Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Aivars Lembergs: Pret mani sākta kārtējā nomelnošanas kampaņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SS
S
papiņš un dēliņš , nabadziņi, atkal negatīvais PR pret LV godīgākiem cilvēkiem
krabis
k
ļoti ceru uz prokuratūru, ka šī Lembergu "nomelnošanas kampaņa" beidzot beigsies ar pilnīgu mantas konfiskāciju, kontu arestu un mūža ieslodzījumu nevis premjera krēslā, bet gan cietumā!
pamela
p
Ja jūs kaut NOJAUSTU !! cik ļoooti esat noriebies ar savu feisu visur un vienmēr.Taisu vaļā tualetes durvis un bail,ka tur arī izleks kāds punduris no Ventspils.KURŠ jūs vai to Anriju var nomelnot vairāk,kā to esat paši jau izdarījuši.'Protams gribas vēl pagozēties mēdijos pirms nozūdat uz ilgiem gadiem,BET jūs nu TOČNO neesat Hadarkovskis ar viņa intelektu un uzvedības kultūru. Pirms kādām vēlēšanām Aivar,ja jūs pat NEKANDIDĒJAT un kurš Latvijā vēl nezina,ka neesat simtlatnieks?!Jūs izskataties pēc Šķēles izvārītā krupja,kurš vēl kuļas podā. Līdz riebumam NOŽĒLOJAMI!!!Dodiet atpūsties Latvijas sabiedrībai un ģimenei !
dihlafos
d
BILDĒ:kā nu lai tiek vaļā no tiem sū...m?Maitas tādi,nopublicējuši manu naudiņu!
druknais
d
nu nezinu, vai kaut kas īpaši nomelnojošs ir faktā, ka dēliņš, piemēram, ja atmiņa neviļ, par 2002 gada septembri algā saņēmis pie 50 000 latiem. tas nav nomelnojoši. tas ir vienkārši pretīgi. visas tās izdrukas ir vienkārši šokējošas normālam cilvēkam, jo skaidri redzams, ka tiek dzenāta nesaprotamas izcelsmes nauda. ja tagad šito pasākumu nodušīs ar krimināllietu, nekas briesmīgs. ir arī šāda vietne ceru, ka "neredzamās frontes varoņi" pārcelsies uz turieni :) tikai par Latviju tas neko labu neliecinās. bet Lembergam, tā vietā lai karotu ar oponentiem, būtu drīzāk no viņiem jāpamācās, kā taisīt godīgu biznesu
kulman
k
Lembergs pats vainīgs. Kas viņam lika grābt tos miljonus ( un pie tam- kādā veidā)? Paša alkatība bija šis dzinulis! Būtu labāk ieskatījies Bībelē, pie kā noved šāda uzvedība, un tad nebūtu pašam jābrīnās tik "naivi". Tagad viņam vienīgā iespēja izvairīties no nelaimēm ir publiski nožēlot grēkus, izdalīt naudu trūcīgajiem un sākt pārtikt no pilsētas Domes vadītāja algas, par kuras apmēriem lielākā daļa Latvijas cilvēku var tikai sapņot. Bet, lai to spētu, ir vajadzīga īsta vīrišķība, par kuras esamību tādam vīrelim kā Lembergam, tomēr ir milzīgas šaubas. Bet iespēja kļūt par īstu veci viņam vēl ir. Pagaidām- tikai gnīda.
Tā nu tas ir...
T
Oficiālas banku kontu izdrukas nevar nevienu nomelnot,atliek tikai pierādīt ka tā naudiņa tajos kontos radusies likumīgā ceļā. Lembergam ir dota iespēja sevi "nomazgāt baltu".Atliek tikai rīkoties.
dihlafos
d
Ko jūs te vāraties?Tas mazais žīdu krupis drīz valdīs visā Latvijā(pagaidām Ventiņos),palikuši tikaļēi daži šķēršļi,traktors,kampējs un daži no SC.Pagaidām šie ir apvienojušies,bet gan jau sašķelsies un tad mēs visi būsim galīgā dir..Žīdi nav tie kuri atdos varu(privātais SVF,masoni,par kuriem mēs vispār neko nezinām,vai gandrīz neko).Piemērs:Izraēla,ar tik lielu potenciālu bruņojumā un aprīkojumā,ar neizsmeļām naudas rezervēm un nemitīgu karošanu.Es uzskatu,ka bembim jāsēž,jo nevār cilvēks, tik īsā laika posmā,godīgi nopelnīt tādu naudu,zogot,krāpjoties tā gan.Otrs piemērs,kampējs.Iedomājies tikai,ar puķītēm ticis pie miljoniem.Bembis no čoka varētu atkratīties brīvprātīgi atdodot nozagto un klusu sēdēt savā :rančo:ar ūti galvā un sūkt aliņu ar savām puķu tantiņām.Starp citu,bembja dēliņam tas ģīmis ir gan baigi glumais nu,bet tā jau ir,"Ābols no ābeles tālu nekrīt".
:o)
:
Nabaga godīgais Lembergs! Strādājot provinces pilsētas pāšvaldībā varēja nodrošināt dēlam (un, droši vien, arī meitai) šādus ienākumus! Un tagad nelieši viņu nomelno!
no Jūrmalas
n
Lato ir malacis. Puķu tantiņām grūti no kontu izdrukām ko saprast. Kādam finansistam vajadzētu paanalizēt kontu plūsmu. Skaisti dzīvot neaizliegsi - 14.04. 04 - Anrijam kāda Ināra Lemberga uzdāvina 405 000 ls, bet 13.06.05-kāda Aivars Lembergs (puķu tantiņu un vientiešu elks)- aizdod dēliņam - 35000000 ls Puķu tantiņas tik tālu pat aizskaitīt neprot. +++ Tik netīru kā Lembergs neviens vairāk nevar nomelnot!
Ass
A
Kur gan tas Lembergs nav guvis ienākumus, būdams par pilsētas mēru?! Tā arī Latvijā veidojās oligarhi, jo likums bijis viņiem labvēlīgs.Gan jau tautas grimšana nabadzībā liks saprast lietas būtību- kas ir viņus piešmaukuši...par miljardiem!
klusais
k
Jā Aivar - Tev galīgi neiet....
elija
e
Neviens cits šo zemi nav piedraņķējis, kā mēs paši un pašiem būtu arī jāsakopj.Kāpēc to darīt Lembergam, vai viņš vairāk vainīgs kā citi?Un kāpēc mēs esam glupā tauta, jūs pati esat cittautiete un jūsu tauta ir ļoti gudra?
Lelle
L
Ak, nabaga punduriņš, nu k;a var melnu velnu vēl nomelnot? $ūdos līdz ausīm, bet turpina čiepsēt...
Milda
M
Mēs nebūt neskaužam un pēc šīs naudas nevaimanājam - izsakām savu nopēlumu,ka šo sašiverēto naudu viena ģimene noplītē.Ja būtu pāris miljonu - nebūtu nemaz vērts pīkstēt, bet šeit astronomiskas summas un no otras puses - patukša valsts kase un liels aizņēmums.Tie taču nav nekādi joki un kur šeit ir campanella?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas