Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Aizdomas, ka četri deputātu kandidāti bijuši VDK aģenti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Forši, forši
F
Latrvijā ar vienu Lindermani netiek galā, ko runāt par pārējiem. Kindermans var staigāt dziedādams "Za rodnoj jazik " un "našu cep ne porvaķ, maķ..." Bet Ozolam giljantīnu ! Lai dzīvo komuņisķičeskaja parķija LPSR !Da zdravstvujet naši.....
Tiesiskums
T
taka nekada demokratija psrs okupacijas laika neeksisteja,tad teroristiskas komunistu bandas un tas specialo vienibu-vdk locekli ir tiesajami kaa teroristi.
[email protected]
h
Pavīterot par čekas tēmu ķēķa līmenī grib daudzi, bet no iespējas dziļāk izprast čekas un slepeno ziņotāju būtību visi bēg kā no traka suņa. Es pat varu pateikt - kā pēc.
zilā govs
z
Nav jābrīnās, kāpēc mums nav zaļo partija!
Lelle
L
Aī Harijs Ozols! Ai, ai, ai...daudz gan čekistu ir bijis starp kuļturņikiem, vens otru stukačoja...
YL
Y
Tas, ka par grēka āžiem pataisīt KGB darbiniwek,i ir kārtājais komunistu triks. Bez Gorbunova atļaujas čekas ģenerālis Johansons nedrīkstēja nošķaud'īties. . Komunist atkal latviešus noķērua uz mušpa'pīra kā sīku odus, tarakanus un blusas. Atļaujas uz ārzewmēms deva tikai un vienīgi komunistu cekas īpaša grupa. Tur bija ar kāds čeksists, Taču, ja partijas sekretārs tāds kā Lembergs vai Brigmanis teica ja, tad čeksistam vajadzēja turēt muti. Kārtējie komunistu meli. Arī przidents tagad mums atkal komunists. Tikai VVF nebija komuniste.
tendence
t
Godmanja pagaatne , kaa parasti, nevienu neinteresee...
IR
I
saprotama ZZS postošā darbība, ja tajā ne tikai partijas sekretāri, bet arū VDK aģenti darbojas. Vai par to kāds vēl balsos!
tendence
t
Starptautiskaa Praktiskaas psihologjijas augstskola tieshaam ir iipatneeja maaciibu iestaade, kuras patiesos atrashanaas meerkjus LV teritorijaa buutu veerts papeetiit...Virtuvi zin ar veselo sapraatu apveltiiti pasniedzeeji un bijushie audzeeknji ...
arī prom
a
... būtu tākā jau pienākušam laikam vēlētājiem pašiem savus "maisus" sastādīt ! Iedomājieties ziņu : "Vēlētāji nevēlamo ievēlēšanai maisos ieskaitījuši : - visu iepriekšējo saeimu deputātus ; - visu reģistrēto partiju biedrus ; - visu iepriekšējo ministru kabinetu locekļus, ministrus un to biedrus ; - ministriju ierēdņus, valsts sekretārus, valsts as utt padomju locekļus, valdēs sēdētājus ... Vēlētāji - lv pilsoņi, par nepieņemamu uzskata balsojumu par jebkuru personu, kas tieši piedalījusies : - t.s."konsolidācijā" - valsts strādājošo iedzīvotāju, pensionāru un bērnu ienākumu nolaupīšanā ; - izglītības un medicīnas iestāžu "optimizācijā" - likvidēšanā ; - banku sektora ar parex priegšgalā "glābšanā" uz valsts budžeta (arī sociālā) līdzekļu rēķina ... ------ Vai atgādināt, ka t.s. "čekas maisos" varēja nokļūt un nokļuva ne vien materiāli par cilvēkiem, kuri labprātīgi sadarbojās ar minēto kantori, bet arī par tādiem, kurus piespieda to darīt un pat tādi, par kuriem t.s. čekai vienkārši bija pastiprināta interese ? Turklāt - salīdziniet - ko tev, man, Jums un mums šobrīd ļaunu var nodarīt kāds Ulme, pat divdesmit pāri gadus rinķī kā bijis tais maisos un šodienas godmanis vai dombrovskis, pat tur nekad ar' nesabijis ?
tuksis
t
aizdomas, ka 4 nav bijuši :)))
borcinsh
b
n´ja ! "tikai" - 4 !!! (???) nemot vera ka gandriz katrs komunists ( sevishki augst amatos - brigmanis, lembergs, rubiks, sudprezidents - berzinsh ... un citie) bija par potencialu vdk darbnieku !!! laikam tapec vel shodien Eiropeiskaja Valsti - LATVIJAa ir LIKUMIGI STINGRI AZLIEGTS - netikai publicet, nu bet "arvert" tos "slepenus vdk maisus" ! un pec tam Tauta turpin "brinities" : "kapec shodien tik gruti dzivojies" !? - TAPEC KA, PIRMS BALSOT IR JADOMAT (ar galvu, protams!) - PAR KO !!! ( atpakal shodien maz kam gribas, nu bet kapec tad balsojiet par savu pagatne ??? ) Jauna paaudze atradis SEVI galaa, bet vai piedos savejiem Vecakiem shodienas "balsoshanu" - nav zinams un "garantets" !
komunistam burkai
k
Atkal aizmirsi komunisti ēlerti tu komisāru pakaļlaiža!
  • 2
  • 1
dainim
d
domaju, ka ir gan dziedatajs. Pat ja nebuutu čekists, taadu tik saeimaa truuka
lol
l
iespējamais čekists ozols ielavījies Vienotībā. čekistu midzenis!!!
kgb
k
vini visi ir dziedaataaji ................

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas