Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Aivars Lembergs gatavs apvienot spēkus ar Andri Šķēli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Sveiks, sveiks! Man kā vienmēr - BRĪNIŠĶĪGI. Esmu tepat un arī pieklususi neesmu. SCP strādā, jo drīz būs ārkārtas Saeimas vēlēšanas. Vai tevi kas neapmierina? Ja nepatīk SCP var jau piebiedroties vecajiem, izkurtējušiem un sapuvušiem līķiem-TP, TB...u.t.t.
Šampēteris
Š
Štata komentētāji, vēlēdamies izskatīties daudskaitlīgi, visulaik 'generē jaunus nikus. Lasītājam tas iznieko laiku, jo saturā štatnieki neko ne'generē. Tādēļ laika taupīšanas nolūkā mans priekšlikums būtu lietot tikai vienu niku - TuPJO. Jau iepriekš pateicos.
LOL
L
Ak Dievs, kas veel muus piemeklees?
bezmiegs
b
Lai ar Ventspils ir smuka, bet manas simpātijas vairs nepieder Lembergam lai arī balsot netaisījos. Nevajadzēja nu tā Vairu apmest ar dubļiem, viņa to nebija pelnījusi. Tāpat ne jau JL noveda valsti bedrē, bet gan tas pats Kampējs. Tā kā biški par daudz melu Lembergam.
Šampēteris
Š
Citās zemēs esot privātie cietumi. Šie zēni varētu būt motivēti pirms mantas konfiskācijas tādu uzcirst. Sēdēt paša būvētā cietumā - kas var būt labāks !?
to Domātājs
t
Ar Š.kunga darbībām Latvijā parādījās bezdarbs, īpaši laukos. Viņš sagrāva lauksaimniecību, vietā neko neradot. Sekas mēs redzam.
cūkpartija
c
Šķēle ir izcils līderis, kas spēj apvienot koalīciju - jo viņš piedāvā zagt un laupīt visu sabiedroto interesēs - tāds premjers, kas pilda savu padoto makus, vienmēr būs ļoti cienīts un atbalstīts. Šķēle bija pie varas daudzus gadus - ja viņam būtu bijusi kaut kripata no tiem utopiskajiem ideāliem, ko viņš sludināja - Latvija tagad nebūtu tādos mēslos. Neticu viņam vairs!
f
f
kaa tad paarskreeju paari komntaaru autoriem zvirbuleena ta nav, šoreiz pa taisno aviizei nosuutiijis , man sen bija aizdomas , ka zvirbulis ir no Puzes,...a kurš ta no jums vecajiem spokiem buus premjers?... arii ar prokuroriem abi neesat draugos , jums abiem daudz kur štimmm, runaajot par veeleešanaam , aina skaidra , atsevišķi izedžu nekaadu , par abiem jau kautko sagrabinaas , iekšaa buus , apvienoties ar Šleseriigo nav jeegas un vajadziibas , tas taapat ar krievu apvieniibu un maskavas sveetiibu iekļuus , toties koaliiķijaa jau varees malties visi triis ar jau vaairaakuma balsiim , scenaarijs apmeeram kaa Riigas pašvaldiibas veeleešanaas, jums jau no šiis valsts vairs neko nevajag viss jau taapat sen nolaupiits un juusu kontos noglabaats , jums svariigaakais ir saglabaat varu , bez taas jums ceļš jau abiem uz Matiisu garanteets...
Smuidra
S
Jā,jā.Atpazinu Tevi,kā nekā regulārs klients.Tikai nesaprotu,kāpēc Tev tie puikas labāk patīk?
Slaidais
S
Sveika.Kā iet Taviem SCP?Draņķīgi,vai ne?Tu arī tāda pieklususi,nezini laikam par vai pret ko tagad jābļauj?:))
Jukums
J
Jebkurš, kas izsaka gatavību sadarboties ar šķēli, sevi politiski norok. Uz Lembergu tas attiecas it īpaši. Arī tie, kuri līdz šim vēl balsoja par Zemnieku savienību, tagad to vairs nedarīs, jo tad viņi atkal var dabūt bēdīgi slaveno šķēli uz kala. Bet to vairs nevēlas neviens!
kremlis
k
godīgs un pašaizliedzīgs cilvēks nekad neatļausies citus pazemot, lai sevi izceltu un popularizētu, bet centīsies sevi pierādīt ar labiem darbiem. diemžēl, vienīgais ko man pēdējo mēnešu laikā gadījies redzēt, ir Lemberga pašslavināšanās - pazemojot Freibergu, Štokenbergu, Krisvtovski un premjeru Dombrovski. visam par kroni viņš vēl sāk aizstāvēt tautas lielāko ienaidnieku Šķēli.
KLM
K
Nu ko, nomīzāt, sliņķi un neveiksminieki ??? Būs vien jāsāk strādāt. ................................................. ............................................................ .................. Izskatās, ka Jums paveicies ar darbu - vai neesat brigadiere uz Čaka ielas ? Leksika par to liecina..
&&&
&
Dikti feina apvienība, lai mums atņemtu pēdējo! Kā šitos purnus vēl zeme nēsā?
Et
E
Audienda et altera pars.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas