Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Krīzes prezidents

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Pilnībā jums piekrītu par to zapcūdeni.Nez kas noticis ar Ozoliņu ka tā asarojas par Valdi?Nekas jau tai Zatlerā pašā nav mainījies,BEZ papīrīša tās pašas muļķības vien gvelž.Tur pie vainas ir jauna preses sekretāre un jaunais kancelejas vadītājs - Rinkevi'čs kurš pačukst ko jēdzīgu priekšā.Lilita tāpat vazājas bez jēgas līdzi tērejot no PENSIONĀRIEM nozagto naudu,DĒLS ar tēva VALSTS ,t.i.,arī manu apmaksāto BMW vazājas pa sacensībām. Viņš ir krīzes Prezidents ,BET SAVAS ! KRĪZES,NE VALSTS un TAUTAS !!
qwertyu
q
"politiskās elites strauja izļurbšana bezatbildībā un patvaļā" Es atvainojos, šī izļurbšana sākās un notika cienītās Vairas Vīķes laikā. Tieši viņa iemācija, ka tas ir normāli sliet žogus ap Brīvības pieminekli, ka nav jārīko referendums, ja valsts atsakās no teritorijas, galvenais tikai pārliecinoši runāt un laiku pa laikam tautas tērpu uzvilkt. Tieši viņa uz 9.maija svinībām brauca, lai gan bija iespēja līdzīgi Igaunijas un Lietuvas prezidentiem nostāju nodemonstrēt. Te pat nevar zināt, kas parastajai tautai ir izdevīgāk: neizteiksmīgs un neizdarīgs prezidents vai ambiciozs egoists, kam uz šo pašu tautu nospļauties. Un muļķīgākais, ka lielākā daļa šīs pašas tautas, viņu vēl joprojām mīl kā paša bērnu, ziedu pieminekļus ceļ un tic, ka "ārpolitiskie panākumi, kas bija VVF laikā garantēs Latvijai bagātu un bezrūpīgu dzīvi".
:-)
:
Uzdrošinos labot kļūdu, lai Jums neklibotu alliterācija: Valdis - vektors VĒLAS virzienu, soristi var SAJŪSMINĀTIES, latvieši LŪDZ labākus laikus. Visvairāk man patīk soristi var SAJŪSMINĀTIES! soristi var SAJŪSMINĀTIES!
Kāds prieks
K
Ozoliņš jau atguvies? Kāds prieks, likās kā dzer vai arī aizmucis uz demokrātisko Irāku.
pajolītis
p
Kapēc, pajolīti, nekomentē Dienas pirkuma shēmu?
Trīs vaļi
T
Sinagoga, praids, Bušs
kents
k
secinājums: nevis krīzes prezidents, bet gan Mūkusalas koklītes krīze
dzeris
d
B/lin, stulbā province. Tikai par vienu - savu sūdqino peļķi.
klans
k
Vai KENTAM kāds nav iegrūdis purgenu?
kents
k
interesanti ir saliidzinaat Absurda kokles AO atshkjiriigaas izpausmes un noveerteejumus ja vienu un to pashu dara ASV vai te Latvijaa (vai Krievijaa) ja Zatlers Kalviitis vai Godmanis runaa par to ka "esmu naacis vienot ne shkjelt" tad AO kriit histeerijaa ja B. Huseins Obama ko taadu saka - AO aiz labsajuutas kriit transaa ja Volstriitas spekulanti izraisa kriizi un partijas kas no vinjiem sanjem finanseejumu vinjus ar nodokljumaksaataaju naudu izpeerk aaraa tad tas ir OK tas ir pragmatiski tas ir "briivais tirgus savaa elementaa" " briivais tirgus apliecina sava gjeenija radosho izpausmi" bet ja Latvijaa kas taads notiek tad taa ir "politika bankaa" ja Krievija 'ciinaas ar terorismu Chechenijaa' un agresiju Gruzijaa - tas ir izsmiekls ja ASV iebruuk Iraakaa ( paari par miljonam nogalinaato) Afganistaanaa un draud Iraanai - prieksh Absurda oda Nato- oda tas ir 'ASV diplomaatijas pieaugums' ja Latvijaa 'pozitiivisma kampanja' ir iemesls AO leekmeem , tad ASV megakampanja finansu un ekonomikas kriizes laikaa - tas ir "veesturisks briidis" kas atnjem visus argumentus visas pasaules "rasistiem ar netiirajaam sirdsapzinjaam" un " zekjbikseem galvaas" ja Shlesers saka nav ko chiiksteet un gaazi griidaa - tad tas ir nozheelojami ja B. Huseins Obama saka melnajiem 'don't look back' un nechiikstat (jo rasisms - taa ir "pagaatne" :) )- tad tas ir vienreizeeji un kad Absurda kokle AO uzrakstiis par 'demokraata' Shakaalja greeksuudzi?? bet varbuut AO grib buut lielaaks sakashvili par pashu sakashvili??? :))) "Polijas drošības dienesti: Gruzija varēja inscenēt prezidentu kortežu apšaudi" "Saakašvili atzinies, ka Gruzija uzsākusi karu ar Dienvidosetiju"
kents
k
tagad nedaudz parunaasim par "demokraatijas citadeli" Gruziju Absurda reperim AO patiik rakstiit par vinja izteelotaam zekjbikseem krievu galvaas bet par savu ideologjisko kokliiti vinsh ciitiigi un nu jau smiekliigi klusee kad "demokraats" Shakaalis rukaaja Shevardnadzes rezhiimaa (ko pats 2003.gada novembrii gaaza - "Rozhu revoluucija" ziniet) par tieslietu ministru 90-to gadu viduu vinsh apnjeemiigi "sakaartoja" tieslietu sisteemu atlaizhot pie varas esoshajiem neeertos jo nepaklausiigos tiesneshus kad 2007.gadaa kaut ko taadu it kaa taisiijaas dariit pashmaaju LV 'demokraati-kaartotaaji' tad Absurda reperis aivariit's no Dienas pirmais bija uz barikaadeem kur vicinaaja lietussargu, leekaaja un klaigaaja: " Fashizm njeproidjot! " :) ;) :) peec tam kad publiski palaida tuudalinj-taagadinj ar veel vienu 'demokraati-kalnieti' - Sandrochku (Gorec-2) ar sho Absurda reperi nekad nebuus garlaiciigi. Nekad. un visdroshaakaa garantija tam ir vinja interesantie "principi" un "ideaali" :) taadi principi kaa "Fashizm njeproidjot! " :) :) :) bet jau naakamajaa gadaa Gori apkaimee peec tam kad agresors bija sakauts un taa militaaraa infrastruktuura sagrauta shii kalniesha- tipa Sandrochka vienaa korii ar vieteejiem kalnieshiem Gruzijas kalnos klaigaaja par "atdzimstosho fashizmu" un to ka "fashizm njeproidjot! " :) tiesa kas tiesa bet no kaa to dzirdu, dritvaikocinj! no agresora un no agresijas karseejmeitenes kas veel 2002/2003 gadaa priecaajaas par gaidaamo agresiju pret Iraaku! ar smaidu gaidiishu naakamo "Kalniesha" sezonu ... "Kalnietis - 15" vai kursh tur ( kur Labais ciinaas ar Ljauno un Labais vienmeer uzvar - kaa dziivee:) Kalnietis - 15 "Fashizm njeproidjot!" :) :) :)
kents
k
kameer Vecaa Eiropa nemaisaas pa kaajaam ASV valdiibas hegemonijas ambiicijaam tikmeer prieksh Absurda kokles AO viss ir kaartiibaa viss ir lieliski! ideologjiskajam Absurda reperim nekas nav pret Vaaciju franciju Afganistaanaa un nostaaju jautaajumaa par ASV pretrakjeshu sisteemu bet kaada histeerija saakaas tad kad iebilda pret agresiju pret Iraaku:) uzreiz kaut kaadi mistiski "ideaali" "principi" un "viizijas-misijas" uzpeldeeja ideologjiskaa kokle AO nevar izskaidrot elementaaru faktu kaapeec Krievija sho iespeeju "anekteet" iesal;deeja uz veseliem 16 gadiem taapeec tagad brashi nokliedzas "agresija-aneksija" un punkts. jo "visiem viss skaidrs" :) vai arii taads ideologjisks arguments " nesaprati - pats vainiigs" ! "Agresīva bravūra un vēlamā uzdošana par esošo ir tipiska Krievijas valdniekiem un it īpaši Putina čekistu režīmam." - nozibnjo dainotaajs no Muukusalas bet es zinu par 935 gadiijumiem kad Bush un vinja 7 tuvaakie draudzinji uzdeva veelamo par esosho kam sekoja agresija pret Iraaku un agresiiva bravuura " kas nav ar mums ir pret mums!" un visu laiku draud Iraanai False Pretenses Following 9/11, President Bush and seven top officials of his administration waged a carefully orchestrated campaign of misinformation about the threat posed by Saddam Hussein's Iraq. By Charles Lewis and Mark Reading-Smith January 23, 2008
kents
k
" Ukrainu, Gruziju Nato!" bet hei juus demokraati-nabagi kas apmaksaas reekjinus? 2007.gadaa Gruzija bija 108.vietaa pasaulee ja skataas peec IKP uz vienu cilveeku ... tas ir sliktaaks raadiitaajs nekaa Butaanai, Ekvadorai un Gvatemalai . Gruzijas IKP ir mazaaks pat par Ekvatoriaalo Gvineju :) ... oficiaalais bezdarba liimenis bija 13% un puse iedziivotaaju dziivo zem oficiaalaa nabadziibas sliekshnja ( 25% iztiek ar mazaak kaa 2 dolaariem dienaa) ... valsts videejaa pensija bija $30 ... tie ir lieliski raadiitaaji prieksh valsts kas grib tikt NATO Taatad kas apmaksaas reekjinus? Vecaa Eiropa + ASV?? vai varbuut varoniigaas un patosa pilnaas Baltijas valstis? kad pashuss subsideeja tad protams bramaniigi var bljaut lai finansu kriizes laikaa kaads cits subsidizee arii Ukrainas/Gruzijas militaarismu (jaadabuu liidz "NATO standartam") varbuut nabagi-demokraati shoreiz tomeer izmantos iespeeju pakluseet? bet kaa tu viens kluseesi ja tavu "armiju" nosponsoreeja Strateegjiskais Teevocis? taapeec brashi jaabljauj par "ideaaliem" par kuriem Vecaa Eiropa ir aizmirsusi .... jo Teevocim shaadas karseejmeitenes diezgan labi patiik ... kaa gan savaadaak? un daavaataa naudinja ir jaaatpelna kaut kaa ... vismaz pieklaajiibas peec :) taapeec Latvija raadiis laipnu vaidzinju "veesturiskajam ASV Prezidentam " un puuciigu vaidzinju Vecajai Eiropai (kad taa nesoljos vienaa solii ar LV sponsoru) un taa mees vismaz pashi sev liksimies svariigi. Amen un neviens lai nemeegjina sagraut sho muusu iluuziju "tad tam pasham jo sliktaak buus" jaa jaa :) tad mees parunaasim par "ideaaliem" un Teevoci kas tos stutee ... veel kaadi jautaajumi? kaa tai multeniitee par Maugli kur vienam lielam bet nu jau bezzobainam tiigjerim nopakaljus vilkaas kaads koijots un vaukshkjeeja visu laiku " a mi idjom na Sever! a mi idjom na Sever! gav-gav! " (kursh pilda koijota funkciju liekas nav jaapaskaidro) :) atkal taapat kaa Iraakas gadiijumaa! atkal " Jaunaa Eiropa pret Veco Eiropu!" - nervozee ideologjiskaa Absurda kokle Nato-ods A.O. atkal ukrainji negrib NATO un atkal chehi negrib ASV 'pretrakjeshu sisteemu' ! bet tas nekas ja valdiibas to grib:) liidz ar to "NATO dalībvalstis ir demokrātijas, un starp tām vienmēr ir bijušas un arī turpmāk būs viedokļu atšķirības" .. jaa un ljoti demokraatiski ir ignoreet sabiedriibas vairaakuma viedokli (ar nosaciijumu ka tas saskan ar ASV valdiibas veelmeem) un Turcija ir ljoti demokraatiska (Kipra, kurdi , cenzuura un cilveektiesiibu paarkaapumi etc. ) un ASV Iraakaa ljoti demokraatiski uzdarbojas
kents
k
Ir tikai viens jautājums: kad Latvijas valdība (un konkrēti Ārlietu, Aizsardzības un Finanšu ministrijas) izbeigs būt ASV vēstniecības piedēklis? jo LV valdības ekonomiskās izvēles nosaka Neoliberālisma jeb Washington Consensus ideoloģija (kas sekmē finansu spekulācijas nevis ražošanu) un neoliberālisma šoka terapija ir iztukšojusi Latviju (depopulācija, emigrācija, parādi + 64% jauniešu pauž vēlmi pamest šo valsti) vēl vairāk nekā Staļina projekts. Un prognozē, ka uz 2050.gadu Latvijā būs palikuši vien 1.87 miljoni iedzīvotāju. + Aizsardzības ministrijas izvēles nosaka NATO, kuru dominē ASV un LV jāatbalsta ASV agresijas/okupācijas Afganistānā, Irākā un Izraēlas okupācija (kuru sponsorē un diplomātiski piesedz ASV) Gan neoliberālisma šoka terapija (kas vairo nabadzību, nevienlīdzību, mirstības pieaugumu u.t.t.) , gan agresijas/okupācijas atbalstīšana ir pret ANO Hartas vērtībām. Un tikai nevajag blefot par draudiem no Krievijas, jo : 1) tās armija nav spējīga īstenot okupāciju un notiek štatu samazināšana 2) Krievijas oligarhiem nav motivācijas okupēt Baltiju Jautājums: kāda ir atšķirība starp Koalīciju, opozīciju, "brīvo presi" , tā dēvēto 'inteliģenci' u.t.t. attiecībā pret Valūtas Fonda uztiepto šoka terapiju (neoliberālismu) un NATO/ ASV agresijām? Atbilde: mikroskopiska ASV vēstniecības dienaskārtība ir dienaskārtība arī "zemo standartu" laikrakstam Diena, un ideoloģiskā koklēšanā lieti noder iemaņas, ko apguva lasot Pravdu
kents
k
kad Krievijas ģeopolitiskās spēles kulminēja kā militāra agresija pret Gruziju == 3 aptaujas, kas parāda, ka pasaules iedzīvotāji par lielāko draudu mieram uzskata ASV un Izraēlu: US 'biggest global peace threat' People in European and Muslim countries see US policy in Iraq as a bigger threat to world peace than Iran's nuclear programme, a survey has shown EU poll: Israel 'biggest threat' to world peace Poll: Israel and US Biggest Threats to World Peace pat NATO Jāps de Šēfers neslēpa, ka NATO 'misija' ir apsargāt cauruļvadus , bet ideologi pat to nejēdz ... parāk aizņemti ar koklēšanu tāpat ideologs nespēj saprast, kas ir skaidrs gruzīnu vairākumam - ASV un ES klusē par patvaldnieku Mišu tikai tāpēc, ka viņš būs vislabākais NATO cauruļvadu 'sabiedrotais' , un tas nekas ka 60 000 gruzīnu protestē pret korupciju, nabadzību, noziedzību etc. - narkologam visi , kas ir pret patvaldnieku ir Kremļa sazvērnieki, pat ja protestus organizē 13 partijas un bijušais premjers, ārlietu ministrs, parlamenta spīkers etc. tāpat ideoloģiskā kokle neko nezin un klusē par 2007.gada novembra protestiem, kad demokrāts Šakālis nodeva pa demonstrantiem ar gumijas lodēm, stekiem , ūdensmetējiem etc . + izdemolēja opozīcijas TV tāpat pajolītis nevar paskaidrot kāpēc Krievija 'neanektēja' Dienvidosetiju un Abhāziju 16 gadus , lai gan tās abas prasīja atzīt to neatkarību un uzņemt Krievijas Federācijā:) tāpēc atkal tirliņš ideoloģiski klusē - kas cits pajolītim atliek? Gruzija sāka agresiju pret Chinvali civiliedzīvotājiem naktī bombardējot civiliedzīvotāju mājas un Krievijas miera uzturētājus un Krievija sasauca ANO Drošības Padomes ārkārtas sēdi un pieprasīja lai Gruzija armija pārtrauc agresiju, bet ASV noraidīja:) tāpēc arī Krievijas armija sadeva pa muti + sagrāva agresora militāro infrastruktūru

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas