Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aizkraukles pusē jaunieši piekauj vīrieti, notiekošo filmē un ievieto internetā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris-ts
j
galīgi garām kas notika,,,protams ,sabiedrība tagad darīs ar šiem čaļiem to pašu ko ar to veci tikai ilgu laiku,,,,jaatriebj večuks ....večiņa nosita vecīti un šo slepkavu palaida mājās ... vecīša nemaz nevienam žēl nav....večiņām pat tur atlaides ....
a
a
aa
Gundega
G
Acīs asaras saskrēja skatoties šo šižetu, pilnīgi piekrītu jāsoda ar reālu brīvības atņemšanu. Kaut kas vājprātīgs, nav vārdu :(((
Nesapratu
N
Runāsim un rakstīsim valsts valodā.
jautājums
j
Un ko tad mazajiem puišiem dot ? Konfektes? Labi bērni ? Puišiem ir jāsaņem nodarītajam adekvāts sods. Un tas, ka kāds cits ir vai nav sodīts, nav arguments.
aina
a
tikai nezin kapēc īstos noziedzniekus netiesā (par valsts bankrotu neviens nav sodīts),bet mazus puišus liek pie karātavām par pāris pļaukām.
jumors
j
Atskurbs- sapratīs, bet ja komentētājs ir dumš- tad uz mūžu....
Senais>Teodorai
S
Jums taisnība, es pat teiktu vēl smagāk, ka viņi vispār nav pārliecināmi, tomēr lai mēs nekļūtu tādi paši , mums nav brīv tā darīt kā šie. Tādus subjektus var tikai izolēt, nelolojot muļķīgas cerības. Lāci var iemācīt braukt ar velosipēdu, bet diez vai lasīt. Tāpat šos var piespiest pakļauties, bet nevis saprast.
Человек
Ч
Результат государственной национальной политики в Латвии. Хулиганы восприняли близко к сердцу то, к чему призывает Гражданский союз и инспекция государственного языка. Здесь же, в Диене, в разделе "Блоги", депутат европарламента Inese Vaidere в статье "Par attieksmi pret valodu" призывает к тому же, что сделали эти хулиганы - только она, будучи умной, конечно, воздерживается от призывов к насилию. Но хочет того же, что и эти хулиганы - уничтожить русский язык, сделать, чтобы русскому языку и русским было плохо.
jautājums
j
Tam ko puiši ir izdarījuši nav attaisnojuma. Un par to ir jāatbild likumā priekšā . Ja cietušais ir kaut ko kādam nodarījis, vai viņa dzīves veids neatbilsts sabiedriskās morāles normām, tad tas ir risināms tiesiskā kārtā un veidā. Bet ne puiši ir sodītāji ! Viņus neviens nav pilnvarojis ! Un labāk viņus apturēt tagad...Pirms kaut ko vēl ļaunāku nav izdarījuši... No kā, lai puiši mācās ? No vecākiem ! No Jums ! Vai Jūs arī mēdzat pakritušus dzērājus kājām nospārdīt ?
Andrejs
A
Gan jau šiem jaunajiem pipļukiem arī vecumdienas pienāks un tād tos pašus spārdīs un dauzīs, jo viss nāk atpakaļ!!!
aina
a
vajadzētu vispirms noskaidrot faktus.tas,ka tas "nabaga bomzītis" pats ir alkaholiķis,kas ik pa laikam iekausta savu civilsievu kā jau tipiskā lauku sādžas ikdienā,vairs nav svarīgi,par to šobrīd netiek runās vai ne?protams-tas nav pareizi,ko šie puiši dara un vēl muļķīgāk ir to nofilmēt un ielikt internetā,bet nu-no kā lai viņi mācās?no tādiem "nabadziņiem",kas savu dienu pavada dzerot,nestrādājot,iekaustot citus par sevi vājākus?puiši vienkārši izdarīja to pašu un tagad ir visa ciema terorizētāji?
Secinājums
S
Slēgsim skolas, porta skolas, arodskolas, sabiedrisko transportu u.t.t. un vairosim bezdarbnieku skaitu un tādu neizglītotu, nekulturālu, degredētu jaunatni. Vēl samazināsim izdevumus policijas uzturēšanai un izdzīvošana būs kā viduslaikos, cik katris spēj sevi aizstāvēt ar fizisko spēku.
krutoj
k
Tādus sīkos bandītus vajadzētu publiski pērt. Likumi nelīdz.
Sergejs
S
Suki latiši, Serjogu bambiļi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO

Youtube ievietotais video Aizkraukles monstrs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas