Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Pa riņķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Radikālais kopprodukta kritums norāda uz to, ka ar esošo Saeimu un valdību no krīzes ārā netiksim. Tāpēc, radikālā situācijā ir vajadzīgi radikāli risinājumi: 1) atlaist Saeimu un valdību; 2) nodibināt tiešu Eiropas savienības pārvaldi, ieceļot pagaidu administrāciju, kas sekotu SVB saņemto kredītu izmantošanai; 3) kad valsts būs nostabilizēta un būs izveidojušies tādi politiski spēki, kas spēs vairāk domāt par valsti, tautu un, nevis par saviem amatiem, kas būs profesionāļi, ne politiķi - amatieri, tad sarīkot jaunas vēlēšanas un atjaunot tagadējo valsts pārvaldi; 4) uzlabot likumus, lai nejēdzības nesāktos no jauna.
Mutants
M
Tiesības atrast kandidātus rullē!
Gara acīm
G
Kikboksera trennera meita! Žetons.
Sigurds Mežacūka
S
Kāpēc VDK ierindas kadrs spriedelē par LKP sekretāru un KGB puspulkvežu sarunām? Kur hierarhija, Zigi-stučītāj-Sarkanās armijas pusvaroni? Un ko LKP, KGB un CRU taisās nodarīt Strīķei, iesaldēt viņas HOKEJA komandas laukuma ledū?
rg
r
pats drošvien brēci, ka netiek organizēts caurspīdīgs konkurss. Nu tagad še tev.
Zigurds
Z
Arvien interesantāk! Kāds LKP sekretārs un KGB puspulkvedis strīdās kam tagad jāvada brīvās Latvijas valdīšanu. Vesels bars Latvijas nozadzēju priekā berzē rokas Jo viņu bīstamāko ienaidnieci Jutu Strīķi šie valdīšanas sastādītāji arī baidās kā no nāves. Visi šie manevri ir lai tautu apvestu ap stūri un tiktu vaļa no tautas uztcību ieguvušās Jutas Strīķes un vispār no visa KNABa. Bet...Godmaņa kungs, ar kapurķēdēm var tikt līdz zināmajai mājai Brīvības ielā.
dzeris
d
Gandrīz vai esmu pārliecināts, ka neko paretināt šī te valdība spējīga nebūs, ja jau nespēj vienoties pat par ministriju skaita samazināšanu. Ja cilv;ēki raduši tikai grābt, grābt un grābt jau nezcik gadus un bez kādiem ierobežojumiem, refleksi jau iestrādāti un atdod kaut mazumiņu ļoti sarežģīti, tā arī turpinās "sarunas", "konsultācijas" utt., lai tikai reāli nekas nemainītos. Šie cilvēki dzīvo pavisam citā Latvijā, pilnīgi atšķirīgā no kvaukšķu Latvijas, ko krīze nav skārusi un neskars nekad, kamēr šie vien būs pie varas. Un pie varas viņi būs ilgi, vismaz taisās būt, viss pārējais tāds slikts teātris kvaukšķiem. Un nekāds Zatleris viņus neatlaidīs, pabaidīsies, bet cita mehanisma, pateicoties latviešu "gudrajai rīcībai" referendumā jau nav.
Ineta->A.Ozoliņam un citie
I
Valsts pārvaldes struktūrai ir jābūt tādai, lai iekšzemē un starptautiskās kompetences iuetvaros Latvijas Valsts tiktu pārstāvēta kā perspektīva un sevi gudri realizējoša valsts (nu nedrīkstam būt kā "Antiņi", kur valda galējības, piemēram, būs tikai uzņēmēji bez inteliģences potenciāla vai bez kontroles prevalēsies citas jomas). Tad jau bliezīsim augšā tikai autostāvvietas vai ķīmiskos uzņēmumus līdz pat Godmaņa,Šlesera vai Ozoliņa pagalmam, tecināsim piesārņotos notekūdeņus upītēs un zemes dzīlēs par to neko nemaksājot. Maksās tauta ar veselības problēmām par bīstamiem vides apstākļiem pat nenojaušot. Vides ministrija ir traicējoša šodien uzņēmēj vides aktivizēšanai, tāpēc āši jānovāc no ceļa, lai šī situācija būtu būtu nekontrolējami brīva, pietiks ar kaut kādu vides pārvaldi vai aģentūru, kuru starptautiskajā arēnā neviens neuzklausīs. Lai jau mūsu kaimiņvalstis austrumos uzdarbojas brīvi, nekontrolēti bez jebkādām saistībām vides aizsardzībā.Malači, rausim deķi valsts pārvaldē šobrīd izdevīgā, šķietami no tā izdzīvosim labāk, nevis pārdomāti analizējot. Nevar ar cirvi cirst to, ko nāksies ar lielākiem zaudējumiem atjaunot!
klau
k
Kur palikušas 3 histēriskās Dienas blondīnes pret prezidenta Zatlera aploksnēm?
Человек
Ч
самое смешное во всех этих телегах Озоиньша, это фото самого Айвара Озолиньша:-) Все остальное можно не читать. И так ясно. "Россия, сука, ты еще ответишь", - и в том же духе, только не так креативно.
ddt
d
Godmanis - piemērs tam, cik svarīga ir forma, cik pakārtots saturs. Ja tos pašus tekstus no premjera krēsla skandētu kāds bāls skūts klusbalsains bāleliņš, vai bikla mātesmeita - viņi jau sen būtu izsvilpti un patriekti. Bet te - bārdainais noģīmis, apjomīgais galvaskauss un rūpju rieva virs traģiskā skatiena piešķir mazjēdzīgajiem tekstiem pavisam citu nozīmīgumu un ticamību. Vajadzētu surdotulkojuma vietā rādīt melu detektora indikatoru, kad tiek translēta premjera runa. Kaut gan - ko tad, ja viņš pats tic tam, ko saka...
Pelēkais Vilks
P
zvirbulēns 10:07 Kā var tik tukši rakstīt, neviena svaiga, dziļāka doma :((( ============== Patiešām - ģenerālprokurs nav pieminēts.
cirks darbojās
c
un cirks darbosies - cirks ir darbotiesspējīgs.
Dārznieks
D
Var sākt saprast Godmaņai juceklīgo paziņojumu iemeslu. Meitene no Gulbenes - Sudraba sāk skatīt Parex lietas. Tur ir pietiekami daudz zemūdens akmeņu , lai ne tikai kaklu nolauztu....
ar kaadaam tiesiibaam
a
Ozoliņs visus maaca .Neviens viņam taadas nav devis. Ja taas ir viņa personiigaas domas tad sen taas nevienu neinteresee.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas