Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aizdomas par lielu LPP/LC ziedotāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pupa
p
Kā tad Šļeseris nepazīst Gulamu, ja minētā viesnīca atrodās pie Rīgas domes sāniem....
Populists
P
Latvieši, esiet uzmanīgi ! Šis vīriņš Gulams jokus nepazīst ! Negribētos, kad kādu no jums atrastu nošautu.... Jūrmalgeitas konverts ir kukulis......Gulama dotais .... ir ziedojums Šleseram !!! :)
puika
p
apollo.lv Otrdiena, 30. jūnijs (2009) 09:43 Citāts no raksta: Jūrmalas lielāko zemes platību īpašnieki 1. SIA «Rīgas meži»: 272,7 hektāri (kopējā platība) — 2,65 miljoni latu (kopējā kadastrālā vērtība). Jaundibinātajai Rīgas pašvaldības mežu īpašumu pārraudzītājai arī Jūrmalas teritorijā pieder veseli 19 nekustamie īpašumi. 2. Slokas Evaņģēliski luteriskā draudze: 17,9 hektāri — 3,23 miljoni latu. Pēc Valsts zemes dienesta datiem, Slokas luterāņu draudzei piederošo nekustamo īpašumu (kopskaitā 12) platība pērn nav mainījusies. 3. SIA «Rīgas ūdens»: 17,1 hektārs — 0,32 miljoni latu. Rīgas pašvaldības ūdensapgādes un kanalizācijas uzņēmumam Jūrmalā pieder tikai viens, toties pamatīgs nekustamais īpašums ar adresi Vārnukrogs 2104. 4. Valentīna Gulami: 16 hektāri — 2,67 miljoni latu. Mazpazīstamajai uzņēmējai piederošās platības kūrortpilsētā saskaņā ar Valsts zemes dienesta datiem pērn pat nedaudz palielinājušās — par 2,37 hektāriem. 5. AS «Latvijas gāze»: 12,2 hektāri — 0,32 miljoni latu. Latvijas gāzes apgādes monopoluzņēmums pēdējos divos gados nekādas darbības ar saviem 11 Jūrmalas nekustamajiem īpašumiem nav veicis.
Vai, Dieviņ !!!!!!!!
V
"Buba 21.11.2009 10:28 Kas ta nu, - bandīti vairs nevarēs ziedot savam " obščakam"? Jācer, ka Pujāts par tādu " bezpreģelu" neklusēs." VAI TA PUJĀTS ARĪ TAI MĀCĪTĀJBULDOZIERPARTIJĀ ??????
bet tā, ka ar armijas
b
- tas ta vismaz nav ? Tad pisavienība vismaz nav iekšā ?
....
.
Gulams ir lielākais kokvilnas tranzīta boss Latvijā...
K-K
K
... Arkarteja kartiba atjaunot Speialo Uzdevumu batalionu !!!
K-K
K
... Kamdel Tu Lescinki/Sleseri sauc par latvieti ' ... mes latviesi neuzticamies latviesiem bet ...' ?
Sākas
S
Tagad, kā saka Kreitusiene, toni politikā uzdodot Šlesers. Tad jau TP un ZZS sekos piemēram un no ieroču, spirta un gaļas kontrabandas pāries uz narkotiku kontrabandu.
paki
p
Ar kriminālo pasauli var cīnīties tikai ar kriminālām metodēm... pofig, ka informācija noplūdusi (un vai JL lika - kas to lai zina)... vēlētājam jāpalīdz saprast, ka tādiem, kas pinas ar noziedzniekiem, nav jābūt politikā.
kajs
k
Man ir viens vienīgs jautajums. Kā afgānis kurā valstī jau no PSRS laikiem tauta dzxīvo pilnīgā badā. Vienīgā nodarbe arī šodien ir narkotiku magonu lauki un narkotikau tranzīts uz eiropa un citus. Kur šis afgānis ir ir kļuvis tik bagāts, ka var ieguldīt Latvijā investījas un vēl pieder daudzas firmas un viesnīcas. Kāda saistība afgānim ar Šleseru. Nekad neticēšu, ka afgānis nezinot par LPP/LC partiju tās cilvēkiem no brīvas gribas ieskaita 18 tūkst ls. Esmu pārlkiecināts, ka LPP/LC piesedz afgāņa netīros biznesa darījumus un par to tiek maksāts.
L.
L
Gan jau Gulami zina gan, par ko viņš maksā LPP/LC. Neesi tik naivs, ja vien, protams, pats nepiedalies shēmā.
Bomis
B
Nudien, agrāk nedomāju, ka esi TIK dumjš.
Kurmītis
K
Baigi interesanta ziņa. Pats galvenais – baigi intereanti, ka tā tiek publiskota un, KĀ tiek pasniegta mēdijos... Es teikšu – tipiskais kārtējais melnais piārs jēlā laika stilā. Kad partijas kabatas kvekšķīši Knab personā rīko provokācijas pret jēlo politkonkurentiem. KĀDĀ VEIDĀ izmeklēšanas informācija – tas ir aizdomās turamo personu vārdi nonāca preses rokas? Domāju, ka atbildi ikviens no muma zina – Knab PATS viņiem to piespēlēja. Knab vienmēr to ir darījis no laika gala – rīkojis provokācijas un izmeklēšanas jēlo partijas konkurentu nometnē un pēc tam izmeklēšanas informāciju piespēlējis presē. Jūrmalgeita ir tam lielisks piemērs. Vēl vairāk – es teikšu, ka Knab ir, iespējams, piespiedis vai „pierunājis” šo aiz pakaļas paņemto uzņēmēju ieskaitīt naudu LPP/LC, lai kā reize ar šīs informācijas nopludināšanas palīdzību kaitētu partijas tēlam. Vai tas tā ir, vai nav, palīdzētu noskaidrot viens pavisam sīks faktiņš – informācija KAD TIEŠI Gulams tika paņemts pie pakaļas par naudas atmazgāšanu. Ja PĒC ziedojuma, tad viss OK un es atvainojos Knābistiem. Taču – ja PĒC, tad viennozīmīgi tā ir kārtējā jēlā Knāba provokācija pret Šlesi un viņa partiju. To, kas ir pasolīts Gulami par šīs provokācijas sarīkošanu mēs nez vai kādreiz uzzināsim – vai neaizskaramība - kā to tagad ļauj pašu Knābistu un jēlo izcīnītais "labojums” likumos, kad Prokurors vienpersonīgi izlemj, kuram blēdim jādod indulgence „par sadarbošanos” ar orgāniem – vai vienkārši soda mēra samazināšana. Galvenais joks ir tas, ka draugam Gulami nav ne mazākās jēgas maksāt par kaut ko tagad mācītājiem. Viņi nav pie varas. Viņu pārvaldījumā nav nevienas ministrijas, nevienas tiešibsargājošās institūcijas. Rīgas Dome NELEMJ jautājumus par krimināli sodāmu personu izmeklēšanas gaitu un soda mēra piemērošanu. Tā ka draugam Gulami „palīdzēt” var tikai TP vai jēlais laiks ... kuri rullē gan Tieslietu ministriju, gan Knābu, gan Proķeni, gan VID-u, gan SAB-u un veselu strīpu citu institūciju. Ja puisis tiešām nodarbojas ar uzņemējdarbību Latvijā un vēl piedevām ar naudas atmazgāšanu, viņš perfekti zina gan mūsu likumdošanu, gan tās caurumus, gan to, kurš te galvenais „pahans” un mīl staigāt strīpainos uzlavciņos ... :)))
Oho!
O
Narkobizness ziedo naudu Šleseram:( - tik tālu Latvija ir nonākusi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas