Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Algu iesaldēšanas gadījumā tiesneši varētu vērsties Satversmes tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Varis
V
Ja nevar nokomplektēt krāvēju brigādi, tad var saprast, ka nav cilvēku, kas par tādu algu strādās. Bet vai tad nav cilvēku, kas ir ar mieru par tiesnešiem būt??????? Līdz bezjēdzībai aiziet, kad nav nevienam varas. Superabsurds - tiesneši vērsīsies tiesā, ja VIŅIEM necels algas! Kurš mērkaķis vispār ir iedomājies, ka vispār jebkam jāceļ algas, ja tās jebkurā vietā ir pārmērīgi jau tā lielas. PIE NORMĀLA VALSTS VADĪTĀJA GAN TAM TIESĀ IESNIEDZĒJAM BŪTU JAU TAJĀ NAKTĪ JĀPAZŪD AR GALIEM. TAD NĀKOŠAJĀ DIENĀ PĀRĒJIE, KURIEM GALVĀ IR SMADZENES, SAPRASTU, KA BEIDZOT PIENĀCIS LAIKS IZBEIGT ŅIRGĀŠANOS PAR VALSTI,ja tā valsts vispār ir.
Tā lūk!
T
Valdība, parakstot kādu līgumu, uzņemas saistības šo līgumu pildīt. Ja to nepilda, tad ir pilnīgs pamats lietu virzīt uz tiesu. Ja ir kādi blakus apstākļi, kas nav ietverti līgumā, bet tomēr neļauj līgumu pildīt, tad tiesai ir jāizvērtē, cik šie apstākļi ir objektīvi, un vai pamatā, vai paralēli objektīvajiem apstākļiem nav pavisam konkrētu valdības cilvēku nekompetence un neprofesionālisms, vērtējot valsts attīstības iespējas un prognozējot ekonomisko situāciju. Protams, tiesai ir jāizvērtē VISAS iespējas, lai prasības pilnīgi vai vismaz daļēji apmierinātu.
altaist par
a
To Bičkoviču vajadzētu atlaist no darba par pretvalstisku darbību. Un tā lieta par viņa mātes paternitāti - tā taču izgāja ārpus visiem likuma rāmjiem. Un arī tā čekas ziņotāja lieta tika čomiski iztiesāta pēc pasūtījuma.
Par ko te maksāt?
P
Es stipri šaubos, vai viņu darba kvalitāte tiek līdzi esošajam atalgojumam. Ir, protams, labi un zinoši tiesneši, bet diemžēl daļa no viņiem spriedumus taisa pēc pavisam nesaprotamiem (ja izslēdzam korupciju) kritērijiem.
Kompetences robežas
K
Atalgojuma noteikšana ir darba devēja (šajā gadījumā valsts) kompetence, darba ņēmēja kompetence ir piekrist vai nepiekrist strādāt par šo algu/.
AL
A
Par kādu tiesāšanos ir runa, tie kukuļņēmēji jāpadzen ar sū...... koku.
Exxlib
E
Prieks, ka vismaz ar juristiem mūsu ampelmaņiem neies tik viegli, jo pārējo algas pieauguma grafiki nav tik cieos vakos.... :) (Panorāmā teica, ka medmāsām Igaunijā šogad pielika 40%)
jurists
j
Tiesnesi, ne visi, bet loti daudzi nem kukulus, iztiesa ta lietu ka viniem velak samaksa, pieskir grauda. Latvijas Tiesu sistema ir sapuvusi. Tiesnesus nedrikst iecelt uz muzu, vinus ir jaievel uz 6 gadiem un pec tam ir javeic atestacija, un, ja viss ir kartiba tad atkalu var pagarinat uz 6 gadiem un ta lidz pensijai. Ir jabut kontrolei un uzraudzibai, jo tad sis bardaks, korupcijakas valda Tiesu sistema bus muzia.
Oskars
O
Bet ,kad KUKUĻI jāņēm ,tad ROKAS PAT NENOTRĪC.
plakanais
p
Un ko liks tiesa? Ieslēgt naudas drukājamo mašīnu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas