Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Kredīts beidzies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skaistule
S
Piekrītu katram rakstītam vārdam
I.B.
I
Protams! Bet viņi jau nav TO IESTĀSTĪJUŠI tautai. Bez tam - jl jau, īstenībā, nav pie varas, šī vārda īstajā nozīmē. ir TIK DAUDZ noziedzīgo elementu , kas, faktiski ,joprojām, turpina! Nu nebūs ilgi , kad būs jauna "valdība".
Eh,
E
Piekrītu autoram. Zivs pūst no galvas. Visdārgāk mums izmaksā nekompetenta un bezatbildīga valsts vadīšana. Eh kā vajadzētu te kaut ko kardināli mainīt...
dzeris - I.B.
d
Bet, 100% par visiem tā, tomēr, nevar teikt. Dombrovskim, Repšem, daudziem citiem JL politiķiem ar organizēto noziedzību, tomēr, sakari nav.
dzeris - I.B.
d
Piekrītu.
I.B.
I
Vai Jūsu veselajam saprātam nesaprotamie notikumi nevarētu būt ar "atklājumu", ka mums POLITIĶU nav, pagaidām, bijis. Ka to tautiņai , tikai, ieborējuši pārstāvji no mafijām? 'Par minēto ESMU PĀRLIECINĀTS . Ja , vispār, vērts par to atgādināt...
Arturs - Pensionars
A
Rūgti smieklīgi ir tas,ka aparāta reforma nav tautsaimniecības krahs vai tās glābšana.Mēs,tas ir valdība divu fiziķu tandēmā risina formulu uzdevumus kuriem ar ekonomiku vispār nav nekāda sakara,jo budžets nav ekonomika,bet gan ekonomikas vienošanās ar pārvaldi par centralizētu pakalpojumu.Spaidīgais ir tas,ka aparāts ir guvis virsroku un kalpotājs sācis diktēt noteikumus saimniekam,brīžiem pat tajā neklausoties,kur nu vēl sarunājoties.
telpai
t
Tici man, SVF un zviedriem neko no mums nevajag. Mums to naudu vajag - un valsts, tie esam mes. Jo mums zeme deg zem kajaam un naudas valstij nav. Par pliku paldies sajaa dzivee nekas vairs nenotiek.
quo
q
Taisnība ir vecajam Ozo.
telpa
t
Kā var tādus murgus vispār sacerēt? Bezierunu pakļaušanās SVF un zviedru banku diktātām ir zemiska rīcība pret Latvijas iedzīvotājiem.
semnieks
s
TP nu nekādi nespēj saņemties un pieņemt atbildīgus lēmumus. Viņiem nepieciešams, lai kāds no aizdevējiem sāktu bļaut tieši ģīmī. Kad Andris iesoļos TP kārtējā sanāksmē, nepiemirstiet pietraukties kājās.
Tā, lūk!
T
Latvija piekrita strādāt "2010. gada budžeta likumprojekta sagatavošanā, paredzot papildu budžeta sabalansēšanu 500 miljonu latu apmērā, lai 2010. gada kopējais budžeta deficīts nepārsniegtu 8,5% no IKP ..." Ta teica Almunja un atzina, ka sabalansēšana nav tikai samazinašana. Ja Latvija spēj nodrošināt budžeta deficītu 8,5% ar mazākiem samazinājumiem, tad tas taču ir galvenais. Tā ka pilnīgs pamats bija mēģināt runāt ar aizdevējiem.
Vija
V
Izcili uzrakstīts, un paldies par faktu atsvaidzināšu atmiņā! Jā, tādi kraukļi un kalvīši gadiem ir lēmuši mūsu likteņus un rezultātā visu valsti nolikuši uz naža asmens, bet mēs tagad apkarojam viens otru, lamājam valsti, gribam streikot, pieprasīt ... Vai nav tā kā par vēlu?
Uģis
U
Aplikt Eiropas tiešos maksājumus lauksaimniecībai ar nodokli ir tieši tāds pats mēģinājums "apšmaukt stingro, bet gādīgo Rietumu onkuli", ar domu, ka "mēs, valdošā elite, savu krējumiņu nosmelsim tā kā tā", un tur, kur to izdarīt ir visvienkāršāk. Atļaušos prognozēt, ka zemnieki sacels lielu troksni, kas turpināsies vismaz līdz Saeimas vēlēšanām.
Marika
M
ceru, ka tā ir agonija un kangari sadegs paši savā sakurtajā sārtā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas