Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Āboltiņa: Vienotība vēlēšanām tērēs 800 000, citas partijas jau izgāzušas miljonus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Par jaunajiem
P
Ko domajat par Pedejo partiju? Es pats domaju to labako!
rūgtā beka
r
Vislabākā reklāma partijām būtu šos tūkstošus vai miljonus ieskaitīt kontā akcijai Paēdušai Latvijai vai ziedot.lv vai citai labdarībai, tādējādi kaut nedaudz kompensējot savus nodarījumus . Vēlētāji to spētu novērtēt, bet par tagadējo makaronu karināšanu uz ausīm lielākā daļa tikai pavīpsnā.
честный
ч
браво, браво.. побольше бы таких открытий - тем идиотам, которые всему верят - партия подлецов, постоянно меняющих цвет кожи- за них большая часть латышей - но ведь есть же и среди коренного населения умные люди - а не только тупые управляемые марионетки. спасибо за правду, жаль, что мало кто вспомнит, и мало, кто прочитает - слишком много зомбированных - бывшей коммунисткой Эллерте. интересно, а в какую партию она пойдёт ещё через 10 лет, впрочем ей всё равно, главное к власти добратьсяю дорогие, латыши! голосуйте за "единство" - они у вас не только пенсии отнимут - но и в Ирландию, всех вывезут - так, что, вперёд, с Эллерте! к светлому коммунистическому будущему - а там и пенсии уже не нужны!
pārpublicēts
p
Šodien nejauši kafejnīcā dzirdēju, kā pie blakus galdiņa sarunājās Gatis Kokins ar vēl vienu Vienotības deputāta kandidātu — pēc skata neatpazinu. Galvenās tēmas bija: 1) Vienotība apsver iespēju turpināt anketēt par PM kandidātu, nostatot citu partiju pārstāvjus šādā rakursā: «Cilvēkiem jāizvēlas — zināms un pazīstams ļaunums (Dombrovskis) pret nezināmu labumu» (citi premjera kandidāti). Šie bija paši pārliecināti, ka spēs panākt, lai tauta balso par zināmo ļaunumu. 2) Vienotības ideologi ar interesi seko līdzi Anrija lietai, bet ir nepatīkami pārsteigti, «ka Delfos komentāri zem ziņas apakšā pārsvarā bija labvēlīgi un pozitīvi [Anrijam]!» 3) Vienotība laidīs klajā 15 min īsfilmu, bet pašiem ir satraukums ir par to, lai nepiesien valsts naudas tērēšanu pašreklāmai 4) Georgija lentītes tiks asociētas ar lapsenēm 5) V burts tiks apaudzēts ar trīs zvaigznēm vai Eiropas zvaigznēm. 6) Rezumējums sarunas beigās: konkrētības par kampaņas nākotni nav, jo Vienotības sarakstā nav īstu veču ar bārdas rugājiem, kas iedveš džentlmeņos skaudību un patīk sievietēm. Lāčauša tēls tiks turpināts.
:)
:
Taisnība acīs kož :) Varēji jau tik klaji neizrādīt, ka tik ļoti personiski aizķēra :)
(!)
(
Tavs intelekts ir vienlīdzīgs pērtiķa itelektam, ko ieraudzīsi ielūkojoties spogulī.
:)
:
Palasi tepat Vienotības fanu komentus un sapratīsi, ka ar intelektu šī publika nespīd :) Laima taisnība - mums ir tāda valdība kādu esam pelnījuši - nedomājošai, manipulējamai tautai būs valdība kur strādās citu interesēs (izdomājiet paši, kā)
Mārtiņš
M
Vismaz kāds ekonomē šajā valstī. Citādi man ir sajūta, ka visiem klājas labi, tikai man ne :(
!
!
Domāju, ka tie miljoni ir izmisuma solis - un nepalīdzēs. Novēlu beigt tērēt to, kā pašiem nepietiek. Ķirson - netērē miljonu reklāmai, sāc maksāt darbiniekiem! Tas ir primārais. Un tā drīzak taps laba Latvija. Esmu par to drošs.
Debets
D
A kā tad ar limitiem vēlēšanām, kuri noteikti Ls 570 000 apmērā? Tad jau pārtērētie 300 000 būs jāieskaita valstij!
Izskaidrojums- Leiškalna meita kā reklāmas veidotājs :D
tups
t
Bet iedomājaties, cik netieši ir izgāzuši AŠ2 naudu uz šīm vēlēšanām, no sākuma tika atpirktas atpakaļ LNT un TV5 televīzijas, tagad arī Diena iegādāta, laikam tomēr Latvijā vēl pietiekoši ko izzagt, ka par kuru katru cenu vajag tikt pie siles...Šķēle un Šlesers tomēr ir vāji uzņēmēji, ja sevi var realizēt tikai ar poltiskās varas palīdzību - nav nekādi top menedžeri, par kādiem viņus cenšas te uztaisīt...
Vija-Jukums
V
Es notekti balsošu par Vienotību, bet tā reklāma man arī nepatīk! Tik stulbi, ka nekādi nevar tai atrast izskaidrojumu.
Jana
J
Vienotība bija vienīgie, kas Saeimā rosināja samazināt priekšvēlēšanu kampaņu tēriņus. Diemžēl neviens cits to neatbalstīja. 'Vēlētājiem par šīm Latvija klausies un "tautas" deklarācijām būs jāmaksā no savas kabatas, ja PLL tiks pie varas. tā šusmīgā nauda tak būs jāatpelna.
ello
e
Prieks, ka Aboltina un Vienotiba beidzot paradas medijos !!!!! Ta tik turpinat, runat par visu un atklati, lai cilveki neaizmirst !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas