Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ādamsons: Iekšlietu ministrija sabruka jau pirms desmit gadiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cielava
c
Man šķiet Mūrniece nesavāca vēlētāju balsis. Vai es k'ļūdos?
oho
o
Politiskā iespēja jāizmanto, tur Ādamsonam pārmest nevar. Pārējais gan ir visai nebaudāms, blēņkomentāri.
Elza
E
Jā...ja Mūrnieci pierunās palikt, tad nāksies aiziet Plaudim....Šos tekstus viņam nepiedos. Kaut gan - Mūrniece ir sieviete - piedos, bet neaizmirsīs.
VIEDOKLIS
V
kurā partijā tad viņš tagad?Ko STĀSTA par citiem ,ja pats ir tikai Ādamsons
J
Jā, agrākie ministri labāki nebija par Mūrnieces kundzi, izņemot to, ka policistiem bija krietni lielākas algas un tāpēc bija mazāk neapmierināto. Dombrovska valdība algas samazināja, neapmierinātība pieauga. Kur te Mūrnieces vaina? ARĪ SKOLOTĀJIEM ALGAS APGRIEZA, BET TĀPĒC SKOLOTĀJI NEŠAUJ UN NELAUPA.
cigareķiki, spirķiki
c
Nekas jau protams nav sabrucis. Šo to vajadzētu uzlabot attiecībā uz disciplīnu un korumpētību, kā arī maksāt prēmijas, ja tiek atklātas nelegālās degvielas, alkohola, tabakas tirdzniecības vietas.
ivs
i
Neatkarības pirmajos gados varu dabūjušie politiķi un biznesbāleliņi,sarata kamēr policijā ir kadri, kas orientējās ekonomiskos noziegumos štelles neies.Tika realizēta nacionālpolitika policijas kadros,novākti traucēkļi.Palika tikai zemeņsargi.Nāca rekets un narkomafija.Policijas akadēmija sāka piegādāt jaunus kadrus,kuri pamazām likvidēja reketu un atkal sāka rakt atkal ekonomiskos. Un uz skatuves kāpj dombrovska banda,likvidē policijas akademiju un policistiem uzkar kaklā ubagu tarbu.Zekiem ir tāds teiciens"nu ment,duj svistok i ješ apilki".
20 gadi apkart
2
cik gadus pastav-spirtik un sigaretiki,bet polici to neredz-skaties un doma lidz,bet automasinas ker stavot aiz pagrieziena utt. un tt.
?? >>edgars.rosov
?
Nu nespēj jau....
haoss
h
smago noziegumu koordinācijas pārvalde ?
Oma
O
"Īstie veči" krauj virsū sievišķītim, kura ne par pieckapeiku gabalu nav sliktāka (daudz labāka!) ministre par pašiem aplicējiem! Kaunējušies! Jampampiņi ne vīrieši!
ciniķis
c
Ne jau Mūrniece sagrāva IeM, to sagrāva tieši naudas trūkums. Atņem jebkurai nozarei finansējumu un tā sabruks pati no sevis. Par to ir atbildīgas visas pie varas bijušās un esošās partijas.
likums
l
Ko ta pats, kad - bija - iekslietu ministrs? Vēl atmiņā, ka - sūtīja specvienību ieņemt banku, neatceros, kāds nosaukums, bet tur bija - tikai civiltiesisks strīds. Tātad, kāds pasūtīja.
xxx
x
tas atgādinātu Rīgas kinostudijas filmu Ceplis, kur skanēja zīmīgi vārdi: "Es biju, esmu un būšu". . Pat filmu nevar noskatīties līdz galam... Ceplis teica: Es biju, esmu un būšu varens. Tas nav attiecināms ne uz Vienotīnbu, ne Mūrnieci .
opa
o
Te gan vairāk izskatās nespēja pieņemt, ka arī brunči spēj komandēt armiju. Mūrniece, kudi, izskatās pārliecinošāka par Ādamsonu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas