Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Aivars Ozoliņš: Padošanās diplomātija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
man patīk
m
zvirbulēns= Lembuks= premjēriņš.
Pikselis
P
"Vācija, Itālija un vēl dažas valstis vēlas redzēt Gruzijas jautājumu "atrisinātu ...."" Krievija drīz to "atrisinās". Saakašvili "opozīcija" jau ir saskrūvēta un darbojas. Un tad Krievija būs "spiesta" pacelt Baltijas jautājumu. Vienīgais traucēklis būs NATO. Stāsta, ka to, ko nevarot nopirkt par naudu, varot nopirkt par lielu naudu.
Hanss
H
C'mon - krievi jau sāk izskatīties vienkārši smieklīgi (atvainojos gruzīniem). Bet vēstures atkārtošanās ir farss. Nekas tur neiznāks.
west
w
Naftas un gāzes regulārās injekcijas smagi ietekmējušas vecās Eiropas smadzeņu darbību,tāpēc tā ir aizmirsusi veco krievu parunu : "Vienalga,kā vilku nebaro-uz mežu skatīsies". Tas,ka Krievija pēdējās desmitgadēs ir nomainījusi pufaiku pret uzvalku neko nemaina,jo rumpis zem tā ir palicis tas pats vecais.Pie tam jebkura piekāpšanās un vienkārši pieklājīga uzvedība politikā tajā dīvainajā valstī tiek uzskatīta par vājuma izpausmi un tiek tulkota kā "varenības" apliecinājums,ks arī tiek veiksmīgi izmantots nabaga iedzīotāju zombēšanai.
cirks
c
ES varbūt ir sašķelta uzskatos, bet kamēr nebūs juridiski pilnvarotas vienotības - sarunas ar Krieviju vai nu nenotiks vispār, vai būs fikcija ... Paldies Dievam mūsu pusē ir arī Zviedrija, čehi un poļi, kuri ir daudz patstāvīgāki tādā nozīmē, ka viņiem "pa lielam" neko no Krievijas nevajag. Tātad t.s. "smagsvaru" ņemšanās ir un paliek tikai ņemšanās - un labi vien ir , būs vienreiz spiesti patiešām saprast, ka nevar bīdīt tikai savu biznesiņu ...
dzeris
d
Čehi jau nu gan neskatās mutē, bet uzstāda amerikaņu radaru sasvā teritorijā.
Zigurds
Z
Piekāpšanās Putinam ir ekvivalenta piekāpšnās Hitleram. Sarkozī un Brauns ir ekvivalenti Daladjē un Čemberlenam. Berluskoni - Musolini. Tikai akls aizmarša to var neredzēt. Viens gan ir citādāk: EU un NATO dod iespēju arī Baltijas valstīm, Polijai uzsist dūri galdā. Čehi un Slovāki, izskatās, aizmirsuši pagātnes mācību un skatās saviem nesenejiem nodevējiem mutē. Ja Latvijai būtu kaut cik jēdzīgs ārlietu ministrs, tad viņš to izdarītu.
dzeris
d
Eiropa, kā parasti, sašķelta, un Krievija taisni to arī grbēja panākt un jūtas ļoti labi. Tā sacīt, ar principiem paēdis nebūsi, tāpēc nolemts pieņemt Krieviju , kāda tā ir, un, ko nevajag, neredzēt. Pat nezinu, kā Latvijai būtu jārīkojas - izvēlēties principus vai mierīgu dzīvi kopā ar Eiropas lielvalstīm. Abiem variantiem savi plusi un savi mīnusi, bet ņemot vērā ekonomisko krīzi, nedrīkst kaitēt ekonomikai.
a
a
Pie visa vainīgs Aigars Kalvītis.
zvirbulēns
z
Lembergu par premjeru!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas