Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Mokošais likums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daugavas vanags
d
Varbūt vaskevics būtu pirmais, kas sāk runāt par Andri Skēli???
Lāčplēsis
L
Ļautiņi, skatīsimies, ko vēlēsim nākamajās vēlēšanās, lai mafijai nebūtu izredžu!
Bānis
B
Gūtups ar nopietnu sejas izteiksmi mēģina spēlēt tādu kā ideoloģiskā tēva lomu oranžajiem, radīt bāzi jeb partijas platformu.
Klibais Jurks
K
kas tad ir nodeviiba Segliņa kungs? taa ir savu čomaku darbiiba , jo juus visi taadi esat kontrabandisti un nodokļu nemaksaataaji tai skaitaa , vienkaaršs noziedznieks juus nevar nodot , bet tas kas saistiits ar astoņkaaji glaabdams savu aadu var juus nodot un no taa arii jums vivairaak bail !
mērglis
m
ja jau tas likums buutu pieņemts tad visa muusu mafiozaa sisteema sabruktu kaa kaaršu namiņš, korupcijas un kontrabandas skandaalos iesaistiitie saaktu runaat tad pirmais kritušais jau buutu Vaškevics , kur tendenciozi var tagad "noziedznieku" lieciibas mest atejaa , kuri jau tagad tiesaa noraada uz tiem kam maksaajuši piecus santiimus par katru nelegaali ievesto degvielas litru , tie jau ir miljoni , nav jaabriinaas ka deputaats Griigs arii gribeeja kļuut miljonaars zogot degvielu no naftas vada un iepludinot to tirguu kopaa ar kontrabandas degvielu , zinaadams ka zagļiem un kontrabandiitiem ir kapitaals jumts valsts varas koridoros, tad nav ko gribeet ka šie parakstiis savu spriedumu ...
insider
i
Ideja, viekārša, novilkt laiku. Nepaspēt līdz sesijas beigām, rudenī, kamēr iešūposies būs jau ziemassvētki, nu varbūt nākamgad pavasarī otro lasījumu, tad jauni priekšlikumi uz trešo, atkal jau sesija beigusies, varbūt pa to laiku atkal varēs pacelt balsi, ka tas nemaz nav vajadzīgs. Īsāk. Uzstādījums šito norakt vēl aizvien ir spēka. Redz cik viegli tika pāri tam, ka tas bija ierakstīts 100 dienu programmā, tikpat mierīgi arī noraks laika gaitā vispār. Tā kā variet te necepties.
Ozoliņam
O
Pēc tava puna jau redzams, ka esi stučītājs. Vai nav kauns tādu pretīgu likumu atbalsīt? Lai pašam būtu tīrāka sirdsapziņa, ja tāda tev vēl ir?
I
I
ja likums ir 'muļķīgs", tad, protams, ir grūtāk viņu izdabūt cauri
crazymf
c
...kamēr mēs inflatējam veco Eiropas valstu vietā (tērējot viņu liekos eiro), Eiroparlaments ļaus šeit darīt vienalga-ko.... un nākošajās vēlēšanās atkal ievēlēs tos, kam dārgākā kampaņa.... ziniet, draugi, nu neredzu es gaismu tuneļa galā
Skepse
S
nu kam gan vēl ir šaubas par kā intereses pārstāv Saeima, Ministru kabints un visas pārējās iestādes kas saistās ar šo astoņkāji? tā ir MAFIJA kura kontrolē tautas dzīvi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas