Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Aktieris Āboliņš: īslaicīgas labklājības dēļ esam gatavi strādāt svešā krogā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasis
l
Nesen Alvis Hermanis plašā intervijā LTV1 tika lūgts komentēt KM uzstādījumu "visiem valsts teātriem OBlIGĀTAS viesizrādes reģionos" Uz to viņš atbildēja, ka nekur teātris nebrauks un , ja skatītāji grib redzēt JRT, tā ir pašu skatītāju problēma un lai tie brauc uz Rīgu. Pēc tās intevijas secināju, ka pārākuma apziņa viņu tomēr vajā...
Tā nu tas ir...
T
Aktieru,arī Āboliņa, loģiskā domāšana nav stiprā puse. Tā arī nekļuva skaidrs,kā ir labāk, aizņemties, lai valsts nebankrotētu un pamazām atdotu parādu attīstot ražošanu. Vai iegūt īslaicīgu labumu pārdodot īpašumus Jūrmalā un Rīgā krievu mafijai par neskaidras izcelsmes naudu, uzsēsties uz "Gazprom gāzes adatas" vai attīstīt vietējo,atjaunojamo enerģijas avotu apguvi.Atkarība no krievijas un to skaita palielināšanās nākotnē sagādās vēl lielākas nepatikšanas Latvijai,pietiek jau ar esošajiem.
SAKALIS
S
.......bet ko lai dara,ka tautas partija ar pirmo partiju visu izzaga un valsti ,vaarda pilnaa noziimee ,nomeeta dombrovskim pie kaajaam.taapeec nebalsojiet par siem latvijas izzadzeejiem.
Sieviete
S
Vai nav pareizi teikts? Bet tas jau nav nekas jauns. Nekas nav mainījies 50, 100 gadus atpakaļ.
RRR
R
Piekriitu Juusu saciitajam, ka Dombrovska valdiibai jāaizņemas no SVF TIKAI TĀPĒC, lai valsti nevajadzētu slēgt ciet. Tachu veershu arii Juusu SEVISKU uzmaniibu uz to, ka esosaa valsts ir PSRS/LPSR valsts tiesiibu paarmantojums un pashattiistiijums, nevis 1918.gadaa dibinaataas valsts atjaunojums. 1918.gadaa dibinaato valsti joprojaam var atjaunot de-facto.
Zane
Z
Mani izbrīna cienījamā aktiera tumsonība. KO viņš īsti iesaka? Lai Latvija viņam kā valsts nodokļu apmaksātam māksliniekam nemaksā algu un viņš turpmāk spēlēs pa velti, bet par mitekli maksās dzejā un ēdīs iedvesmu? Tautas Partija un Šlesera partija (LPP/LC) valsti noveda līdz bankrotam ar savām dzīrēm. Mēs neviens, arī ne Āboliņš tad par to kategoriski neprotestējām. Tagad Dombrovska valdībai jāaizņemas no SVF TIKAI TĀPĒC, lai valsti nevajadzētu slēgt ciet, t.i. lai nenomirt badā penši, būtu nodrošināta veselība, izglītība, drošība. Tas, nevis vēlēšanās ''strādāt svešā krogā'' ir šī lēmuma pamatā. Savukārt, ja Āboliņam ir zināmi džeki, kuri var Latvijai to miljardu iztrūkumu budžetā aizdot tāpat vien, bez saistībām, tad lai klāj vaļā...
RRR
R
PAR 1990.GADA VEELEESHANAAM: - 1990.gadaa veeleeshanas bija demokraatiskas tikai no PSRS (LPSR) skatpunkta. No 1918.gadaa dibinaataas un juridisko neatkariibu VIENMEER saglabaajushaas valsts skatpunkta taas nebija demokraatiskas. NEBIJA. Neatkariigi no taa, cik prieciigs vai skumjs kaadam ir bijis to rezultaats. Demokraatija PSRS (LPSR) ir demokraatija citaa valstii, nevis 1918.gadaa dibinaatajaa Latvijas valstii! Latvijai demokraatiskas veeleeshanas 1990.gadaa buutu bijushas tikai tad, ja tajaas piedaliitos tikai 1918.gadaa dibinaataas valsts pilsoni. PSRS (LPSR) veeleeshanu rezultaataa, kas 1990.gadaa demokraatiski notika PSRS (LPSR), vareeja vieniigi ATZIIT 1918.gadaa dibinaataas valsts pilsonu tiesiibas VIENPUSEEJI iistenot LATVIJAS valsts veeleeshanas, un dariit to nekaveejoties! Diemzeel tas netika izdariits, un PSRS (LPSR) veidojums noleema ATTIISTIIT pats sevi! 1918.gadaa dibinaataa valsts NAV ATJAUNOTA ne 1990.gadaa, ne 1991.gadaa, ne peec tam. Taadel 1918.gadaa dibinaato un juridisko neatkariibu vienmeer saglabaajusho valsti var joprojaam TIESISKI atjaunot de-facto, jo de-iure taa ir pastaaveejusi VIENMEER kops 1918.gada 18.novembra. De-iure taa ir pastaaveejusi, bet de-facto taas pastaaveeshana ir paartruukusi 1940.gadaa un de-facto taa joprojaam nav tikusi TIESISKI atjaunota. Taadeel 1918.gadaa dibinaato valsti joprojaam VAR atjaunot, noliekot pie malas LPSR pashpaarveidojumu! - LPSR paarveidoshanas rezultaataa 1991.gadaa tachu ir radiita valsts, kas ir LPSR mantiniece, nevis ir atjaunota 1918.gadaa dibinaataa valsts! !!! 1918.gadaa dibinaato valsti joprojaam var atjaunot, atstaajot visus SVF paraadus LPSR mantiniekiem! TAS NOTEIKTI VAR BUUT TIESISKAS VALSTS ATJAUNOSHANAS VADMOTIIVS! Peec tam ar gaishaam jaunu juristu galvaam var iztiesaat visu Starptautiskaas Tiesaas. Kaadeel jaabuut par paraadu vergiem, atvergojot paraadus, ko sataisiijushi citi??? - Visticamaak, ka Rietumnieku juristi, ruupiigi apsveerushi visus par un pret, vispaar nemaz pat neuzsaaks tiesaashanos. VINI LIELISKI SAPRATIIS, KURAS VALSTS MANTINIEKI IISTI IR TOS PARAADUS SATAISIIJUSHI, JA LATVIESHU TAUTA TO TIESISKI PRECIIZI PARAADIIS! Turklaat prieksh Rietumniekiem taa summa ir paaraak nieciiga, lai vini skrietu deel taas ar galvu sienaa!
RRR
R
PAR 1918.GADAA DIBINAATAAS VALSTS PILSONIIBU: - Attieciibaa uz 1918.gadaa dibinaato valsti un TAAS PILSONIIBU Satversmi vienmeer buutu bijis jaalieto stingraa atbilstiibaa taas 1., 2. un 3.pantiem, ieveerojot, ka 1918.gadaa dibinaataas un 1940.gadaa faktisko neatkariibu caur okupaaciju zaudeejushaas Latvijas valsts faktiskaa neatkariiba tiesiski bija atjaunojama (UN JOPROJAAM IR ATJAUNOJAMA!) tikai ar TAAS PILSONU (un to peecnaaceeju) FAKTISKU RIICIIBU caur pilsonu kongresa sasaukshanu, sanaakshanu, deokupaacijas nepiecieshamiibas pasludinaashanu, Saeimas veeleeshanu organizeeshanu un varas tureeshanu liidz PASHU VEELEETAS valsts Saeimas sanaakshanai. Tachu LATVIJAS PILSONIEM ne 1990.gadaa, ne 1991.gadaa riikoties nelaava (!), un PSRS pilsonu (!) ieveeleetaa Latvijas Republikas Augstākaa Padome izstraadaaja kaartiibu LATVIJAS PILSONIIBAS IEGUUSHANAI! Ieguushanai! Attiecinot IEGUUSHANU arii uz tobriid esoshiem Latvijas pilsoniem un vinu peecnaaceejiem! Taa rezultaataa juridiski neatkariigaas 1918.gadaa dibinaataas valsts teritorijai piekritiigajiem pilsoniem ir pieskirta PAPILDUS pilsoniiba, tas ir, PSRS pilsonu (!) ieveeleetaas Latvijas Republikas Augstākaa Padomes izstraadaatajaa un noteiktajaa kaartiibaa pieskirtaa pilsoniiba, kas pieskirta arii tiem, kam ar 1918.gadaa dibinaato valsti un taas pilsoniem nav NEKAADA juridiska sakara!!! - Fakts, ka LPSR paspaarveidojums ir izmantojis pasha iedibinaatai likumdosanas instituucijai nosaukumu, kas identisks 1918.gadaa dibinaataas valsts likumdosanas instituucijai (pieskirot instituucijas sasaukumam 5.numuru), nepadara LPSR paspaarveidojumu par 1918.gadaa dibinaataas valsts atjaunotaaju, nepadara likumdosanas instituuciju par atjaunotu un nelauj LPSR paspaarveidojumam kluut par 1918.gadaa dibinaato valsti. 1918.gadaa dibinaataa valsts de-facto NAV atjaunota un taas likumdeveeja instituucija NAV atjaunota. Tachu taas joprojaam VAR atjaunot, jo 1918.gadaa dibinaataas valsts pilsonu (un to peecnaaceeju) kopums joprojaam pastaav. Kopuma noteikshanaa ir izmantojamas TIKAI liidz 1940.gada juunijam izdotaas pilsonu pases. To var izdariit tiesiski, ja Tauta to veelas!!! 5. Saeimas veeleesanas joprojaam var iistenot VIENIIGI 1918.gadaa dibinaataas un juridisko neatkariibu vienmeer saglabaajushaas valsts pilsoni (un to peecnaaceeji), kas to ieguvushi uz 1918.gadaa dibinaataas un juridisko neatkariibu vienmeer saglabaajushaas valsts pilsoniibas ieguushanas pamatiem, bet nevis VISI uz PSRS pilsonu (!) ieveeleetaas LR Augstākaas Padomes izstraadaataas un noteiktaas pilsoniibas ieguushanas kaartiibas pamatiem pilsoniibu ieguvushie cilveeki vai veel kaadi citi cilveeki.
RRR
R
Tautieshi! Vai tad Juus liidz sim veel nebijaat ieveerojusi, ka 1918.gadaa dibinaataa un de-iure neatkariibu vienmeer saglabaajusii valsts nav tikusi liidz shim atjaunota DE-FACTO? 1991.gadaa tachu nav notikusi 1918.gadaa dibinaataas un juridisko neatkariibu vienmeer saglabaajushaas valsts atjaunoshana DE-FACTO, jo 1991.gadaa LPSR pati sevi paarveidoja, kas nenoziimee 1918.gadaa dibinaataas Latvijas atjaunoshanu, jo valstiski tiesisku DE-FACTO atjaunoshanu vareeja izdariit VIENIIGI 1918.gadaa dibinaataas un juridisko neatkariibu vienmeer saglabaajushaas valsts pilsoni un to peecnaaceeji. 1918.gadaa dibinaataas valsts De-Facto atjaunoshanu var izdariit joprojaam! De-iure taa joprojaam pastaav, jo LPSR paspaarveidojums tai NAV saistoss! Ja 1918.gadaa dibinaataas un juridisko neatkariibu nekad nezaudeejushaas valsts DE-FACTO statuss netiks atjaunots, tad Latvijas teritorija Latvijas tautai var zust. Diemzeel... Esmu paarliecinaats, ka to lieliski saprot kaiminvalsts un attieciigi riikojas, lai Latvijas teritorijaa visu sagrautu pirms 1918.gadaa dibinaataas valsts pilsoni aptver nepiecieshamiibu iistenot taas DE-FACTO statusa valstiski tiesisku atjaunoshanu... Cik nu to vairs palikushi... Laiks zuud... Laupiitaaji turpina rosiities...
RRR
R
1918.gadaa dibinaataas valsts Tautas situaacija ir tragiska, jo 20 gadus taas teritorijaa turpina darboties loti ietekmiigi speeki, kas Latvieshu Tautai traucee izprast lietas buutiibu un nopietniibu. Visskumjaakais ir tas, ka sho speeku ietekmes pirmsaakumu, pamatus un rezultaatu liidz galam neizprot pat aarvalstiis dziivojoshaa Latviesu Tautas inteligence, kas tur miit kopsh 2.Pasaules Kara beigaam... Pat liela dala aarvalstiis dziivojosho latvieshu domaa, ka 1918.gadaa dibinaataa valsts patieshaam ir atjaunota... - Latvieshu Tautai kaitiigo speeku ietekme ir patieshaam grandioza! GRANDIOZA! Brutaalaas agresiivaas okupaacijas koncepcijas vietaa darbojas klusa transnacionaali organizeetas korupcijas-noziedziibas koncepcija... - Latvieshu Tautai ir nepiecieshama ATMODA! REAALA ATMODA!
RRR
R
Apdraudeets ir tikai 1990.gadaa paspasludinatais pashattiistiijums, kuru paspasludinaaja un pashattiistiija PSRS/LPSR valsts tiesiibu lietotaaji un paarmantotaaji, NOSAUCOT TO 1918.GADAA DIBINAATAAS VALSTS VARDAA. - 1918.gadaa dibinaataa valsts nav shobriid apdraudeeta, jo nevar buut apdraudeets tas, kas faktiski nepastaav, jo 1918.gadaa dibinaataas valsts faktiskaa NEATKARIIBA kops 1940.gadaa uzsaaktaas okupaacijas JOPROJAAM NAV PAT ATJAUNOTA!!!
par JRT
p
Brauc jau nu gan - tā pati Ventspils, Cēsis, Valmiera un neskaitāmas ārvalstis.
IR
I
Galvenais, nedzert, un nepazust pirms izrādes sākuma, kad ģimenes naudu tērējušas un atbraukušas.
krauklis
k
uz Ventspili gan brauc arī JRT, bet tas jau nav noslēpums, kāpēc... Kas var atļauties, tas uzaicina. viesizrādes ir dārgs prieks. bet idejiski, protams, piekrītu, arī cilvēki laukos ir pelnījuši redzēt lieliskās JRT izrādes.
lasis
l
1. Lai tādi kā Āboliņš saprastu, kāpēc bija jāņem aizdevumu, acīmredzot vajadzēja ļaut valstij nobankrotēt līdz galam ( nemaksā algu, bankā nav naudas, pilnīgs vakars uz ezera). Nevajadzēja Dombrovskim tajā amatā stāties un neko glābt, lai TP aplaužas līdz galam. 2. Paturpinot domu par viesizrādēm - iesaku Āboliņam neaizmirst to, ka cilvēki laukos ar saviem nodokļiem uztur arī viņu. Tāpēc JRT , neesiet tik lepni un aizvediet viņiem kādu izrādīti ! Ņemiet piemēru no citiem, pat lielākiem kolektīviem. Pat opera brauc viesizrādēs ar tehniski daudz sarežģītāku nodrošinājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas