darbs un iztika. Bet tauta jau izniicinaaja celulozes razhotnes ideju, ciinaas pret visaam HES un mazajaam upeem un vaavuljo par sveetupiiti Daugavu. Er taadu mentalitaati mees panaaksim, ka reiz cita , izdariiga tauta simniekos Latvijaa un latvieshi kalpos sveshumaa citiem kungiem.
Ieva
I
Cereminijas ceremonijām, taču varbūt iesākumā vienkārši varētu noorganizēt publisku atbildēšanu uz cilvēku jautājumiem. Un nekādu tur traļāļā no sērijas, ka ir krīze un gan jau kaut kad nezinkad kaut ko varbūt no tā visa izdarīsim....
jancis
j
diskutēs, diskutēs... un tad pēkšņi attapsimies, ka valstij pelnošākie uzņēmumi būs tik novājināti, ka nekas cits neatliks kā tos prihvatizēt. Nodokļu sistēma patlaban neliecina, ka domājam par Latvijas ilgtermiņa attistibu. Un tas smalkais vārds ,,konsolidācija,, kā aizvien parādās ,,uz leju,, un krīzi cieš neaizsargātākie.
Ko dara deputāti? kapēc ne
K
Jā vajadzētu. bet grūti atrast starpbīdi mūsu zagšanas mānijā.
Kate
K
vai tas vinai ir jauns atklajums, ka Saeimai ir jabut atklatai sabiedribai un jadoma par Latvijas izaugsmi? KO TAD VINI DARIJA LIDZ SHIM? Intereses pec vajadzetu aptaujat deputatus, ko vini doma, kas viniem ir jadara?
ha-ha
h
Cik vēl var spriest? Visu laiku tikai 'vieni spriež un citi pa to laiku zog! Sen jau bija jāzin uz ko mēs ejam, nevis jāturpina spriest! Vispirms kardināli jāmaina likumdošana un visa tā satrunējusī valsts pārvalde. Ja valsts iestādes va neievērot likumus un ministrijas, kurām savas iestādes ir jāpārrauga to pieļauj, joprojām notiek valsts līdzekļu izšķērdēšana, savējo bīdīšana amatos, neviens netiek saukts par to pie atbildības, ko vēl vairāk var spriest! Jāsāk beidzot rīkoties!
Lelle
L
Ar spriešanu nekas nebūs līdzēts. Visiem jāsāk nopietni strādāt, pirmkārt, jau Saeimas deputātiem un valdībai.
šim- panzē
š
Bezkaunīga demagoģija. Kāda var būt izaugsme, ja nodokļu sistēma ir tāda, kas nevis veicina, bet iznīcina attīstību un liek zelt "ēnu ekonomikai".
hm
h
Vīru pazīst pēc darbiem, nevis runām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas