Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Aizvien vairāk lietuviešu apmeklē Latvijas slēpošanas trases

Šogad ievērojami pieaugusi Lietuvas iedzīvotāju interese par Latvijas slēpošanas trasēm, portālam Diena.lv pastāstīja Latvijas lielāko slēpošanas trašu pārstāvji.

Lietuviešiem vislielākā interese ir par atpūtas bāzes “Milzkalns” piedāvājumu. Sezonas laikā no visiem kalna apmeklētājiem - 25% ir Lietuvas iedzīvotāji.
“Lietuvieši uz mūsu kalnu brauc jau kopš bāzes atklāšanas. Esam izvietojuši reklāmu par mūsu kalnu Lietuvas laikrakstos un žurnālos,” portālam Diena.lv pastāstīja atpūtas bāzes “Milzkalns” vadītājs Viesturs Ošnieks.

Baldones apkaimes sporta un atpūtas kompleksu “Riekstukalns” sezonas laikā apmeklē aptuveni 15% lietuviešu. “Mūsu trasi lietuvieši apmeklē, tāpēc ka tā ir tuvu Lietuvas robežai, serviss ir augsts un cenas pieņemamas. Galvenokārt slēpotāji brauc sestdienās un svētdienās," pastāstīja “Riekstukalns” direktors Ervīns Kišuro.

“Lietuvas iedzīvotāji apmeklē Latvijas kalnus, jo kaimiņvalstī nav tik labu kalnu kā pie mums, kā arī serviss tur ir zemākā līmenī. Agrāk lietuvieši brauca tikai brīvdienās, bet pēdējos gados ir novērota tendence, ka vairāk  brauc arī darbdienās," pastāstīja atpūtas bāzes “Žagarkalns” vadītāja Zane Lūkina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas