Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Atkal taimkods

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kents
k
un kad Absurda kokle AO uzrakstiis par 'demokraata' Shakaalja greeksuudzi?? bet varbuut AO grib buut lielaaks sakashvili par pashu sakashvili??? :))) Polijas drošības dienesti: Gruzija varēja inscenēt prezidentu kortežu apšaudi www.delfi.lv/news/world/other/article.php?id=22509 997&com=1&s=1&no=20 Saakašvili atzinies, ka Gruzija uzsākusi karu ar Dienvidosetiju www.delfi.lv/news/world/other/article.php?id =22510516 + bolshevikam 30.koments par ribentropa metodeem:)) "un prieksh kam tev jaaspiezh pasham par saviem komentiem 5 zvaigzniites ??? un protams 1 zvaigzniite kentam:) laikam bolsheviku neirozes pie vainas :) vajadzees tev atraadiities atkal pie aarsta In Passing:) lai iedod kaadu nomierinoshu poti"
kas vēl nebūs
k
T''a kā kents savas totālās muļķības vai melīguma dēļ nav spējīgs izteikt nevienu argumentētu apglvojumu, tad spiests argumentēt ar apsaukāšanos: visi citādi domājošie viņam ir "absurda kokles" (un nekas, ka pats kents spējīgs piespamot veselas lapas, citi ir "absurda kokles", bet viņš pats tāds nav :D, "reperi" utt. Par leģendārajām zeķbiksēm - ja kentam līdzīgi meļi Krievijā beigs ģenerēt idiotiskus apgalvojumus, tad A. Ozoliņam nebūs ko komentēt. Bet ja kenti izvēlas būt muļķi, tad lai neapvainojas, ka citi konstatē faktu.
kas vēl nebūs
k
Pat tāda kalibra melim un muļķim kā kents tomēr vajadzētu kaut vai reizēm kaunēties. Gruzija, kas aizsargā SAVU teritoriju (ja ideoloģiskais spamotājs kents nezināja vai izliekas par tādu, atgādināšu, ka separātistus uz kara laiku nebija atzinis neviens, pat ne Krievija) esot agresors, bet Krievija, kas sagrābj svešas teritorijas, neesot agresors. Pasaule gan atteicās šādu kentloģiku pieņemt!
kents
k
iznāk ja ko tādu ar "Lietussargu Revolūciju" izdarītu Kalvītis/Godmanis/Brigmanis tad viņi būtu demokrāti kas jāatbalsta! un iedzīvotājiem būtu jāsūta humanitārā palīdzība TP/LPP etc un jāorganizē atbalsta gājieni "Turaties, K/G, un tā turpināt!" un K/G bērni mazbērni jāaizsūta būtu uz sanatoriju Disnejlendu (jo tika emocionāli traumēti Lietussargu revolūcijā) un tie kas nosodītu K/G/B 'pasākumus lai saglabātu demokrātiju' būtu Krievijas atbalstītāji,garnizona m..u pēcnācēji-caurbiras kas 18 miljardus izd..i jau bet vēl joprojām grib d...t 'lētos kredītus' , aģenti-kvaukšķi kas 'sisti ar ideoloģisko aklumu-kurlumu' un 'lai vācas uz savu rašu-parašu' vai arī 'tiks pārvērsti biomasā' t.i. visi tie kas atbalsta "Lietussargu Revolūciju" / referendumu u.tml. un Latvijā uz 90- gadu jubili vien paliktu tīrie demokrāti - K/G/B "un pārējie". Turamies! un nenovirzīties no kursa!
kents
k
Rietumu, LV masu medijos un delfu komentos var lasīt/dzirdēt par mūsu sabiedroto 'demokrātu-gruzīnu-saakašvili' kas jāatbalsta Interesanti, jo 2007-08 gada vēlēšanās Tbilisi ielās izgāja desmitiem tūkstošu protestētāju un pieprasīja demokrātiskas reformas bet 2007.g. 7.novembrī tika apstrādāti ar asaru gāzi, gumijas lodēm, ūdensmetējiem un stekiem ... vairāk nekā 600 cilvēkiem vajadzēja sniegt medicīnisko palīdzību. TV stacijai kas Saakašvili neglaudīja pa spalvai tika sarīkots uzlidojums, tās aparatūra sadauzīta, žurnālisti piekauti, darbība pārtraukta un vienīgā kas raidīja bija valsts kontrolētā TV. Divus opozīcijas līderus apsūdzēja valsts nodevībā un sazvērestības organizēšanā sadarbībā ar Krieviju + vēl 2 kandidātus dabūja pie malas izmantojot juridiskus pekstiņus. EDSO novērotāji izteica šaubas par vēlēšanu godīgumu jo Saakašvili izmantoja savā kampaņā valsts naudu, šantāžu uz balsu uzpirkšanu.
kents
k
interesanti ir saliidzinaat Absurda kokles AO atshkjiriigaas izpausmes un noveerteejumus ja vienu un to pashu dara ASV vai te Latvijaa (vai Krievijaa) ja Zatlers Kalviitis vai Godmanis runaa par to ka "esmu naacis vienot ne shkjelt" tad AO kriit histeerijaa ja B. Huseins Obama ko taadu saka - AO aiz labsajuutas kriit transaa ja Volstriitas spekulanti izraisa kriizi un partijas kas no vinjiem sanjem finanseejumu vinjus ar nodokljumaksaataaju naudu izpeerk aaraa tad tas ir OK tas ir pragmatiski tas ir "briivais tirgus savaa elementaa" " briivais tirgus apliecina sava gjeenija radosho izpausmi" bet ja Latvijaa kas taads notiek tad taa ir "politika bankaa" ja Krievija 'ciinaas ar terorismu Chechenijaa' un agresiju Gruzijaa - tas ir izsmiekls ja ASV iebruuk Iraakaa ( paari par miljonam nogalinaato) Afganistaanaa un draud Iraanai - prieksh Absurda oda Nato- oda tas ir 'ASV diplomaatijas pieaugums' ja Latvijaa 'pozitiivisma kampanja' ir iemesls AO leekmeem , tad ASV megakampanja finansu un ekonomikas kriizes laikaa - tas ir "veesturisks briidis" kas atnjem visus argumentus visas pasaules "rasistiem ar netiirajaam sirdsapzinjaam" un " zekjbikseem galvaas" ja Shlesers saka nav ko chiiksteet un gaazi griidaa - tad tas ir nozheelojami ja B. Huseins Obama saka melnajiem 'don't look back' un nechiikstat (jo rasisms - taa ir "pagaatne" :) )- tad tas ir vienreizeeji
kents
k
bet jau naakamajaa gadaa Gori apkaimee peec tam kad agresors bija sakauts un taa militaaraa infrastruktuura sagrauta shii kalniesha- tipa Sandrochka vienaa korii ar vieteejiem kalnieshiem Gruzijas kalnos klaigaaja par "atdzimstosho fashizmu" un to ka "fashizm njeproidjot! " :) tiesa kas tiesa bet no kaa to dzirdu, dritvaikocinj! no agresora un no agresijas karseejmeitenes kas veel 2002/2003 gadaa priecaajaas par gaidaamo agresiju pret Iraaku! ar smaidu gaidiishu naakamo "Kalniesha" sezonu ... "Kalnietis - 15" vai kursh tur ( kur Labais ciinaas ar Ljauno un Labais vienmeer uzvar - kaa dziivee:) Kalnietis - 15 "Fashizm njeproidjot!" :) :) :)
kents
k
tagad nedaudz parunaasim par "demokraatijas citadeli" Gruziju Absurda reperim AO patiik rakstiit par vinja izteelotaam zekjbikseem krievu galvaas bet par savu ideologjisko kokliiti vinsh ciitiigi un nu jau smiekliigi klusee kad "demokraats" Shakaalis rukaaja Shevardnadzes rezhiimaa (ko pats 2003.gada novembrii gaaza - "Rozhu revoluucija" ziniet) par tieslietu ministru 90-to gadu viduu vinsh apnjeemiigi "sakaartoja" tieslietu sisteemu atlaizhot pie varas esoshajiem neeertos jo nepaklausiigos tiesneshus kad 2007.gadaa kaut ko taadu it kaa taisiijaas dariit pashmaaju LV 'demokraati-kaartotaaji' tad Absurda reperis aivariit's no Dienas pirmais bija uz barikaadeem kur vicinaaja lietussargu, leekaaja un klaigaaja: " Fashizm njeproidjot! " :) ;) :) peec tam kad publiski palaida tuudalinj-taagadinj ar veel vienu 'demokraati-kalnieti' - Sandrochku (Gorec-2) ar sho Absurda reperi nekad nebuus garlaiciigi. Nekad. un visdroshaakaa garantija tam ir vinja interesantie "principi" un "ideaali" :) taadi principi kaa "Fashizm njeproidjot! " :) :) :)
lasitaja
l
Arcix10 \Nu mes dzirdam, ko runa krievu serialu nozombeta publika. Pat lasit vairs neprot... Runa nebija par amerikaniem- it nemaz!
Māris
M
Vienkārši jāatsakās no kabeļtelevīzijas - joarītur visi eurosporti, u.c. ir krieviski!
Māris
M
Te vēlkāds runā latviešu mēlē? Visi vēl nav pārkļockinēti? Ar labdienu!
Arcix10 , studentam
A
Tu, puisīt, vēl vienā vietā karājies, kad šīs filmas tika uzņemtas. Tev noteikti tuvāki ir amīšu trulie seriāli ar gulbinšteiniem un cimmermaņiem titros vai dienvidamerikas gaudu gabali a la Marija. Viss ir ļoti vienkārši - nospied podziņu uz pults un būsi paradīzē.
Students
S
Kāpēc Latvijā televizorā neredz raidījumus no Eiropas Savienības valstīm, kautvai ar latviešu titriem. Tik interesanti būtu skatīties piem. skandināvu programmas, vai arī lietuviešu un igauņu. Kāpēc tai vietā mūsu tv ir piebāzti ar krievu kanāliem, kas mūsu uztveri negatīvi zombē jau zemapziņas līmenī, visas tās padomju laiku filmas u.t.t.
Ikšķiliete
I
Pilnībā piekrītu - valdošās koalīcijas atbalstītāja. Brīnos, ka daži te viņu glorificē. Pie tam vienu rakstnieku aizstāt ar citu rakstnieku Nacionālajā RADIO un TELEVĪZIJAS padomē jau nu gan nav prāta darbs. Vai tad mums vairs nav neviena mediju speciālista?
Nezavisimaja TV
N
...vēl tikai TV trūkst lai ziņās slavētu Kremli...LNT????tas nav kaut kāds krievijas kanāls...????????Un to ''liekēžu'' padomi..lai iet labāk studēt kā ...''jālabo taimkodi''!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas