Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos cietušo un mirušo skaits sasniedz nebijušus apmērus

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis 39 izsaukumus, no kuriem  sešos gadījumos bojā gāja seši cilvēki un piecos gadījumos cilvēki smagi cietuši. Šogad tas ir vislielākais bojā gājušo un cietušo skaits diennakts laikā.

VUGD pārstāve Inga Vetere portālu Diena.lv informēja, ka VUGD 22.februārī saņēma izsaukumu uz ugunsgrēku Balvu novada Vīksnas pagastā, kur ar atklātu liesmu 120m2 platībā dega dzīvojamā māja. Ugunsgrēkā gāja bojā 52 gadus vecs vīrietis. 

Tāpat ugunsdzēsēji 22.februārī saņēma izsaukumu uz ugunsgrēku Rīgā, Vecmilgrāvja 1.līnijā, kur piecstāvu mājas piektajā stāvā dega vienistabas dzīvoklis 40m2 platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā 58 gadus vecs vīrietis un 58 gadus veca sieviete. Ugunsdzēsēji pieļauj, ka šīs nelaimes iespējamais iemesls ir īssavienojums, bet precīzi visus lietas apstākļus noskaidro policija.

Traģisks nelaimes gadījums reģistrēts Līvānos, Smilšu ielā, kur kopmītņu tipa četrstāvīgā ēkā dega viena no istabām otrajā stāvā 40m2 platībā. Ugunsdzēsēji notikuma vietā ieradās piecu minūšu laikā, taču liesmas bija pārņēmušas visu istabu, garais gaitenis stipri piedūmots un cilvēki no 2.stāva tika glābti caur logiem. Degošajā istabā bojā gāja trīs cilvēki – divi vīrieši un sieviete apmēram 50 – 55 gadus veci. Pieci cilvēki nodoti mediķiem, jo ir saindējušies ar dūmiem, ir arī apdegumi



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas