Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Ādažu poligonā mācību laikā ievainoti divi karavīri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vv
v
Kāpēc pēc nejēdzībām armijā arvien nav padzīts Veldre? Vai šis nav viņa atbildības lauciņš? Un kāpēc nabagmāja Latvija arvien vēl atgrūž tik lierlas naudas summas armijai? Ar ko tad šie taisās karot, ar Igauniju vai?
Žuks
Ž
Nu pienākusi Veldrem kārta uzņemties politisku atbildību un atkāpties.
Pakers
P
Robežsardzē, armijā desmitiem noziegumu, bīstamu un nekādu ministra demisiju. KNABā kasieris - izmeklētājs piesavinājās viņam uzticēto naudu, kuru var 10 reizes piesavināties un 9 reizes atlikt un kļūdīties, jo bērziņa modrā acs visu redz un Loskutovu noliņčoja.
Sk. ZIRGA BALVA
S
Mēs paši atklājām un izmeklējam - tā veldre. Cik skaisti, bet KNABā naudas piesavināšanos atklāja kombaibieris bērziņš un viņam Veldre nepiešķīra AM medaļu kā tautas varonim. Toties Jānis Reiniks un kopā trīs varoņus Veldre esot apdāvinājis. Vai apliksne arī bija klāt un kas tie divi vēl apdāvinātie? Notiekot dienesta izmeklēšana, lasi: notiek iejaukšanās izmeklēšanā, jo nevar būt, kad notiek izmeklēšana, kāds vēl var jaukties pa vidu. Tas toties notiek policijā un VIdā - kā notikums, vispirms vai paralēļi dieneta izmeklēšana, lai ievilktu galus ūdenī un/vai iedarbinātu NORĀDĪJUMU SISTĒMU, kas paredzēta KPL!?
Oskars
O
Priekš kam Latvijai ŠĀDU VALDĪBU,ja iznīcina TAUTU mācībās,uz ceļiem un drīz laikam arī BADĀ,tas ir briesmīgāk kā KARALAUKĀ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas