Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Spriedums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
diagnoze, baisi dati
d
tapec godmana sekas ir rupnicibas, razosanas iznicinanasana, palausanas uz finansu visvarenibu, bet beigas vinu pasu uzmeta sistema, ko vins kops 90-tajiem loloja ...
baisi dati
b
godmana iesakums: 1974.g. - Latvijas Valsts Universitāte, Fizikas un matemātikas fakultāte, specialitāte: cietvielu fizika 1992.g. - Fizikas doktora zinātniskais grāds (Dr.phys.) godmana smadzenu skalosana: 1993.g. - finansu menedžmenta kurss, Drēzdenes banka, Vācija 1993.g. - biznesa menedžmenta kurss "Hochst" A6, Frankfurte, Vācija = rezultats = caurumaina izglitiba finanses, makroekonomika - tapec godmana ekonomikas izpratne ir sada - vajag no bankam nemt aiznemumus, bankas dos kreditus un automatiski notiks ekonomikas attistiba valsti.
aeg
a
Dombrovski par premjeru, un to jau vajadzēja izdarīt vairāk kā gadu atpakaļ. Gan Kučinskis pieprasīja izmaiņas valdībā, gan premjeram bija šāds plāns. Nu kas viņiem abiem traucēja to izdarīt, kaut kas nesakarīgs notiek. Bet kopumā ņemot maz ticams, ka 1,5 mēneša laikā līdz 31.martam tīri fiziski varētu tikt pieņemti Saeimā prezidenta noteiktie uzstādījumi. Un gribētos dzirdēt arī prezidenta viedokli par šiem 14. janvāra uzstādījumiem, vai tie joprojām ir spēkā, jeb prezidents gaida brīdi, kad valsts būs tik tālu novesta, ka par to vairs nebūs runa, un tas būs kārtējais attaisnojums, lai darītu citas lietas. Manās acīs Saeima ir galīgi bankrotējusi, jo domā tikai par savām interesēm. Kaut vai piemēram pirms 7,5 miljardu ienākšanas Latvijā pieņemtie grozījumi par iepirkuma procedūras konkursa neveikšanu, ja summa pārsniedz 10 000 Ls, kā tas bija agrāk. Kāds tam ir pamatojums ? Neviens neskaidro pieņemtos lēmumus. Zatleram ir jātlaiž Saeima un jāuzstāda sava dienas kārtība ar attiecīgiem jautājumiem ko risināt, ko viņš arī patreiz dara spriežot pēc 4 stundu sarunām ar premjeru. Un ja tad šo 2 mēnešu laikā netiks atrisināts vēlēšanu likums u.c. izvirzāmie jautājumi, tad ārkārtas vēlēšanu iznākums ir vairāk kā skaidrs, kaut gan jau tagad esošo koalīciju var norakstīt.
lauķis-KUKŪ LELLEI
l
jūs neesat pamukušas no tvaika ielas,varbūt no 5.klases ?
Lāpītāja.
L
Hm, man tā liekas,ka tas kas te notiek jau kopš agras ziemas sākuma(un dažs lietas jau agrāk) ir tas,ko boksā sauktu par māņu kustību. es domāju ka ierindas biedrs,kaut arī ir lielizmēra nelietis ir tomēr nenoliedzami gudrs shēmotajs un viņam kā gudram cilvēkam ir daudz varianti sacerēti-katram iespējamajam virzienam savi. Un patreiz Godmanis veic divus uzdevumus, pieņem sitienus uz sevi(gan tas tiks ar sāpju naudu atlīdzināts,un man stāstīja,ka zviedru presē jau kaut kas tāds esot pavīdējis,nez ko Veinberga klusē) un tikmēr ļauj sakārtoties citā ierindā lielāko kretīnu izlasei, notieks lomu pardale un lēnām tiek izritināts sarkanais paklājs no mākoņmājas Mesijas kārtējai atnākšanai.Daudz kas par to liecina.Nu pavērosim.
vilis
v
Zirgus uz parceltuves nemaina.
www
w
neticami,bet šis nereizi savā penterī nav pieminējis TP
lauķis džerim
l
Zini ,džeri ,lielākais dezinformātors esi tu.Ar savu kuņģa slimnieka naidu tu saindē visus savus piekritējus .Bet Kalvītis malacis,pareizi paskaidroja.
lauķis
l
ozoliņ ,ej pakaries !
Ozolinja_draugs
O
Man šķiet interesanti tas, ka Koķe grib savādāk risināt aģentūru apvienošanu nekā Godmanis.Tas ir virziens, kurā valdība var krist.Bet Zatleram kārtējais neprecīzais teikums.Drīzāk viņš var atlaist Saeimu, kas arī jādara.
trusis nejaukais
t
saak rasties paarlieciiba, ka Godmanim galvenais uzdevums ir lai tik sindikaatiem fiksaak atdod vinju naudu. Liidz ar ko ir skaidrs, kas vinjam par to labi samaksaas.
Zilā govs
Z
Nu ja premjers nevar vai negrib pieņemt radikālus, valstij nepieciešamus lēmumus, tad tas ir jādara prezidentam. Ilgāk vairs šitais balagāns nedrīkst turpināties. Es saprotu tā.
Dārznieks
D
Lai nu kā, bet viss grozās ap naudām. Patreiz, cik var noprast no šodienas "šur - tur' intervijām, SVF naudas vēl nav, bet budžetā ienākošā nauda tiek krāta kārtējam PAREX glābšanas riņķim.
seka
s
Godmanisir psihiski slims cilveks.
Clash
C
Jā, situācija ir tāda: "Iļi ona meņa vedjot v zaks iļi prjamo k prokuroru"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas