Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aizkavējušies remontdarbi kavē Aizkraukles virziena elektrovilcienu satiksmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dace
D
Pasazierei taisniba. Vilciens ar attiesanas laiku no Rigas pl.17.08 nostaveja Riga 1 st.30 min., pec tam tas devas uz priekshu, bet Vagonu parka atkal apstajas, es no ta izkapu pl.19. Talak devos kopa ar vairakiem pasazieriem meklet kaut ko braucamu lidz Parogrei! Bez komantariem! Vilciena bija naves klusums, smacigs un nezina! Visi apatiski, pie tadas attieksmes pieradushi. Musu vagarini atkal darbojas, atbildigo un vainigo nav.
Pasažiere
P
18:16 nevis tika palūgts izkāpt, bet vairākas reizes atskaņoja ierakstu : "galastacija Rīga", laikam vilciena vadītājs nemāk pateikt 2 teikumus saprotamā tekstā. Tie, kas agrāk nebija saskārušies ar šo īpatnību, bolīja acis, jo nesaprata, ka jākāpj ārā. Tante informācijas dienestā izmisīgi plātīja rokas un teica, ka pr-ks 17.00 aizgājis mājās, bet nekādu sakarīgu info no viņas nevarēja izspiest. Pie tam par mēnešbiļetēm neviens nekādu naudu netaisījās atdot. Ja man nebūtu skaidras naudas autobusa biļetei, tikai mēnešbiļete, varētu pa sliedēm soļot uz Ogri.
Oskars
O
KRIEVI NOMAINA LABĀS SLIEDES pret VECAJĀM,lai pēc pāris mēnešiem varētu prasīt NAUDU AVĀRIJAS LIKVIDĒŠANAI.
Ērmoti...
Ē
Kādreiz 100 km uz Aizkraukli vilciens brauca 1st un 20 min, bet 50 km uz Siguldu 1st un 40 min.Interesanti, kā ir tagad?
Hmm...
H
Jā, dakterīt, bet tavu sūdzību izskatīs tie, par kuriem sūdzamies. Tie paši... :((
dakteris
d
vilcieni kavējās arī otrā virzienā no aizkraukles uz rīgu. Izbraucu no aizkraukles 15:07, vilciens šķirotavā apstājās un pēc 20 min stāvēšanas vienkārši aizbraucu ar trolejbusu. pateicoties LDZ izdevās nokavēt tikšanos. starp citu, rakstiskas sūdzības var iesniegt turgeņeva ielā 14., 124. kabinetā ko arī rīt taisos darīt.
kāmis
k
nākošreiz, kad būsi stacijā, izšņauc acis un atradīsi tablo ar visu pulksteni. jefiņš!
Ērglis
Ē
Nezinu ko Šlesers ir attīstijis, bet Rīgas stacijā, neskatoties uz "kruto" iepirkšanās centru, joprojām nav ne normāla un precīza laikrāža, ne elektroniska tablo, ne arī normāli izstrādāta scenārija šādiem gadījumiem, kas gadās arvien biežāk. Līnijā Rīga - Aizkraukle dzīvo ļoti daudz Rīgā strādājošie, tāpēc viņi šo līniju ikdienā izmanto ļoti daudz. Šodien nebija ne ziņojuma par stacijas skaļruņiem, ne informācijas neko nezinošajām kasierēm, kā arī nebija nekādas informācijas cik ilgi nāksies gaidīt. Piedodiet, bet pie tiem milijoniem, kas investīcijās ieguldītas no valsts, sen varēja visu pa labo uztaisīt. Ak nē, nevarēja, jo Šlesera šļakai vajag iebāzt kādu procentiņu kabatā. Pretīgi.
Es
E
Kādu stubdu- vilciens vajadzēja iziet no Rīgas 17.08- tad ar lielu kavēšanos izbraucām, Vagona parkā atkal stāvējām un tas viss prasīja tr''is stundas parastās stundas vietā līdz Ķegumam. Visu saprotam, tikai lūdzu informāciju- tad jau labāk pa Rīgas staciju vadītu laiku nevis trīs stundas vilcienā.
...
.
Kā krievu laikos - nebija nekādas informācijas. Vilciens stāv un viss - un tā vairāk kā stundu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas