Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Akuratere blogo Diena.lv : Rīgā valda vienas dienas saimnieka psiholoģija

Rīgas mākslas telpas mākslinieciskais personāls ir izmisis. Tam ir ir aprakstīta un daļēji atņemta izstādes un koncerta atklāšanai nepieciešamā darba tehnika, savā blogā portālā Diena.lv raksta Rīgas domniece un dziedātāja Ieva Akuratere (PS). No otrdienas, 15.decembra, visi darbinieki tiek atlaisti un “labie glābēji Rīgas nami jau cer uz daudz lielākiem kases grāvējiem”.

Diena jau ir rakstījusi, ka slikto finanšu rādītāju dēļ, kas pašvaldībai nes zaudējumus, Rīgas nami ir izsludinājuši konkursu par tiesībām turpmāk strādāt kinoteātrī Rīga, izstāžu zālē Rīgas mākslas telpa un Kongresu namā. Pieteikušies desmit pretendentu. 

Savā pirmajā blogā Diena.lv I.Akuratere pauž savu sašutumu par noteikošo. “Vai „kaut kāda tur augstā māksla”, pasaules līmeņa komunicēšana caur aktuālām laikmetīgām kultūras vērtībām, kas tiešām nes Latvijai gan vajadzīgo statusu, gan slavu, gan reklamē pa īstam, vairs nav vajadzīga!?” viņa jautā. I.Akuratere vērtē, ka Rīgas reklamēšanas stratēģija ir “vienas dienas saimnieka psiholoģija”.

Esmu dzirdējusi cilvēkus sakām: "Es vairs nejūtu, ka būtu vajadzīgs savai valstij...” Patiesība ir tā, ka Latvijas valsts kliedz pēc jūsu palīdzības, savā blogā pauž māksliniece.

Lasiet vairāk pirmo I.Akurāteres blogu Domes nedarbi


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas