Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Alfas darbinieks: strādāt Alfā nav prestiži

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
S
S
Ir arī izredzetie policisti,kuri vienlaicīgi strādā policijā un Lidostas drošības dienestā, bet tam vajag atbalstu Saeimā brāļa personā
anonīmais šakālis
a
Un taukpurni man riebjas nedaudz vairāk, kā jenotsuņi.
anonīmais šakālis
a
Runa ir par principu, ja policistu nedrīkst, tad arī visiem citiem no valsts budžeta ēdošiem jāaizliedz vairākos darbos strādāt. Citādi var rasties šaubas par vienlīdzību un attiecīgas prasības tiesā.
Tfu
T
He, kā gan prestiža var būt vienība, kuras darbinieki laupa spēļu zāles un slepkavo savējos?
naivais
n
Paga- viņi taču nestrādā 24 stundas, bet dežūrē un gaida, kad būs pēc viņiem vajadzība.Droši vien var arī pagulēt- ja nevar, tad gan es šaubos , vai 22.ajā dežūras stundā viņi labi reaģē. Labāk tomēr gaidīt 12 stundas, gan jau var arī tiem citiem priekšniekiem varētu sarunāt. Un maksāt vairāk- vai tā ir bruto alga.
vetis
v
Gribu izteikt pateicību diena.lv par satversmes brīvību un preses brīvības ieverošanu.Mani komenti ,brīžiem ir visai asi. delfi.lv portāls ,pedējā laika manus komentus ir bloķējis. Tas izraisa šaubas par šo cilvēku lojalitāti Latvijas satversmei un Cilvēktiesību hartām.
vetis
v
Ir vienības (ugunsdzēsēji,policisti, dežūrējošie mediķi, uc).kas atrodas dežūras režīmā . Tas nozīme kaujas gatavībā. Jā, ar tiesībām nosnausties neizģērbjoties. Tas ir bijis un būs.Ir izdevīgi gan valstij, gan darbiniekeim. Ja šī iespēja nebūs,tad vajadzēs jūtami, par 50% celt algas. Pretējā gadījumā mums šie cilvēki nebūs. Nopietni ir jāveic personālsastava pārbaudes. Gandrīz no 14 gadu vecuma. 90 gadu juceklī daudzi paspēja noslēpt savu sodamību,reketierismu.Ir viltoti izglītību dokumenti.Izdotas viltus izziņas,ka nav tiesāts. Priekš tam ir Drošības policija,Militārā policija. Iekšējie drošības dienesti Tiesu arhīvi, kuri tiek apieti.Jo vieglāk dabūt izziņu no policijas Iekšlietu daļas. Ja nemaldos izziņu dienestos bija vairāki skandāli par izziņu viltošanu. Bet pieņemt lēmumus, kas smird pēc "Raganu medībām, lai glābtu savu ādu, ir zemiski.
ciniķis
c
Mīļais/ā cony, ne jau sava prieka vai hobija dēļ tie alfisti haltūrē, tak iedod šiem cilvēka cienīgu algu un viņi ar prieku strādās 12 stundu režīmā. Var jau gudroties un pļāpāt par mistisku ražīgumu un efektivitāti, tikai jēgas no tā īpaši daudz nav. Uz lietām vajag skatīties reāli nevis naivi un romantiski veidot viedokli no masu medijos biežāk dzirdētajām "gudrībām".
0_o
0
Vārdus, amatus un uzņēmumus, lūdzu. Un blakus sarakstiņu ar visiem PLL deputātu amatiem. Vajadzēs nopietnu salīdzinājumu, lai mainītu iespaidu par TP/PLL kontrolētajām iestādēm kā par korupcijas/otkatu apsēstām.
anonīmais šakālis
a
Tiešām, kā ar vienlīdzīgu attieksmi? Jenoti var SĒDĒT 10 uzņēmumu padomēs, bet policisti 2 darbos STRĀDĀT nedrīkst?
Joker
J
Kauns par valsti, kur specvienibas kaujiniekiem jastrada trijos darbos, lai gimene galus varetu savilkt kopa! Tada specvieniba ir nulles vertiba. Visa Policija ir nulle - iznemot dazus entuziastus (ka Znotins). Lai ari Saeimas deputati sanem tos 300Ls un brivaja laika piestrada ko citu! Ja aizliedz papilddarbus, tad pilnigi visiem algu no valsts budzeta sanemosajiem jaaizliedz! Un nekada sedesana 5 uznemumu valdes vai padomes!
Prestīž
P
Ko? sist jauniešus vai citus kuri nav spējīgi aizsargāties nav prest'zdarbs. Valdība vispār aizstāv Alfa rīcību. kas vars var būt prestīžāka kā kriminālaimmunitāte?
po
p
ko darīt tiem, kuriem nemaz nav iespēja apvienot darbus, un jāiztiek ar tiem 300?
minka
m
Zatler, atlaid saeimu! Bardaks valstī!
RRR
R
"mordas, kas sit omammas uz Bauskas tilta" ********** Kura omama tika piesista? Par melošanu gan var kādreiz norauties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas