Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Advokātu atbalsta biedrība cīnīsies par Platača cieņu un godu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vispār
v
vai, vai, vai kā te visi nu sabijušies.. :)))
viesis
v
Nu, gānīties komentāros tiešām nav labi. Bet advokātu biedrība ar savu biedru izteicieniem par šo tēmu tikai grauj savu prestižu, tā, ka pašiem nevajag brīnīties, ka cilvēkos pret viņiem nav nekādas cieņas. Nu kur tas redzēts, ka advokāti atklāti gaužas, ka kāds ievēro likumu.......
visu dienu meklēju guglē
v
viņa godu....varbūt advokāti lai lasa paši, man kauns skaļi teikt
kāpēc
k
melo vaznis?
pusdienu meklēju viņa godu u
p
neatradu. Pilnas avīzes, internets ar negatīvu informāciju.
rolis
r
Varbūt iedot arī pie reizes savu konta numuru kā arī saziedot naudu privātdetektīviem???Būs jau nu tas advokātiņš pats noziedējis ar visu čunguriņu.Vajag nobloķet viņa kontu tad uzreiz atradīsies,bez tugrikiem jau ne sudi i ne tudi.Tādi cilvēki paši no sevis nepazūd,noteikti būs kaut kur kapitāli sagrēkojies un noziedējis.Kas attiecas uz to advokātu biedrību,nu tad publicējiet to advokātu uzvārdus kuri domā,ka Platacis ir goda un cieņas vīrs, tad arī mēs zināsim pie kuriem vērsties,lai panāktu sev vēlamus rezultātus tiesās.
a' propos
a
Tautas paruna: "SARGI GODU NO JAUNĪBAS DIENĀM!"
sabiedrība zin
s
visas avīze un tv raidījumi taču saglabāti
nu pats
n
publiski atzina, ka ir kukuļu Devējs un tiesas kukuļu Ņēmējas. Vai arī ieroču kontrabandas lietās, nu tas ir dokumentēts. Ja jau advokāti sāk, tad viss kļūs zināms. Apsveicama rīcība.
nu ko
n
Vēlu veiksmi tiesā rupekļi...interesanti, kas jūs tur aizstāvēs man tīri teorētiski vairāk interesē,kas uzturēs apsūdzību. Sk. KPL
jupis
j
Spriežot pēc komentāriem tāda lieta kā gods un cieņa Platacim nepiemīt. Acīmredzot tā biedrība grib to radīt kā mākslīgu vērtyību. Ir taču mākslīgais skaistums (arī mākslīgais mēslojums), tad kāpēc lai nebūtu arī mākslīgais gods un cieņa. To varēs izmantot arī visi kampēji un kāsēji, kā arī daudzi citi, kuriem ar to godu un cieņu nu ir tā kā ir!
bite
b
Lai gan par pazudušo kungu dzirdēts tikai sliktākais varbūt pat vairāk nekā par visiem citiem viņa amata brāļiem, tomēr patiesi no sirds vēlu viņam vēl piedzīvot mīlestību un cieņu.
kaka
k
advokaati kautkaadas seenes saeedushies?
advokāts
a
Virtuālā vide neatšķiras no publiskās (sauksim to tā), tāpēc arī šeit internetā nevar publicēt visādas jēlības nezinot ne nieka. Šie paši cilvēki, kas lamā advokātus, nespētu tiesā par goda un cieņas aizskaršanu pat muti atvērt, bet nonākot policijā kriminālprocesa ietvaros, skrietu pie advokāta lūgt palīdzību. Kāpēc lai aizsargātu šādu cilvēku tiesības ķengāties? Izskatās, ka ir pienācis laiks kādam rupjākam komentētājam tā stiprāk dabūt pa biksēm. Vēlu veiksmi tiesā rupekļi...interesanti, kas jūs tur aizstāvēs?
james bonga
j
Vai nav tā, ka šādas prasības var izvirzīt tikai un vienīgi pati "aizvainotā, aizskartā..pazemotā.." persona pati? Varbūt, ka šī persona nemaz nevēlas, ka kaut kādi advokāti viņa vārdā kaut kādas tur prasības ceļ.. Nav dzirdēts, ka šī persona būtu nolīgusi kaut kādus advokātus savu interešu pārstāvēšanai aizstāvēšanai ,.. Varbūt ko esmu palaidis garām, u.. un viņi ir taisni vai tika izliekas par tādiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas