Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Advokāts: ja Zikovs būtu gribējis nogalināt, šautu galvā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Imants Roze
I
Eu! Baigi labi! Advokāts saka ka šis esot pats izsaucis Ātros un Policiju abet policijas saka ka skatītāji esot aizturējuši! ADVOKĀT! UZZINI PAR SAVU LIETU MAZLIET VAIRĀK! Es atvainojos...
Шерлок Холмс to 14:
Ш
Гюльчитай, открой личико или назови имя?!
Шерлок Холмс >&g
Ш
Гюльчитай, открой личико или назови имя :)
Шерлок Холмс
Ш
Дедуктивным методом пришел к заключению, что убийство Николаем Зыковым, обладающим маниакальной психикой, было тщательно продумано и хладнокровно исполнено! Понаблюдаем, сможет ли обвинение это доказать.
y
y
Andrejs Voroncovs ir pēdējais mēsls, tāds pats kā Zikovs, bet nu pirmais dara savu darbu izplatot vulgārus apgalvojumus! Tādiem cilvēkiem vien gribas šķelt pa ķīmi tā ka atlec, kā vēl zeme tādus nes!
Juris Pugo
J
Es ar ko tādu esmu dzidēji. Tāpēc man tās asis likās pazīstamas. Ak šīs ausis, ak šīs ausis - tās tevi cālīt nodeva. Izsaku līdzjūtību ausīm.
speciālists
s
Atklājies ka Nikolajs Zikins ir Vladimira Putina un dziedātājas Zikinas ārlaulības dēls. Papucītis nekādi negribēja to atzīt un visādi liedzās. tai skaitā arī materiālu pabalstu. Tas ļoti kremta visiem Zikiniem , it sevisķi jaunajam Koļam. Taču ievērojot puiša smago raksturu un fantastisko atriebes kāri viņš pacentās ļoti labi mācīties, apgūt jurisprudenci, slepeno priholoģijas mācības nozares, melno maģiju un vēl daudz ko citu (zinātnieku neizskaidrotus noslēpumus). Iespējams, ka šajās dienas jaunais atriebējs uzskatīja, ka pienācis laiks darboties. Kas ir visvienkāršākais - kādu publiski nogalināt, lai desmitiem cilvēku būtu visapkārt, tā iegūstot ievērojamību un likt papucītim rīkoties. Jā šī jaunā dāma - tā ir Nikolaja pusmāsa no papucīša draudzenes Maskavā un vienlaikus arī Nikolaja mīļākā kopā ar vēl vienu Nikolaja pusbrāli Jevgeņiju no Ļeņingradas (viņš par Nikolaju ir 15 gadus vecāks un ir augsta ranga diplomā'tiskais darbinieks (vai nu Zviedrijā, vai Norvēģijā). Tas nebūt nav viss. Rīt lasiet tālāk. Mums ir jāzina īstā patiesība par šīs pasaules "varenajiem".
Бла-бла-бла. Латыш не может не сказать последнее слово. Речь в суде будет только о том, превысил или не превысил Зыков пределы необходимой самообороны. Вы глупы. Нормативная база не запрещает убийце работать юристом. Репше так вообще премьером работал, хотя человека убил. Еще раз, ребенок, повторю, чтобы лучше дошло: нормативная база не запрещает убийце работать юристом. Нормативная база не запрещает убийце работать юристом.
krabis
k
Pilnīgi neauglīgi ir atbildēt komentētājam - provokatoram, t.i. kirilicā rakstošajam. iesaku ignorēt...
Nu gan
N
Kukuļņēmējs tomēr nav slepkava.Un par krāvēju arī tādu nevar ņemt,ko var zināt ,kas tādam prātā ienāks.Sāks vēl "močīt"pircējus.
J
Un advokāts pat nekaunās teikt: "...Seši cilvēki bija gatavi sniegt personiskus rakstiskus galvojumus tiesai, kas lēma par drošības līdzekli, ka Nikolajs nedarīs neko nelikumīgu un neapbraudēs sabiedrību nekādā veidā..." Baidos, ka teiktais raksturo arī advokātus kā profesiju.
un
u
Un sēdi ar suņanaglu attiecīgā vietā. Nevari pasēdēt, ai ai.
>>
&
Suņanagla neprasa, kam iemetīsies, gadījās tev, tad nevaino citus.
Вот вы-то как раз глупы и ничего не знаете. Рига была ливским поселком. И где сейчас ливы?
И то же самое про оружие. Можно и газовое купить. На него-то разрешение всяко дадут. А на газовые баллончики вообще не требуется разрешения.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas