Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aivars Ozoliņš: Slaucēju satraukums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
P.S."Ekonomistam"
P
un piedevām ar tik vājiem nerviem
"Ekonomistam"
&
Neesat Jūs ekonomists. Ekonomisti tomēr ir gudrāki ļaudis.
I.B.
I
Ozoliņš velti neēd maizi- to var secināt, ne tikai, pēc SLAUCĒJU uztraukumiem! Ha ha hā!
Šampēteris
Š
Ar prieku uzzināju, ka esi izauklējis Ozoliņu. Paldies, Tev !
Kaspers
K
Rādās, ka Latvijā nepastāv darbaspēka tirgus, algas mēģina noteikt pēc kafijas biezumiem. Var gadīties, ka ārzemēs nolīgtam profesoram, patiešām, ir vērts samaksāt vairāk, kā prezidentam. Pie prezidentālas varas struktūras lielā mērā ierēdņu atalgošana vienkāršotos, jo rastos iespēja tos izvēlēties uz individuālu līgumu pamata, varbūt pielietojot arī konkursus. Tagad augstākos ierēdņus valdībai uzspiež partijas, un nekāda to vērtēšana nenotiek.
pzd
p
Ziile lai nomaksaa paraadu mljonus un tad te kautko vervelee ...., normaalaa valstii sen seedeetu paraadnieku cietumaa...
AD
A
Nu jau ne tikai Zīle "dzied" par "ļoti augstu kvalifikāciju prasošiem" amatiem. Tagad jau otro balsi velk arī satiksmes ministrs (kā viņu tur sauca). Nez vai tā tāda nejauša sagadīšanās, ka abi no vienas un tās pašas partijas?
Ak, jē...
A
Ozoliņš traucē ekonomistam izdarīt "objektīvu personu analīzi" Traks var palikt līdz ar trakiem ekonomistiem!
Bite
B
Ozoliņš, kā vienmēr, tieši un precīzi mērķī! "Slaucējiem" patiešām jāsatraucas, jo apdraudēta partiju izdzīvošana!
CR
C
Tur jau tā impotence izpaužas, mēs visu laiku skrienam pakaļ kaut kādiem diktētiem noteikumiem (ES, SVF, Skandiāvijas valstis utt.). Beidzot ir jāapstājas un jāizdara secinājumi un pašiem jāpieņem lēmumi, kas ir Latvijas interesēs, nevis izdabāt vienai vai otrai bankai, valstij vai vēl kādam citam. Tā ir politika, kas vērsta uz valsts interesēm. Neticu, ka zviedri, ja viņiem vajadzētu devalvēt valūtū, ieklausītos Latvijas vai ES nostājā, viņi vienkārši to izdarītu, ja tam ir pamatojums un tas ir viņu interesēs. Tā lūk. Starpvalstu attiecībās līdzīgi kā biznesā nav draugu, ir tikai un vienīgi intereses. Savukārt mēs tās intereses nemākam vai negribam aizsargāt.
vilis
v
Burvīgs raksts.
Dzinchis
D
Izlasi šito un tad vāries:Samazinot vadītāju algas, var rasties problēmas ar kredītu atmaksu LETA 25. septembris (2009) 10:28
martinsb
m
Jā, Tev taisnība. Vidējā alga ir ne tikai atskaites punkts, bet arī raksturo valsts pārvaldes darba kvalitāti. Nu, vismaz daļēji, jo tad katlā tiek likts arī privātais sektors, bet no otras puses - es nezinu nevienu valsti ar sliktu tās pārvaldi un plaukstošu uzņēmējdarbību. Bet pats galvenais - atskaites punkts nedrīkst būt kaut kas, par ko vienkārši nolemj MK/Saeima.
dzeris - CR
d
Varbūt, ka tas arī būtu labāks variants, bet, cik saprotu, pret tādu variantu bija kategoriski pret banku sektors un starptautiskās finanšu institūcijas, jo tas radītu lielus zaudējumus bankām un aizietu pa ķēdīti. Ne Lietuva, ne Igaunija arī nedevalvēja savu valūtu, varbū taisni šī te iemesla pēc.
dzeris - martinsb
d
Jā, tāds variants laikam būtu pat labāks, piekrītu. Bet, katrā ziņā, jāsāk ar kādu mazāku lielumu, un, izejot no tā, jāiet uz lielāko, un mērķim jābūt šīs te milzīgas atalgojuma starp;ības samazināšanas valsts sektorā un vidējā alga valsts sektorā nedrīkst pārsniegt vidējās privātsektorā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas