Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aizdomās par vervēšanu un nosūtīšanu prostitūcijai uz Šveici aizturēti trīs vīrieši

Narkotiku apkarošanas biroja darbinieki aizdomās par sieviešu vervēšanu un nosūtīšanu prostitūcijai uz Šveici, aizturējuši Krievijas un Latvijas pilsoņus. Aizturēti 1972., 1984. gadā dzimušie Latvijas pilsoņus, kā arī 1986. gadā dzimušais Krievijas pilsonis, kurš dzīvo Rīgā.

Kā liecina policijas darbinieku rīcībā esošā informācija, Krievijas pilsonis Rīgā sievietes vervējis gan no paziņu loka, gan ievietojot sludinājumus reklāmas portālos, piedāvājot mēnesī nopelnīt aptuveni 15 000 eiro. Savervētajām sievietēm būtu jāsniedz seksuālie pakalpojumi klientiem kādā Šveices intīmklubā. Savukārt aizturētais vīrietis par katru nosūtīto sievieti no līdzdalībniekiem Šveicē saņemtu 500 eiro.

Uzsākts kriminālprocess par personu nosūtīšanu ar tās piekrišanu uz ārvalsti seksuālai izmantošanai, ja to izdarījusi organizēta grupa, par ko var sodīt ar brīvības atņemšanu no astoņiem līdz piecpadsmit gadiem.

Policija norāda, ka šis ir jau otrais gadījums, kad Latvijā par šādu noziedzīgu nodarījumu tiek aizturēts Krievijas pilsonis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas