Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Afgāņu zēnam, kas no karavīriem iemācījies latviešu valodu, svētkos dāvinās ābeci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
maks
m
muusu karaviiru liimenis skaidrs.
vterāns
v
Nav jābrauc uz Afganistānu, lai zinātu, kā savā starpā runā jaunatne un tajā skaitā karavīri. Biju Latvijas armijā no 1992 līdz šā gada maijam. Lepojos. Atbalstu. Bet ne jau mātes valodā runājošos..... Piekrītu >traductrice
vterāns
v
Piekrītu 100 % Izglītība "Vadoņu" lielākais ienaidnieks. Arī Latvijā cenšas iznīcināt izglītību. Sašaurināt to līdz izredzēto līmenim.
vterāns
v
Nav jābrauc uz Afganistānu, lai zinātu, kā savā starpā runā jaunatne un tajā skitā karavīri. Biju Latvijas armijā no 1992 līdz šim gada maijam. Lepojos. Atbalstu. Bet ne jau mātes valodā runājošos.....
Aitina
A
Tu atbrivotais nevar iemacities latviesu valodu lidz sim laikam, bet malacis afganu puika, cepuri nost vina prieksa
traductrice
t
Karavīri - džekiņi, domājiet, ko un kā runājat! Puika malacis, nesamaitāts, vienkāršs bērns, kas dzīvo savā vidē un ir tai pielāgojies. Ja jūs nerunātu tā, kā runājat, puika būtu apguvis valodu tā, lai nevajadzētu sarkt sabiedrības priekšā. Jo atšķirībā no jums, kas es ceru, protat atšķirt situācijas, kurās var "izpausties" īpaši koši, no tām, kur tas nebūtu ētiski, viņam šīs iekšējās cenzūras nav.
AK
A
Viņš uz skolu neiet, jo pēc tam viņu sit. Tiem muslimu fanatiķiem nepatik izglitoti cilveki - viņu mēŗkis ir turēt cilvēkus tumsā, jo tad ir viegli ar tiem manipulēt. CIk nav lasīts un dzirdēts, ka dvieļu galvas spridzina skolas, galina skolotājus un sit bērnus. Tāpēc Ali arī neit uz skolu, jo tur viņam pizdjulej iedos!
coper's
c
žāvēts cūkas speķis vairos Afgāņu (musulmaņu!!!!) tautu draudzību ar latviešu tautu. Vai Latvijā kāds gudrs cilvēks ir vēl palicis??????
Dzērājs
D
Vispār pareizāk būtu "kurš" a ne "kas". Bet vai tev pietrūkst uzmanības? Sēdi visu dienu un komentē dienā! :D Izskai visādu viedokļus, par kuriem tu zini, ka būs pretreakcija. Būtu labāk ko lietderīgu darījis, nevis komentējis komentētāju komentārus. Ai nu nekas, gan jau tev apziņas un līmenis celsies un gan jau kāds tevi kaut kad sāks mīlēt, a to tu tāds obiženijs esi... :)
breta
b
Bet karavīriem "Pieklājības ābeci" vajadzētu.
breta
b
Un karavīriem varētu uzdāvināt "Pieklājības ābeci" vai kaut ko par etiķeti , pildot darba pienākumus.
KLM
K
Katrs normāls cilvēks var iemācīties 4-5 valodas. ................................................... ............................................................ ......... Tas tik apliecina - cik nenormālo ir pie mums, un visi - atbrīvotāji !!
Balagānovs
B
krievi vienkaarši apvai nojušies ( nu te vismaz divi , nepatiikami jau ir jad baaž naasii to naacijas iedzimto stulbumu) , man piemeeram reizi nedeeļaa Lukoil benziintankaa uz papiira jaauzraksta lieliem burtiem firmas nosaukums , viņš saakas ar " H" , viņa protams raksta ar "G", nu tas kases aparaats protams taadu firmu neatrod un tad saakas cirks, es to šai daamai skaidroju jau pusgadu , jaunkundzei , pod tridcaķ ( Lukoils krievu dariišana)
Vuarzazi
V
Katrs normals cilveks var iemacities 4-5 valodas.
.
.
ņemot vērā tavu izsmalcināto leksiku, ābeci derētu iegādāties tev pašam. noskaties interviju, un tad lamājies - puika skaidri un gaiši pasaka, KA MĀCĪTIES NEGRIB.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

VIDEO: Ali runā latviski

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas