Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Aivars Ozoliņš: Pieteikums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
drakons
d
Kas tad tā par konsolidāciju - vienkārši JL atkalapvienošanās. SCP jau ir tikai TP pārbēdzēju partija nekas vairāk. Raudošais sociāldemokrāts - miljonārs Štokenbergs un politikas "melnā josta" Pabriks - Abrenes atdevējs. Phe!
KLM
K
pilnīgi iespējams, ka apvienosies Lembergs, Brigmanis, Bresis (KP) ar (vārdā neminēšu) , un izveidosies - KP/ SS
TangoArgentiino
T
Pilnīgi piekrītu ! Idejas, kur ņemt naudu pagaidām nedzird! Tomēr pozitīvs pats fakts, ja labējā flangā ir spēcīgs konsolidēts spēks! Ja kreisajā flangā būtu vēl konsolidēts vienots kreisais spēks (LSDSP + SOLIDARITĀTE) , tad jau vēlētājam būtu reālas izvēles iespējas! Un tam SCP pietiek vienreiz jaukt gaisu ar savu sociāldemokrātiju! Baņķieri un NĪ spekulanti - darbaļaudis atradušies! Tad jau jaunajā apvienībā viņi iederas daudz labāk.
Dārznieks
D
Ušera vai Šlesakova partijas kopējās nostādnes pagaidām "rullē" labāk nekā "mīkstās" latviešu "labēji orientētās". Nelaime ir tur, ka "krievi" vairāk jūtas gandarīti par savu "labējo" veiksmi ekonomikā nekā latvieši, kuri jūtas nekaunīgi apmuļķoti divreiz - gan no latviešu "labējo" saujiņas , gan krievu "labējo" ignorances tīri etniskā izpausmē.
mērglis
m
neatķeps, liidz šim pirms visaam iepriekšeejaam veeleešanaam tika izveidotas jaunas partijas , kuras veiksmiigi strteeja veeleešanaas , taam vieniigaa loma bija atņemt balsis progresiivajiem speekiem , kuri vareeja buut trauceeklis varu sagraabušajiem , taadeeļ arii saimaa veel šodien no pirmaas briiviibas atjaunošanas dienas seež taadi darboņi kaa dobeļi brigmaņi beerziņi lagzdiņi ... viņus liidz šim kaa kaaršu partijaa neviens nevareeja nokaut , nav arii veltiigi izdomaata jaunaa policista arodbiedriibas šefa izveidotaa ceriibas partija , ja taa startees tad dauudz balsu tiks atņemtas jaundibinaatajai apvieniibai , un taads ir prasti izsakoties mafijas meerķis . pirms tam jau nocirta Jaunaa laika ienaakšanu saeimaa , tagad var notikt taspats , un atkal lipinaasim kliķes no jauna , ja neatmodinaas veeleetaajus ,braukšana pa celmiem turpinaasies ...
TangoArgentiino
T
Varbūt nesaistīti, bet ar atspulgu politikā! ..... Ir nācies lasīt par vēsturi, kariem, revolūcijām, cīņām. Bet Latvijas pēdējo 18 gadu vēsture ir kaut kas derdzīgs! Varbūt nozombētajiem mietpilsoņiem beidzot atķeps acis!
I.B.
I
Tieši tā, vai ne tieši, bet šie nenormālie MŪSU PAŠU IZAUDZĒTIE oligarhi viens otru aizsūtīs mēslainē. Tad tikaitad, varēs ko iesākt , pēc, tik ilgiem, gadiem Latvijā.
Lietussargs
L
Kaut kāds murgs. Lai arī autors jau sen kā "izrakstījies", tomēr neko tik sīrupainu nebija nācies lasīt. Šie trīs būs nācijas glabēji ar bijušo D. redaktori priekšgalā? Kaut kāds murgs.
artis
a
Aivar, mes nekur neesam runajusi par nacionalu vai labeju un tada si apvieniba ari nebus, jo tas vienkarsi butu stulbi. Kas attiecas uz potencialo oponentu, tad ta ir oligarhijas sistema valsti, kurai pretim mes gribam stadit demokratisku, eiropeisku un profesionalu tautvaldibu.
tesimba
t
Sen kaut ko tik cukurainu nebiju lasījis! Kristovskis, Repše un Štokenbregs būs tie īstie! Smiekli nāk!
Andrew
A
nu veci pilsētu komuunisti ar auseklīti pie atloka jau ne tik..+ veel kaadam jaagatavojas kaarteejai tiesas seedei..citiem taadas veel priekshaa..tas laiks nau nemaz tik taalu ka panjems aiz seekliniekiem arii paareejos zhulikus
kolchoznieks
k
Dziedi, tauta! Trubadūrs spēlē, bērniņš ir dzimis! dienas bērniņš...:)
zvirbulēns
z
JL+PS+SCP= 24 vietas Saeimā un darbs opozīcijā! Arī nav slikti, komjaunieši valstī vadīt nevar, un to pierāda tagadējā JL valdība.
dzeris
d
"Apvienībai būs jāspēj vienoties par saskanīgas ekonomiskas politikas piedāvājumu, kas, protams, nebūs ne latvisks, ne krievisks. Tai būs pozitīvi, nevis "krievi nāk" līmenī jāformulē eiropeiskas vērtības..." - zelta vārdi, kuriem var tikai piekrist. Cerams, ka konsolidācija, tomēr, notiks, un, šīs trīs partijas nonāks pie kopsaucēja visos jautājumos. žēl tikai, ka nopietni par to sākts domāt tikai pēc sitiena ar mietu pa galvu Rīgā, kaut arī, sen bija skaidrs, ka tas bija vienīgais pareizais variants.
Kaspers
K
Partijas ir saslimušas ar bērnišķīgā labējuma slimību. Kāpēc gan būtu jāpieņem, ka tikai labējās partijas spēj aizstāvēt latviešu intereses? Drīzāk ir otrādi. Labējās partijas parasti ir tautisko interešu nodevējas. Tipiski labēja ir Šlesera partija. Tautiska partija nevar būt labēja, tai jārēķinās ar nepieciešamību uzturēt ciešu sadarbību ar masām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas